Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valakinek van sugardaddy-je?
14.-nek.
Aha...akkor tehát csak véletlen, hogy 100-ból 99 lány nem az A, hanem a B csoportból választ pasit?
A.Csoport: vagyonőr, árufeltöltő, szüleivel élő tanító, gyári melós,...
B. Csoport: orvos, mérnök, vállalkozó,...
Én többre tartok egy lakásos örömlányt, mint egy sugarbabyt. Ugyanis a sima örömlány a testét áruja bizonyos tarifáért, de egy sugarbaby a lelkét adja el, egy életet hazudik, amiben érdeklődést mutat pénz fejében egy vén fószer/banya iránt, akire normál esetben rá sem hederítene. Ez számomra sokkal undorítóbb, mintha szipla szexet árulna valaki.
Egyébként nem értem, hogy miért vettük át ezt a sugarbaby/daddy kifejezést, van szép régi magyar szópár erre: kitartó és kitartott.
Azt, hogy az ilyen "nő" tartás nélküli, erkölcstelen olcsó nőcske, szebb nevén luxusprosti, kevésbé szép nevén k*urva, aki ésszel nem tud pénzt keresni, így inkább beterpeszt. Ha neki van hozzá gusztusa, hát lelke rajta...
Amúgy hagyjuk már ezt, hogy az összes nő gazdag mérnökökkel meg orvosokkal jönnek csak és kizárólag össze. Persze, azért van millió és egy gyári munkásnak, szakmunkásnak, ácsnak, raktárosnak, arufeltöltőnek stb férfinak felesége/barátnője/családja. Szánalmas komolyan ez az undorító általánosítás. Elhiszem én, hogy savanyú a szőlő, de ennyire ne legyen már. Arra sincs a világon semmi garancia, hogy valaki azért van mérnökkel együtt, mert jaj az sokat keres. Persze-persze nyilván, hisz a nők 99%-a csak a pénzesebb dokikkal és ügyvédekkel jön össze, az összes többi szakmáju, átlagos fickó mind magányos, mint a kisujjam és nyilván olyan nem is létezik, hogy valaki éppenséggel tényleg pont egy orvosba lesz szerelmes és tudod, SZERELMES az emberbe és nem a fizetésébe, ami nem mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy olyan hű de kiemelkedő.
Valaki, ha lehet LÁNY/NŐ, írja már le nekem, hogy mi a különbség a között, hogy:
A.: Van egy "szponzorom". Aki elég jó pasi, és pénzt is ad. De nem vagyok szerelmes belé.
B.: Van egy pasim. Aki elég jó pasi, és pénzzel támogat, mert nála lakom. De nem vagyok szerelmes belé és a diploma után úgyis lesz valakim akivel majd házasodni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!