Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhinnétek a csajról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek a csajról, hogy saját erőből lett ilyen munkája, fizetése?

Figyelt kérdés

Rákérdeztem nála az anyagiakra a sok rossz tapasztalatom miatt. Én nem mondtam el, pontosan mennyit keresek, de tőle megkérdeztem. Nagyon zengi, hogy kb. hasonló szinten lévő párt keres, mert ő nem tud mit kezdeni olyannal, aki 30 körül sem ér el semmit, és nem szeretné, ha együttélésnél lehúzna a másik az ő színvonalából és nem tudnának haladni.

Szóval neki a fizetése nettó 500 ezer ft + cafeteria, irodai munka, ráadásul bölcsész diplomával, angolon kívül más nyelvet nem nagyon beszél, és nem a szakmájában dolgozik. Azt állítja, hogy egyetlen ismerőse által sem volt protekciója, nincsenek kapcsolati, ő csupán elment interjúkra és őt választották, és egyszer jókor váltott munkahelyet, több fizetést kapott.

Én őszintén szólva szkeptikus vagyok rohadtul, mert nekem soha esélyem se volt hasonlóra, és az ismerőseim még jobb diplomákkal is küzdödnek, és nem nagyon ismerek olyat, aki 400 ezer felett keres. Akik megkeresik a 400-at, azok is általában kezdő mérnökök vagy fejlesztők és/vagy protekció, jó ismerősök is voltak a dologban. Főleg nőkre igaz ez...

Nagyon nem tartanám fairnek a játékot ha ő hátszéllel ért volna el ennyit és úgy lenne ilyen magabiztos és követelőző...

aug. 22. 18:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
500 nettó nem olyan lehetetlen, én nő helyében azonnal kidobnálak, már ezen is gondolkozol
aug. 22. 21:37
 12/23 anonim ***** válasza:
38%

Ha ilyen könnyen lehet, nőként is jól keresni, akkor nem értek 2 dolgot.

- Váláskor, miért képeset vadállat módjára harcolni, csak azért, hogy 150000 helyett, 150005 forintot kapjanak, és ha nem, akkor pereskednek, meg a gyerekkel zsarolnak, 5 forint miatt?

- Ha ennyit keresnek, akkor miért nem látok 40-es, pénzes nőket, fiatal, sportos, nagy fa...fantáziájú, de csóró fősulis srácokkal? Miért kell akkor nekik a pasi pénze?

aug. 22. 23:04
 13/23 anonim ***** válasza:
12# úgy van, hogy nők fejükben, hogy férfi a családfenntartó, ő dolgozzon többet...
aug. 23. 00:58
 14/23 anonim ***** válasza:
keressen többet.
aug. 23. 07:21
 15/23 anonim ***** válasza:
72%

"Ha ilyen könnyen lehet, nőként is jól keresni"

Te most komolyan keserűen kételkedsz abban, hogy meg tudunk keresni rongyos 500 ezer ft-ot? :D

aug. 23. 11:53
 16/23 anonim ***** válasza:
13%
A kedves hölgy finoman fogalmazva is sokkal büszkébb a fizetésére, mint amennyit ér a fizetés maga. Gondolom, az élet más területein is hasonlóan gondolkodik, így aztán én biztosan nem kezdenék vele.
aug. 23. 17:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Irodában dolgozom, mindenes vagyok. Anyanyelvi szinten beszélek angolul, amit használok rendszeresen. És igen, megkeresem a nettó 500-at. Tavaly 450 volt, idén emeltek a fizetésemen. És megint igen, 2 éve beadtam az önéletrajzom, aztán felvettek.

Valószínűleg sz.r helyen dolgozol vagy nem vagy jó semmire. Egy jó munkaerő (pláne ha nélkülözhetetlen vagy) egy jó munkahelyen megkeres ennyit.

Mondjuk én nem is kötném az orrodra az első randin.

aug. 23. 21:16
 18/23 anonim ***** válasza:
24%
Engem csak az szomorít el, hogy mennyi totál felesleges munka van. Amiket itt is írtok, ezeknek a munkaköröknek nem is lenne szabad léteznie.
aug. 25. 15:53
 19/23 anonim ***** válasza:
18# melyik felesleges? Egy feleslegeset sem láttam itt.
aug. 25. 16:52
 20/23 anonim ***** válasza:

El tudom hinni, mert ismerek nem egy ilyen nőt. Én jelenleg 35 évesen keresek 600e-t multinál csapatvezetőként, anglisztika szakos alapdiplomával és kulturális szakon masterrel, angol nyelvtudással (az mondjuk aktív és majdnem anyanyelvi szintű). Sosem volt protekcióm, és biodíszlet meg házik...a sem voltam soha (amikor felvettek a céghez, ahol most vagyok, 156 centihez voltam 85 kiló, és az arcom sem kifejezetten szép). És a mi cégünk messze nem a legjobban fizető.

Nem kell nőgyűlölősködni és a másikat hazudozássalk vádolni azért, mert te nem voltál olyan szerencsés munkakeresésnél.

aug. 25. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!