Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki mamahotelbe költözni a saját lakásomból, amit kiadók albérlőknek ?
Tehát szar neked ott, van is saját otthonod, de mégis inkább anyádnál laksz? Te jó ég... Veled nem az a baj, hogy mamahoteles vagy, hanem hogy hülye. Ez az agresszív stílus sem fog túlságosan előrevinni a kapcsolatok terén.
Költözz csak be a lakásodba, kicsit kisimulnak az idegeid és máris szebb lesz a világ.
Hát, nekem nem lenne képem hozzá, hogy miközben lakásom van, visszaköltözök anyám (szüleim) nyakára, mondván, hogy milyen jól jön a pénz, amit az albérlő fizet. A szüleim is felnőtt emberek, én is. Nekik talán nem jönne jól akár a pénz, akár a magánszféra? Nem hiszem, hogy természetesnek tartanád, hogy édesanyád odaköltözzön hozzád, hogy kiadhassa a lakását. Még ha nagylelkűen bevásárol is időnként a rezsi mellett, sőt (!!) még takarít is. Meg különben is, ha majd befigyel neki valami komolyan kapcsolat, akkor majd visszamegy a lakásába.
Szóval szerintem ez felnőtt embereknél nem így kellene, hogy működjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!