Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy egy teljesen atlagos kulseju No is azt gondolja magarol, hogy neki lehet sugardaddyje ?
Figyelt kérdés
A sugardaddyk csak az igazan szep, csinos, fiatal Noket akarjak.
Senki nem fog egy szurke kisegeret anyagilag tamogatni, amibol amugy 1001 szalad az utcan.....
Mi ez a torz ertekrend ?
2023. okt. 7. 13:02
11/20 anonim válasza:
Azért érdekes hely ez a gyk.
Az egyik kérdés alatt szidják azokat a nőket akik pénzért......, mert mekkora krvák, mennyire igénytelenek stb.
A másik kérdés alatt meg felpontozzák az egyszerű szürke kisegeret hogy volt sugar daddyje amiből megszedte magát.
A fene se érti hogy akkor most mi a helyes megoldás?! :)
Persze ez csak egy költői kérdés volt egy szintén szürke kisegértől aki nem sokra ment az életben (valószínű azért mert sosem volt sugar daddyje).
12/20 anonim válasza:
Dehogyis. A pasik mindenkit meghúznak. Lyuk lyuk.
13/20 anonim válasza:
10) de, elenyésző hányada. Baromi kis arányban foglalkoznak ezzel, a nők túlnyomó többsége teljesen hétköznapi módon keresi a kenyerét. Ez csak a ti fantáziátok, hogy #mindennőkva - nyilván jó nagy ennek is a piaca (khm ahogy a kereslet is) de mégegyszer, ez össztársadalmi szinten icipici hányad.
14/20 anonim válasza:
#13 nő vagyok, akinek volt már sugar daddyje xd Hidd el nekem sokkal több nő csinálja ezt, mint gondolnád. A többség olyan, akiből a büdös életben ki sem néznéd. Rólam sem gondolná senki.
15/20 A kérdező kommentje:
#14: es te erre buszke vagy ? 🙂
2023. okt. 7. 18:22
16/20 anonim válasza:
14) persze, a nonszensz 'statisztikádat' alátámasztandó nyilván pont ilyen nő vagy.
17/20 anonim válasza:
Én 32 évesen is kaptam már ajánlatot 🤣, simán lehetett volna Sugardaddym.
18/20 anonim válasza:
Dehogynem fog. Nekem van egy full átlagos, szürke kisegér ismerősöm aki pár évig puncsozott miután beindult az oldal. Tök sok pasi írt neki, vitték nyaralni, vettek neki cucccokat, pénzt is adtak neki nem keveset. Pedig tényleg egy semmi extra csaj, amúgy soha nem volt sikere a férfiknál.
19/20 Rita0713 válasza:
Én, mint sugardaddy általában az átlagos lányokat keresem, nem a plázapicsákat akik el vannak ájulva maguktól, a valós teljesítmény meg nulla. 😀
20/20 anonim válasza:
19. Jólvan Rita0713 🤔
De miért hívnak egy férfit Ritának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!