Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek viszonylag könnyen megy a pártalálás azok miért tagadják folyton, miért találják elképzelhetetlennek, hogy nem saját érdemük és akiknek esetleg nem megy az mindenképpen az ő hibájuk kell legyen?
“ Akinek könnyen megy az nagyon jól néz ki”
Hát nekem pont a randa ismerőseim ugranak folyton egyik kapcsolatból a másikba. Mondom, azért, mert nincsenek magas elvárásaik. Így bárki könnyen talál párt. Annak nehéz, akinek nem jó akárki.
#3:
De hát azt írtam amit te. Te is elvárásokkal jöttél elő, hogy vannak a vonzóbb embereknek. De te honnan tudod pontosan, hogy nem-e megugorhatatlanok? Nem tudod.
Azt se tudod egyáltalán, hogy a kevésbé vonzó, csúnya embernek vannak-e preferenciái.
Akkor miért kezeled kész tényként a véleményedet?
Attól, hogy valaki szép/csúnya lehet buta/okos, beképzelt/naiv stb.
A kinézet csak egy dolog, természetesen plusz, de akkor se csak az számít!
"Akiknek viszonylag könnyen megy a pártalálás azok miért tagadják folyton, miért találják elképzelhetetlennek, hogy nem saját érdemük és akiknek esetleg nem megy az mindenképpen az ő hibájuk kell legyen?"
Itt nem azzal van a baj, hogy nem feltétlen a te hibád, hanem hogy a "nem az én hibám" siránkozás soha semmit nem javított a helyzeten. És hát sok embernél tényleg bőven lenne helye a fejlődésnek. Visszanézve, hihetetlenül nagy gyökér voltam még 20 évesen is, kábé úgy álltam a nőkhöz, mint egy alsó tagozatos kisfiú. Az, hogy végül is sikerrel kimásztam ebből az állapotból és ezzel együtt sokkal könnyebbé vált az ismerkedés, nem más érdeme, hanem a sajátom.
9
És gyökérként is akadtak azért csajok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!