Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valakinek van sugardaddy-je?

Figyelt kérdés
Személy szerint én nem itélem el, sőt...

2020. okt. 19. 15:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Saját dolga mit csinál, nem ítélkezem én sem.
2020. okt. 19. 16:45
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem ítélem el. De felelőtlennek is gondolom azokat, akik kizárólag erre próbálják alapozni az életüket és anyagi biztonságukat. Mert ha egyszer a daddy megunja és lecseréli, a lányka szarban marad, ha nem talál gyorsan másikat. És van az a pont, amikor ebből már nem lehet kitörni, és akkor a sugarbabyből bizony luxusk..rva lesz nagyon hamar.
2020. okt. 19. 17:34
 13/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
81%
A magam részéről pont lesz**om hogy ki kivel. Viszont aki szerint a házasság prostitúció, az valahol nagyon megrekedt pár száz évvel ezelőtt - abban az időben, ahol a fiatal lányok tényleg árucikknek számítottak, ahol tényleg nem nagyon volt a saját életük felett döntési lehetőségük, saját keresetük. Üzenném a delikvenseknek, hogy azt a naptárat érdemes 1500-ról átlapozni 2020-ra. :)))
2020. okt. 19. 18:10
 14/24 anonim ***** válasza:
21%

14.-nek.

Aha...akkor tehát csak véletlen, hogy 100-ból 99 lány nem az A, hanem a B csoportból választ pasit?

A.Csoport: vagyonőr, árufeltöltő, szüleivel élő tanító, gyári melós,...

B. Csoport: orvos, mérnök, vállalkozó,...

2020. okt. 19. 19:20
 15/24 anonim ***** válasza:
67%

Én többre tartok egy lakásos örömlányt, mint egy sugarbabyt. Ugyanis a sima örömlány a testét áruja bizonyos tarifáért, de egy sugarbaby a lelkét adja el, egy életet hazudik, amiben érdeklődést mutat pénz fejében egy vén fószer/banya iránt, akire normál esetben rá sem hederítene. Ez számomra sokkal undorítóbb, mintha szipla szexet árulna valaki.

Egyébként nem értem, hogy miért vettük át ezt a sugarbaby/daddy kifejezést, van szép régi magyar szópár erre: kitartó és kitartott.

2020. okt. 19. 20:58
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Azt, hogy az ilyen "nő" tartás nélküli, erkölcstelen olcsó nőcske, szebb nevén luxusprosti, kevésbé szép nevén k*urva, aki ésszel nem tud pénzt keresni, így inkább beterpeszt. Ha neki van hozzá gusztusa, hát lelke rajta...

Amúgy hagyjuk már ezt, hogy az összes nő gazdag mérnökökkel meg orvosokkal jönnek csak és kizárólag össze. Persze, azért van millió és egy gyári munkásnak, szakmunkásnak, ácsnak, raktárosnak, arufeltöltőnek stb férfinak felesége/barátnője/családja. Szánalmas komolyan ez az undorító általánosítás. Elhiszem én, hogy savanyú a szőlő, de ennyire ne legyen már. Arra sincs a világon semmi garancia, hogy valaki azért van mérnökkel együtt, mert jaj az sokat keres. Persze-persze nyilván, hisz a nők 99%-a csak a pénzesebb dokikkal és ügyvédekkel jön össze, az összes többi szakmáju, átlagos fickó mind magányos, mint a kisujjam és nyilván olyan nem is létezik, hogy valaki éppenséggel tényleg pont egy orvosba lesz szerelmes és tudod, SZERELMES az emberbe és nem a fizetésébe, ami nem mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy olyan hű de kiemelkedő.

2020. okt. 19. 21:50
 17/24 anonim ***** válasza:
96%
Jaj a gazdag mérnökök. Én pl mérnök vagyok, de se csajom nincs, se nem vagyok gazdag. A sugarbabyk a havi több millát kaszáló vállalkozókkal vannak, nem egy sima mérnökkel, meg orvossal..
2020. okt. 20. 00:09
 18/24 anonim ***** válasza:
31%
én sem ítélem el, a mai lányok már úgyis fűvel fával, tök ingyen vannak, a hülyék meg röhögnek a markukban hogy megkaptak egy jó csajt ingyen. Akkor már inkább finanszírozza az egyetemét egy gazdag sármos 45 éves, aki segíti a tapasztalatával elindítani az életben, ad neki pénzt a kezdőválallkozásához, segít neki lakást venni, mert vannak jó tippjei és kapcsolatai. Aztán meg amikor vége a dalnak, akkor már egyedül is meg tud állni a lábán. Férjhez mehet egy hasonló szinten álló férfihez (merthogy azoknak is számít mit hoz a nő a kapcsolatba), akivel élhet boldog családi életet. A férje meg soha semikor nem fogja megtudni hogy hogy indult el az életben.
2020. okt. 20. 11:17
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Valaki, ha lehet LÁNY/NŐ, írja már le nekem, hogy mi a különbség a között, hogy:

A.: Van egy "szponzorom". Aki elég jó pasi, és pénzt is ad. De nem vagyok szerelmes belé.

B.: Van egy pasim. Aki elég jó pasi, és pénzzel támogat, mert nála lakom. De nem vagyok szerelmes belé és a diploma után úgyis lesz valakim akivel majd házasodni fogok.

2020. okt. 20. 12:12
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó beléd kar a szó, ha alapvető különbséget nem vagy képes magadtól belátni, annak hiába magyaráz az ember, korlátolt vagy és mindent fekete-feherben látsz, pedig ez bizony nem így van és a való élet sem téged és az elmebeteg "aki házasodik is prosti" elméletedet igazolja. Talán nem végletekben kéne gondolkodni...
2020. okt. 20. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!