Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak ennyire könnyű lenne a pártalálás?
Akiket ismerek lányok ők csak 1-3 hónapig vannak egyedül és mindig komoly kapcsolatot tudnak találni, pedig ő maguk nem valami komolyak, érettek. Hogy van ez?
Én komoly fiúnak gondolom magam de engem nem vesznek komolyan a lányok, kicsit fura ez az egész.
"és mindig komoly kapcsolatot tudnak találn"
MIndig? SZóval sorozatos bukta a választásuk. Selejtes pasit valóban könnyű találni, de olyant, hogy ne kelljen "mindig" másikat keresni, az nehéz.
Az én szingliségeim másfél - két évig tartottak mindig. Persze tarthattak volna egy hónapig is, ha nekem mindegy lett volna, kivel jövök össze, de nem volt mindegy és nem is sürgettem, inkább meggyógyultam, kicsit szingliskedtem majd újra ismerkedtem.
Könnyű amúgy. Tinder letölt, 100 jobbra húzás válogatás nélkül, abból minimum 1 kanos szeretethiányos fiú írni fog, akivel egy hét alatt össze tudok jönni. De kell ez nekem? Nem...
Megint egy olyan kérdés, ahol arra megy ki a játék, hogy szidjuk a nőket. Elsősorban nem arról szól itt a történet, hogy a nőknek vagy a férfiaknak mennyire könnyű, hanem, hogy azok a nők kvázi meg sem érdemlik, mert ők maguk ilyenek meg olyanok.
Hát, számomra meg te vagy kritikán aluli. Ez ilyen.
Ezt egy szóval sem mondtam, de nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!