Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugardaddy? Ti mit tennetek?
Puncs-ról találkoztam egy csávóval. Ez ugye egy sugardaddy kereső oldal, ahol a férfi támogatná a fiatalabb lányt. Tök szimpatikus, magas, izmos, illetve az oldalhoz képest fiatal is (39). De mar leirta nekem hogy o nem tudja elkepzelni, hogy igy fizet egy lanynak?:D mondom akkor miert vagy fent, ez a lényege? Aztan engem is kinba hozott hogy en szex elott penzt kernek? Mondom nem, meg nyilvan olyannal le se fekudnek aki nem szimpi.
De en ertelmeztem felre az oldalt? Oke, lehet hogy penz nelkul is lefekudne vele az ember, de ha jomodu, es megteheti, akkor mi akadalya a tamogatasnak? Es tobbsegeben ugy hallottam h honap elejen ad egy bizonyos osszeget aztan azt koltogetheted, ha akarod. Csak nem ertem ha ugymond normal kapcsolatot keres, anyagiaskodas nelkul, akkor minek ide regisztralt? Illetve oke h szimpi, de korombeliek kozott is talalok olyan csavot aki nem tamogat, es akkor el se lennek itelve, hogy duplaannyi idos a parom pl.
Kicsit kusza volt a megfogalmazas, de remelem ertheto. Ti mit tennétek? Hogyan probalnatok az anyagiakat megbeszelni szepen, nem ilyen nyersen, ahogy o is tette? Koszi a valaszokat!
jaja én is regisztráltam még a múltban
3 ilyennel találkoztam, megmondta, hogy neki az nem kell, hogy ő fizet a szexért, ő nem így gondolta. mind a hárman jól néztek ki, és gazdagok voltak, de fizetni egyik se akart. és ajándékra se számítsz, sőt Burger Kingre se - k.rvának néz, ha belemész még lejjebb süllyedsz a szemében
volt még egy másik fazon aki viszont fizetett volna, havonta nem, de alkalomszerűen 50-et, volt vagy 100kg és 50 éves
ebben az országban nincsennek nagyvonalú helyes férfiak
Ha egy ilyen írásképpel rendelkező lánnyal megelégszik, akkor aligha lehet tele a zsebe.
Csinos lányokkal tele a padlás, akinek van elég pénze (és azt nem is sajnálja nőkre áldozni), az valószínűleg nem veled fog leállni.
Adj lejjebb az igényekből, a te szinted az, aki egy hónapban kétszer elvisz egy olcsóbb/közepes árkategóríájú étterembe, esetleg egy-egy aktus után alkalomszerűen meglep egy Deák Ferenccel, netán évente egyszer kapsz egy pár tízezer forint értékű ajándékot.
Én pl. nem tudtam, hogy a puncs az egy ilyen oldal. Igaz, sosem voltam fent társkeresőn, csak láttam már ennek az oldalnak is a hirdetését, így tudtam, hogy társkeresőről van szó.
Lehet, hogy nem gondolta, hogy minden lány a pénzre megy, aki oda regisztrál. Lehet, hogy azt hitte, ez csak amolyan mendemonda.
Amúgy jobb az ilyen kínos dolgokat online megbeszélni, nem szemtől-szembe. Megírni kinek mik az elvárásai anyagiakban. És pont úgy, ahogy az első oldalon írta valaki, mennyi alkalommal vagy elérhető egy hónapban, hétvégékre is az vagy-e vagy csak egy-egy órára? Mit vállalsz? Csak így megy, ezeket gondold át részletesen. Meg hogy mennyire vagy szép, jóalakú, ettől is függ az ár.
Ezzel a pasival ne találkozz, ha nem akar fizetni. Vele nincs miről beszélni, illetve már meg is ejtettétek az anyagiakat illetően a beszélgetést, hiszen ő közölte, hogy nem fizet. Akkor ennyi, próbálkozzon másnál.
Előre kérj pénzt mindig, én inkább azt mondanám, hogy minden alkalom előtt, ne a hónap elején. Hiszen nem tudhatod, hogy tényleg ráérsz-e majd a beígért alkalmakkor. Mikor már ott vagy nála, vagy hotelben, egyéb helyen, akkor szépen átutalja neked a pénzt, és kezdődhet a móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!