Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen/Badoon ha beszélgettek egy sráccal milyen sűrűn írtok egymásnak?
Pl.: Csak esténként, egész nap, napi párszor?
Normális ha csak egy két üzenetet ír egy nap?
Amikor én még ismerkedtem pár évvel ezelőtt, rendszeresen az volt, hogyha kölcsönösen érdeklődtünk, (ez érezhető már a kezdetkor) akkor szinte egész nap kommunikáltunk kisebb kihagyásokkal. De legalábbis este biztos több órán át.
Aki 1-2 üzit írt egész nap, azt offoltam. Mindenki arra szán időt, amire akar.
Időbeosztás és aktuális tennivalók függvénye. Van aki "netfüggő" és egész nap nyokodja a telefonját, más naponta pár üzit enged el, megint más meg több vasat tart a tűzben vagy szimplán csak nem a Tinder/Badoo a fő terepe.
A #3-as megközelítése a jó út. Felesleges túl hosszúra nyújtani a dolgot, ha van szimpátia akkor telefonon érdemes beszélni - abból már elég jó benyomás szerezhető a másik emberről - és mielőbb összehozni egy személyes találkozót.
5 az az igazság, hogy mèg ha nem is vagy csúnya, a szöveged ki tud ábrándítani bárkit, ha mondjuk úgy kezdeményeztèl a lányoknál minden alkalommal, hogy szia mizu/hogy vagy.
Én ettől akkor is kiakadtam, mikor először írt rám ezzel az illető, meg akkor is, ha már ismerkedtünk.
Csomó pasi minden nap ezeket tolja, amiből érezhető, hogy nem tud mit mondani, nincs mondanivalója, lusta/ostoba írni valami érdemlegeset, de mindenképp erőlteti a kommunikàciót és azt várja, hogy te átvállald a nehezét.
Bárhogy is nézett ki, az ilyeneket röptettem azonnal.
5: Nálam az kizáró ok, ha valaki általánosít és rám vetíti a rossz tapasztalatait.
Pl. ha olyat olvasok egy adatlapon, hogy "itt minden nő" ilyen meg ilyen... akkor azonnal balra húzom az illetőt, mert én tudom magamról, hogy nem vagyok olyan, de ezt bizonygatnom kellene egy vadidegen számára, ehhez pedig nekem nincs energiám.
Én ismerkedéskor nem arra vagyok kíváncsi, hogy kit NEM keres a másik, hanem arra, hogy kit keres és ő milyen...
Nálam abból lett eddig folytatás, ha legalább 1-2 estét végigdumáltunk és napközben is volt pár üzenetváltás. Ha napi 1-2 üzenet van csak, akkor
-annyira elfoglalt, hogy nem férne bele az életébe egy kapcsolat,
-több emberrel is ismerkedik és rám ennyi jut,
-nem érdeklem annyira, hogy meg akarjon ismerni, de fenntartja a lehetőségét, hogy ha pont ráér, akkor leakaszt a polcról egy alkalomra.
Illetve a fentiek kombinációja is érvényes lehet.
Csak akkor folytasd a beszélgetést, ha alkalmit keresel és megfelel számodra, hogy ugrasz, ha füttyent.
9 ugyan már vagy nem ugyan már, én se tettem bele túl sok erőfeszítést az ismerkedésbe, mégis sikerült.
Mondhatod, hogy nem disney meg nem hercegnő, mégis azt mutatja a gyakorlat, hogyha férfiként szeretnél valamit, akkor neked kell villantani. Kezdetben egyoldalúan, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!