Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek a csajról, hogy saját erőből lett ilyen munkája, fizetése?
Rákérdeztem nála az anyagiakra a sok rossz tapasztalatom miatt. Én nem mondtam el, pontosan mennyit keresek, de tőle megkérdeztem. Nagyon zengi, hogy kb. hasonló szinten lévő párt keres, mert ő nem tud mit kezdeni olyannal, aki 30 körül sem ér el semmit, és nem szeretné, ha együttélésnél lehúzna a másik az ő színvonalából és nem tudnának haladni.
Szóval neki a fizetése nettó 500 ezer ft + cafeteria, irodai munka, ráadásul bölcsész diplomával, angolon kívül más nyelvet nem nagyon beszél, és nem a szakmájában dolgozik. Azt állítja, hogy egyetlen ismerőse által sem volt protekciója, nincsenek kapcsolati, ő csupán elment interjúkra és őt választották, és egyszer jókor váltott munkahelyet, több fizetést kapott.
Én őszintén szólva szkeptikus vagyok rohadtul, mert nekem soha esélyem se volt hasonlóra, és az ismerőseim még jobb diplomákkal is küzdödnek, és nem nagyon ismerek olyat, aki 400 ezer felett keres. Akik megkeresik a 400-at, azok is általában kezdő mérnökök vagy fejlesztők és/vagy protekció, jó ismerősök is voltak a dologban. Főleg nőkre igaz ez...
Nagyon nem tartanám fairnek a játékot ha ő hátszéllel ért volna el ennyit és úgy lenne ilyen magabiztos és követelőző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!