Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elítélendő? Valakinek van erről tapasztalata?
Nekem azt írja, a válasz hasznossági százalékom 77%.
Lehet sokan tapasztalják azt, amit én. 🤷🏼♀️
Ah, elnéztem a zöld pipákat, 80% közeli. Hát, ijesztő, hogy egy nyíltan férfigyűlölő felhasználót ennyien találnak itt hasznosnak. Vicces, hogy ugyanezért az inceleket rendszeresen elszidják.
Sokan tapasztalják, hogy férfigyűlölők? Hát, mondjuk ja. Vannak páran ezen az oldalon. Érthető, hogy a való életből egy online felületre menekülnek mind az incelek, mind a férfigyűlölők.
Ellenőrizhetetlen, hogy nem vagyok ilyen? Öhm... Nem tudom, én ellenőriztem. Értelme sem lenne kamuznom.
Nem számít semmit? Tehát, én nem számítok, de a te csodálatos utálatod számít, amit nem tudsz alátámasztani? Érdekes koncepció. Gyakorlatilag összevissza csapongva csak szidod a férfiakat.
A többséggel meg most mi is a helyzet? Először az érzelemmentességről írtál, aztán a feleségek is idekeveredtek, utána meg a férfiak hirtelen mindenkit megakarnak dugni...
Nem te nem számítasz, hanem az, hogy kivétel vagy. Ahogy írtam, az sem számít, hogy én nem iszom, mert ez a kivétel.
Nem azt tapasztalják, hogy férfigyűlölők (???), hanem tapasztalják a férfiak viselkedését a hétköznapokban, családban, kapcsolatban, és levonnak egy következtetést.
Pedig elég egyértelmű. Kapcsolatban annál van a hatalom, aki érzelmileg kevésbé érintett. A férfiak nem akarják, hogy a nők is képesek legyenek érzelemmentes szexre - vagy akár kapcsolatra -, mert akkor oda az előnyük. Mi lenne, ha a nők ugyanolyan számban lépnének le, hátrahagyva a kölykeiket?
Ha a kérdező képes az érzelemmentes szexre, akkor a férfiak elvesztették, mint vélt párt. ("Hová fajul a világ?")
A bombanősnek - akit gondolom, gyakran kioktatsz a nőgyűlöletéről -, pont ezzel van a baja.
Ismét összevissza beszélsz.
Ha én kivétel vagyok, akkor rajtam kívül még rengeteg kivétel van. Te is kivétel vagy, szóval nem mondhatod azt, hogy minden ember iszik alkoholt.
Az meg, hogy te levonsz egy következtetést és itt tobzódnak a férfigyűlölők, nem azt jelenti, hogy igazatok is van. Itt az inceleket pontozzák le, máshol meg ők a sztárok. Minden ilyen közösség talál magának valami kis helyet, ahol a saját kis tévképzeteit éltetheti. A férfigyűlölet itt elég nyerő.
Azt meg nem is igazán értem, hogy a férfiak miért ne akarnák, hogy a nők képesek legyenek érzelemmentes szexre... A nők is képesek rá, maximum jobban megválogatják, hogy kivel csinálják. Nem igazán értem, hogy ezt a szöveget miért erőlteted ennyire. Továbbra sem lesz ijesztő senkinek. Az érzelemmentes szex és a kapcsolat két tök különböző dolog. Aki képes érzelemmentes szexre, az kapcsolatban attól még érzelmektől szexel.
Meg milyen előnyük lesz oda a férfiaknak? Előny az érzelemmentes szex? Mihez? Nagyobb eséllyel nyerik így meg a férfiak a lottót? Gyorsabb lesz a kocsijuk? Vagy miről beszélsz?
A gyereket nehezebben dobják el a nők, viszont a félrelépés mindkét nemnél előfordul, elég hasonló arányban.
"Ha a kérdező képes az érzelemmentes szexre, akkor a férfiak elvesztették, mint vélt párt."
Ez meg egyszerűen nevetséges... :D Volt már olyan barátnőm, aki szexelt érzelemmentesen. Ettől, még belém szerelmes volt. Szerinted, ha egy nő szexel egyszer valakivel érzelemmentesen, hirtelen soha nem lesznek többet érzelmei?
"A bombanősnek - akit gondolom, gyakran kioktatsz a nőgyűlöletéről -, pont ezzel van a baja."
Nem tudom, hogy kiről van szó, de sejtem. Ha épp az ő kérdése jön fel, akkor őt is kiosztom. Veled ellentétben, én nem gyűlölöm egyik nemet sem, de minkét hater csoporton röhögök. Az a baj, hogy egyszerűen a gyűlöletetektől csak a másik hibáit látjátok és észre sem veszitek, hogy full ugyanazt nyomjátok. Te pl. tökéletesen passzolsz a bombanőshöz.
puncs.hu qrváknak van, ennyi
normális nő kíváncsiságból sem regisztrál rá, szokták mondani minden viccnek a fele igaz
nem egy rosszlányokos lány ott is fent van, lányok akik prostitúcióból fizetik a megélhetést, tandíjat
senki sem használja randioldalnak, ha ilyet mond neked egy csaj, és elhiszed, akkor balfax vagy
ja és van egy olyan érzésem, hogy a kérdéseket a puncs marketingesei írják ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!