Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valakinek van sugardaddy-je?

Figyelt kérdés
Személy szerint én nem itélem el, sőt...

2020. okt. 19. 15:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%

Igaza van. Ha jó csaj, miért ne használná ki a lehetőségeit?

Őszintén, ki várná el, hogy mondjuk ő [link] legyen a sarki LIDL árufeltöltője?

2020. okt. 19. 15:35
 2/24 anonim ***** válasza:
61%
Csak egészségére! Régen tabu volt ez még meg ciki stb..de szerintem ma már tök okés. Ha csaj lennék én is inkább a könnyebb életet választanám...
2020. okt. 19. 15:39
 3/24 anonim ***** válasza:
67%
Én sem ítélem el.
2020. okt. 19. 15:40
 4/24 anonim ***** válasza:
40%
Azt, hogy ez a luxusk.rva szép szavakkal. Tudod, ha sz.rt szép csomagban kapom, attól az még ugyanúgy sz.r marad. Akasztani való söpredék mind, nőnek ne nevezzék magukat, de még embernek se.
2020. okt. 19. 15:51
 5/24 anonim ***** válasza:
40%

4.-nek.

Ez még mindig tisztességesebb, mint amikor a RENDESTISZTESSÉGESKOMOLY lány "véletlenül", mindig vállalkozó, meg jó diplomás, azaz 600+ -t kereső pasikban találja meg a nagy Ő-t.

2020. okt. 19. 15:54
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Csak sajnalni tudom oket, eladjak az erzelmeiket es a testuket is, lelkileg, mentalisan, vagy penzugyileg nagyon melyen kell lenni hogy ide jusson az ember.
2020. okt. 19. 16:00
 7/24 hollófernyiges ***** válasza:
82%
Mindenkinek szíve joga prostinak állni.
2020. okt. 19. 16:01
 8/24 anonim ***** válasza:
25%

7.-nek.

Pont mint a házasok.

2020. okt. 19. 16:03
 9/24 anonim ***** válasza:
81%
Prostitúció egy formája. Jobb mint az óradíjas, de nem mérföldekkel.
2020. okt. 19. 16:15
 10/24 anonim ***** válasza:
74%
Hiába kap szép nevet, attól még prostitúció és azoknak való, akik az eszükkel nem tudnak pénzt keresni. Olyan normálisnak beállítani, mint mikor kisebbségi állampolgártársaink szerint átverni valakit dicsőség, mert akkor te okosabb, vagy mint akit megvezettél. Ugyanaz a mentalitás mindkettő - lehet, hogy pénzt keres vele, de nem tisztességes ügylet révén.
2020. okt. 19. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!