Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire ciki mamahotelbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki mamahotelbe költözni a saját lakásomból, amit kiadók albérlőknek ?

Figyelt kérdés
nov. 15. 13:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%
De ott a mama.
nov. 15. 13:58
 12/26 A kérdező kommentje:
Szegény albérlőtől pénzt kérek én mocsok
nov. 15. 13:58
 13/26 anonim ***** válasza:
27%
Nem az a baj, hogy albérlőtől pénzt kérsz, hanem hogy anyáddal laksz, mikor van saját helyed. Kis ragacs lehetsz, aki 2 percet nem tud ellenni a gondolataival.
nov. 15. 14:00
 14/26 A kérdező kommentje:
Mama mindenbe beleugat, mindent megtilt cserébe, mamakosztot lehet csak enni, csak akkor fürdhetek, alhatok mikor megengedi
nov. 15. 14:04
 15/26 A kérdező kommentje:
Ledolgozom idegileg a mamahotelbe egy kőműves segédmunkás állás szintjét, csak próbaként tesztelem milyen így, úgy élni. Feleség kisemmizne 2 gyerekkel elválva,az se jobb
nov. 15. 14:09
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Vannak kölykeid is? Egyre jobb.
nov. 15. 14:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Tehát szar neked ott, van is saját otthonod, de mégis inkább anyádnál laksz? Te jó ég... Veled nem az a baj, hogy mamahoteles vagy, hanem hogy hülye. Ez az agresszív stílus sem fog túlságosan előrevinni a kapcsolatok terén.

Költözz csak be a lakásodba, kicsit kisimulnak az idegeid és máris szebb lesz a világ.

nov. 15. 14:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Jézus kérdező, szedni kéne a gyógyszereidet, akkor nem lennél ilyen idegbeteg.
nov. 15. 14:13
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem nem lenne képem hozzá, hogy miközben lakásom van, visszaköltözök anyám (szüleim) nyakára, mondván, hogy milyen jól jön a pénz, amit az albérlő fizet. A szüleim is felnőtt emberek, én is. Nekik talán nem jönne jól akár a pénz, akár a magánszféra? Nem hiszem, hogy természetesnek tartanád, hogy édesanyád odaköltözzön hozzád, hogy kiadhassa a lakását. Még ha nagylelkűen bevásárol is időnként a rezsi mellett, sőt (!!) még takarít is. Meg különben is, ha majd befigyel neki valami komolyan kapcsolat, akkor majd visszamegy a lakásába.

Szóval szerintem ez felnőtt embereknél nem így kellene, hogy működjön...

nov. 15. 17:22
 20/26 A kérdező kommentje:
Földön egyetlen 1 embernek sincs köze ahhoz, hogy kivel élek, meg kivel meddig élek együtt. Mi miben egyezünk meg, ahhoz még a randin résztvevő hölgynek sincs köze, ahogy nekem se az ő lakhatási dolgaira. Amint együtt töltünk egy éjszakát, onnantól lehet esetleg beleszólni, ki kivel él, meg hogy.
nov. 15. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!