Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez vajon valós, vagy átverés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon valós, vagy átverés? Catfish?

Figyelt kérdés
Regisztráltam nemrég puncsra, de nem keresek feltétlen vkit, csak max ha szimpi, de akkor szívesen le is fekszem vele. Eddig nem igazán volt senki érdekes számomra, csak kivi voltam mi folyik ott. De pár napja rámírt egy csávó, aki 29 éves, egész jól néz ki(az oldalhoz képest már túl jól). Bejelöltem fb-n, már minimum 3 éves a profil, de nem igazolt vissza meg elég basic neve van. Szóval még bizonytalan vagyok, hogy catfish-e. Egyszer már történt ilyen velem, hogy vki nem szólt, hogy nem ő van a képeken, és volt pofája élőbe megjelenni. Ennek értelmé se értem. Na mindegy szóval szerintetek, hogy lehetne kideríteni, hogy ő van-e a képeken vagy csak unatkozik és hiteget. Logikátlan lenne, mert első kávé alkalmával lebukna, de akkor legalább megspórolnék pár óra utazást és készülődest.

2021. okt. 29. 20:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10-es, a kávézó előtt kiderülne, hogy néz ki, ha nem ő van rajta a képeken lelépnék úgyis. Egyszer már volt ilyen, mondta munkája miatt kellett ez, és üljünk be, kávé fölött elmagyarázza. De inkább elmentem, mert akkor legalább ne tegye ki képet szerintem, ha nem akarja vállalni. Élőbe meg úgyis látom, ott is tudnék képet csinálni róla ha nagyon szeretnék, és le akarnám járatni mert esetleg tényleg befolyásos ember. De szerintem itt nem ilyen emberek vannak. Legalább privátban szólhatna, hogy figyelj, a kép figyelemfelkeltés volt, mert kevesen válaszolnak. Bár most ha pl eredeti képet tesz ki és nem írok, akkor valószínűleg eloben is offolnam, ugyhogy azzal legalabb idot sporol mindenki. De ez aljas volt tole, elbasztam par oram meg sminkem🤣 ugyhogy merges voltam, es utana haborogtam neki uzibe, o meg mondta h o egy jol szitualt ferfi, nem egy dagadt cigany jelent meg:D mondom ocsem, ha annyira vallalna az arcat mert olyan jol nez ki akk legalabb privatba kuldje el, vagy akk egy olyan kaliberu modellrol tegyen ki kepet akivel egy szinten van😂
2021. okt. 29. 23:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb házas vagy ilyesmi.

Jóhogy nem tesznek ki képet.

2021. okt. 30. 03:49
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen puncsra regisztráló riherongyok meg is érdemlik, hogy átbaxák őket, aztán a kicsalt képeket felpakolják netre
2021. okt. 30. 11:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Most bekamuzta konkretan, hogy nem latja a profilom, es h kuldjek linket. Elkuldtem aztan azt mondja belepett a profilomba vhogy ilyet sose latott es nem bir kilepni es vmi helyreallitasi kod kell h kilephessen. Mondja Lg telefon van nala nem tudja h kell screenelni, amikor kepernyofotot kertem. Es konkretan smabe kuldott egy jelszohelyreallitasi kodot a face, konkretan fel akart torni a pali🤣 csak azt hiszi hulye vagyok es megadom a kodot. Sztem am eljatszom h nem esett le, mar kivancsi vagyok ki ez a nyomorek. Fuh nekem ennyi a puncs karrierem h kamusokat bultatok le:D semmi sugar de mar a masodik palit buktatom le ocsem
2021. okt. 31. 16:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Most is kerdi nem kaptam semmi kodot. Bekamuztam megvaltozott a teloszamom😂 de ez nagyon gyoker minek neki a facem
2021. okt. 31. 16:59
 16/17 A kérdező kommentje:
Elofizet ketezerert puncsra azt erre elvezkedik szoba allt vele egy szep lany😂
2021. okt. 31. 17:00
 17/17 Noren1989 ***** válasza:
38%
Fuhh, olvasni is rossz, hogy mik meg nem történnek...
2021. okt. 31. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!