Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért hazudtok a társkereső és randi appokon?
Ez nem csak a nőkre jellemző.
Én is jártam úgy hogy a pasi sok évvel ezelőtti képpel nyomult és élőben kiderult hogy azóta úgy 20-30 kilót felszedett.
Az ilyenek buta emberek, közölni kell hogy ez miért nem volt korrekt és otthagyni.
Én voltam már lepukkant a randin. Kiszedetlen szemöldök smink nélkül stb. Nem volt időm, de a férfi érdekelt és mindenképpen találkozni akartam vele attól függetlenül.
Látszik az, hogy ez csak egy pillantnyi állapot vagy alap.
Végül egy teljesen más ok miatt nem folytattuk.
Férfiakra is jellemző. Én randiztam olyannal, aki 10 centivel magasabbnak hazudta magát és randin csak álltunk, hogy na most akkor mi legyen (magassarkúban egy fejjel magasabb voltam nála). Találkoztam már súlyosan elhízottal is, aki vékony képet tett fel magáról... Nagyon sok 40-es hazudik a koráról, mert azt hiszi, hogy nem tűnik fel, hogy nem 28-32 körül van, mint amennyit írt a profiljára... Átérzem a problémát, sajnálom, hogy ezt tapasztaltad, én igyekeztem magamat adni (volt rólam fenn kép smink nélkül is és estélyiben is).
Szerintem azért csinálják, mert azt hiszik, hogy ha megismered őket, nem fognak érdekelni ezek a "kis" bakik, mert annyira tetszik a személyiségük, hogy el tudják mismásolni. Csak általában a személyiségük sem rúg labdába. Miért rúgna? Egy hazug emberről beszélünk, aki a kategóriája fölött választ és ezt ő is tudja. A vonzalommal nem lehet kibabrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!