Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S francia elitelendo, megeri, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sose voltam meg de most kicsit megerett bennem a gondolat. Jokepu normalis srac vagyok megis baratkozom a gondolattal ugyanakkor bennem van a masik resz, hogy micsoda dolog ez es lehet csak azert van igy merr mostanaban eleg kanos vagyok.
Szerintetek?
2019. máj. 28. 14:55
1/3 anonim válasza:
Tessék ?
Francia nem elitelendő ,)
Sem adni, sem kapni ,).
2/3 anonim válasza:
Semmiképpen nem elítélendő, viszont nem éri meg anyagilag. Közel annyiba kerül, mint egy fél órás időpont, annál meg csak kicsit drágább az órás, amibe már belefér egy sima francia és egy dugás is.
Ha már az ember egyszer elmegy ilyen helyre, szerintem maxolja ki a lehetőséget :)
3/3 anonim válasza:
sztem semmi értelme, 15 perc olyan gyors hogy alig több annál mintha kivernéd. sztem 1 óra a minumum, ha már ráveszed magad h odautazz, sokba is kerül, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!