Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valakinek van sugardaddy-je?

Figyelt kérdés
Személy szerint én nem itélem el, sőt...

2020. okt. 19. 15:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Sguarbabyknek üzenem: Cukorka a-a-a-a, nem cukor Candereeeeel! :D
2020. okt. 20. 21:19
 22/24 anonim ***** válasza:
18%
Nekem alapvetően az ítélkezéssel van problémám, tök mindegy hogy mit csinál a másik ember ha rám nincs hatással akkor nem érdekelnek a döntései, aztán a nagy megmondó emberek pedig ítélkeznek, mintha ők különbek lennének, mert lehet hogy nem árulják pénzért a testüket de van sokkal rosszabb tettük is az életben, ami nem feltétlenül a szexuálissal kapcsolatos. Ezt utálom a legjobban, amikor földi halandó emberek akarják a tutit megmondani és ők úgy gondolják hogy pálcát törhetnek a másik feje fölött, és nem néznek magukba! Szóval aki ítélkezik az ugyanolyan szinten van, mint aki árulja a testét.
2020. dec. 7. 03:05
 23/24 anonim ***** válasza:
52%

Én meg azokat az embereket nem bírom, akik nem tudnak szöveget értelmezni és besértődnek, mikor az emberek egy olyan kérdésnél, ahol a VÉLEMÉNYÜKRE kíváncsiak, le merik azt nyíltan írni. 🤷🏻‍♀️

És még meg is próbálja kiforgatni, hogy akik elítélendőnek tartják a k*urválkodást, azok pont ugyanolyanok, mert bizzztos van valami olyan az életükben, ami még ennél is gázabb.

“mintha ők különbek lennének”

Igen, különb vagyok egy k*urvánál és nincs ebben semmi megmondóemberkedés!

“de van sokkal rosszabb tettük is az életben”

Mi van, talán ismersz? Meg az összes többi embert is? Kétlem, szóval a kamujóslatok osztogatását akár be is lehet fejezni, nincs értelme.

“Szóval aki ítélkezik az ugyanolyan szinten van, mint aki árulja a testét.”

:DDD:DD Hát perszeeeee, hogyne. Imádom, mikor valaki besértődik, hogy X-nek más a véleménye, ezért gyorsan megpróbál fogást találni rajta.

Szóval pusztán abból, hogy vannak, akik elítélik a pénzért dugást, következik az, hogy ők is ugyanolyanok?🤦🏻‍♀️😂 Ezt a logikát, az a kva.

2020. dec. 7. 09:09
 24/24 hollófernyiges ***** válasza:
82%

"Szóval aki ítélkezik az ugyanolyan szinten van, mint aki árulja a testét."

Erre te is ítélkezel az ítélkezőkről, szóval a logikád szerint erkölcsileg te is prostiszinten állsz.

2020. dec. 7. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!