Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar baby-k! Ti hol találtátok meg a SugarDaddy-teket? Melyik oldalon vagy alkalmazáson?
Egy siófoki vitorlásklubban 2 éve. Azóta jól kijövünk. A felesége is tud rólam de nem érdekli.
A neten csak kamus pasik vannak, meg sóherek.
Sugar babynek lenni se egy életbiztosítás. Inkább olyan palikat próbálj lehúzni akikkel soha az életben nem találkozol, mert mondjon bárki bármit is, nagy általánosságban elmondható, hogy az a férfi a legveszélyesebb, aki azt hiszi, hogy megvett magának egy nőt.
Inkább adj el a neten használt bugyikat, vagy valami.
Tapasztalat: se a puncs, se a többi hasonló nem működik. Egyrészt rengeteg a selejtes pasi, ahogy mások is írták már, másrészt tele van hivatásos prostikkal, akik csak hazudják, hogy csak egy sugar daddyt keresnek.
Mások is írták, az életben számos hely van, ahol lehet jómódú pasikkal ismerkedni, ha ezt akarod.
Én anno a Ráday utcában a Costes étteremben. 2 barátnőmmel foglatunk asztalt, hogy a születésnapomat ott ünnepeljük. (Ezt kaptam tőlük, mivel előtte sosem voltam ilyen Michelin csillagos helyen )
Érkezett egy társaság. Küldtek italokat az asztalunkhoz, aztán beszélgettünk, ismerkedtünk velük. Számot cseréltem az egyik szimpatikus férfivel, akivel aztán alakult magától. Ő egy jól szituált 42 éves cégvezető. Van családja, tud rólam a felesége. Nincs annyira konkrét megállapodásunk előre fixálva. Előtte mindig megbeszéljük ha van valami ahova mennem kellene vele, azért programtól függően szokott pénzt adni. De sokszor csak úgy hoz valamit kedvességből, de mi nagyon jóban is vagyunk, szivesen vagyok vele. Van egy fix összeg amit szokott utalni (300 ezer) plusz ha van valami extra dolog azért annyit amennyiben megállapodunk. Szex akkor van amikor szeretné, ez általában heti 2-3 kb. De jó vele, szóval akár a pénz nélkül is lennék vele. Meg egyébként is rengeteg ajándékot, ruhát, táskát,ékszert stb. szokott csak úgy hozni, wellness, éttermek, programok. Én szívesen töltök időt vele, és ezt tudja ő is. 3. éve vagyok így vele. Nincs mellette párkapcsolatom.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!