Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez vajon valós, vagy átverés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon valós, vagy átverés? Catfish?

Figyelt kérdés
Regisztráltam nemrég puncsra, de nem keresek feltétlen vkit, csak max ha szimpi, de akkor szívesen le is fekszem vele. Eddig nem igazán volt senki érdekes számomra, csak kivi voltam mi folyik ott. De pár napja rámírt egy csávó, aki 29 éves, egész jól néz ki(az oldalhoz képest már túl jól). Bejelöltem fb-n, már minimum 3 éves a profil, de nem igazolt vissza meg elég basic neve van. Szóval még bizonytalan vagyok, hogy catfish-e. Egyszer már történt ilyen velem, hogy vki nem szólt, hogy nem ő van a képeken, és volt pofája élőbe megjelenni. Ennek értelmé se értem. Na mindegy szóval szerintetek, hogy lehetne kideríteni, hogy ő van-e a képeken vagy csak unatkozik és hiteget. Logikátlan lenne, mert első kávé alkalmával lebukna, de akkor legalább megspórolnék pár óra utazást és készülődest.

2021. okt. 29. 20:45
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
64%
Skype, szvsz.
2021. okt. 29. 20:46
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
A puncson irtal neki hogy facen jelölöd vagy azt se tudja ki az aki jelolte?
2021. okt. 29. 20:48
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem irtam neki puncson, nekem nincs premiumom. De facen irtam h puncsrol vagyok, ugyhogy tudja. De most pl irta hogy en is mutathatnek vmit ugyhogy gyanus h vmi perverz csak. Meg ilyeneket ir h kave utan menjek fel hozza es utal parszazezret. Es full jol nez ki ugyhogy sztem nem o van rajta.
2021. okt. 29. 20:50
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
De megennék most egy jó catfish paprikást!
2021. okt. 29. 20:53
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Fú, bammeg...Amúgy videóhívás, ahogy az első írta.
2021. okt. 29. 20:57
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
Catfish paprikás, végem. :DD
2021. okt. 29. 20:57
 7/17 A kérdező kommentje:
Basszus esku megkivantam a paprikast🤣🥲 jo de mar keso vannn, de akkor felhozom max maskor a vidihivast, koszi:)
2021. okt. 29. 21:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

1) Telefonon beszélj vele - a kamusok többsége már akkor visszakozik és egy hívást nem mer elengedni.

2) Megbeszélsz vele egy élő találkát és ne utalja hanem hozza a pénzt kp-ben. Ha tetszik és megbízol benne személyes benyomás alapján (értelemszerűen kv-s randi) akkor felmész hozzá, ha nem akkor meg viszlát.

3) Viber, Skype, hangouts van pár face to face kommunikációs lehetőség a neten is.

2021. okt. 29. 22:54
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"Meg ilyeneket ir h kave utan menjek fel hozza es utal parszazezret. "

EZ tuti kamu. Ilyenbe bele ne menj. Semmit nem fog utalni, ronda lesz és vagy 50 éves, és majd megerőszakol.

Felesleges kiderítened, leszerepelt.

Ha érdekled, akkor randira kellett volna, hogy hívjon.

Ez a pasi kihasználja a pénzre menő lányokat, ingyen őprostinak nézi őket.

Egy árva Fprintot nem fogsz tőle látni, és biztos lehetsz benne, hogy nem ő van a képeken, de ha netán mégis, akkor is nagyon cink ez így.

Eszedbe ne jusson felmenni hozzá első alkalommal.

2021. okt. 29. 23:32
 10/17 A kérdező kommentje:
Mondtam neki h kavezzunk es majd eldolt, leokezta, de nem kerdezett idopontra, ugyhogy eleg gyanus🤣 ja es amugy szerintetek ilyenkor elore elkerik a penzt?😂 mert az nyilvan mas ha pl megvan a bizalom szimpatia es akkor tokmindegy mikor van tamogatas, de azert az elejen (foleg ha mar elso talin azt akarja hogy felmenjek hozza) akkor siman eljatszhatja h utana nevet egyet h ja nem fizet..xd. Jo mondjuk erre gondolom keves a valoszinuseg, most szerintem ha egy kave felett normalisan kulturaltan viselkedik vki, es jol szitualt benyomast kelt, akkor nem hinnem h ilyen elofordulna
2021. okt. 29. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!