Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom kinyomozni, hogy a sejtésem igaz vagy sem?
Tavaly augusztusban megismerkedtem egy férfival az interneten. Baráti volt a beszélgetés, és meg is maradt ezen a szinten. Jól kijöttünk egymással. Viszont a személyes találkozót mindig halogatta. Közben sokat beszélt a barátjától, akit be is mutatott nekem, persze virtuálisan. Vele is elkezdtem beszélni, de vele más jellegű lett a kapcsolat, mintha több lenne, mint barátság. Többször találkozunk személyesen is.
Az első pasi viszont a bemutatás után nem sokkal eltűnt egy szó nélkül.
A második pasi, akivel azóta is beszélek, és közeli kapcsolatban vagyok vele azt mondja mindig, ha kérdezem erről a témáról, hogy ő sem beszél vele. Megszakadt a kapcsolat közöttük is.
Egy ideje arra gyanakszom, hogy végig ugyanazzal a férfival beszéltem, csak először más képét küldte el nekem.
Vagy nem is tudom.
Ti mit gondoltok erről?
Hogy tudok a végére járni?
Tud valaki tanácsot adni?
Úgy kell érteni, hogy az egyik nap írt, és utána soha többé. Nem is értettem. A másik, amiért gyanakodni kezdtem, hogy az első pasi rengeteget beszélt a másodikról, hogy milyen szuper haverok. Örökké együtt. Sorolta a jó tulajdonságait... Stb
A második sosem hozza magától szóba a havert. Miért nem, ha ennyire jó haverok? Hogy lehet, hogy hirtelen vele sem beszél már? Hogy lehet, hogy csak úgy hirtelen egyik napról a másikra eltűnt?
Igen, az első jobban nézett ki. Nagyon jó pasi volt.
De mégsem merült fel bennem a barátságnál több.
7-es válaszoló
Köszönöm szépen!
Leírnád inkább nekem, hogy tudom én megnézni?
Nem szeretném egyikük képét sem kiadni.
Megnyitod a képet egy külön lapon.
Gépről megnyitod mellé a googlet és egy az egyben áthúzod a képet a google keresőbe.
Telefonról pedig hosszan rányomsz és "keresés a google lensszel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!