Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, csinos, jó alakú lányoknak is nehéz a pártalálás?
én fiú vagyok, de még egy randit sem tudok össze hozni, pedig komoly kapcsolatot keresek, és viszonylag jó személyiségem is van
Lányoknak is van ilyen gondjuk, akik komolyat keresnek?
A fiúk többségének is nehezen megy az ismerkedés?
Bocsi a sok kérdésért!
Igen, csinos lányoknak is lehet nehéz komoly kapcsolatot találni.
De a jó hír, hogy a randizgatás gyakorlattal jobban fog menni. Eleinte nehéz, de ha megjön a bátorságod, bele lehet jönni. Utána már a megfelelő partner megtalálása és a jó kapcsolat a nehéz. Én pl itt tartok.
Hát haver, én nem válogatta’ ennyit ugyan és meg csak 4 évet éltem férfivel, de pfuu lehet a továbbiakban inkább a macskákat választanám.
Miért vagytok olyan biztosak benne, hogy egy lánynak a baráti körében sok fiú van, vagy egyáltalán vannak fiúk. Mert amennyiben nem így van bizony neki is nehéz. Meg ki gondolná egy szép 20 évesről, hogy nincs kapcsolatban?
A tinder meg semmire nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!