Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki mamahotelbe költözni a saját lakásomból, amit kiadók albérlőknek ?
Figyelt kérdés
ma 13:26
1/18 A kérdező kommentje:
Majd, ha lesz komolynak tűnő kapcsolatra lehetőség visszaköltözök a saját lakásomba.
ma 13:28
2/18 anonim válasza:
Te nem tűnsz mamahotelesnek. Az olyan ugyanis, hogy kiszolgáltatja magát, nem dolgozik, nem keres pénzt, nem száll be a rezsibe, eszi amit anyu főz és otthon élősködik. Általában azzal van így, aki nem is akar elköltözni, meg saját életet kezdeni. Én úgy gondolom hogy sokan helytelenül használják ezt a kifejezést, és úgy látom most te is. Bár ha szándékosan, akkor elnézést a tisztázós kommentért.
3/18 anonim válasza:
1. Tényleg nem tűnsz mamahotelesnek.
2. Ettől függetlenül a csajok kerülni fognak, mint a pestisest.
4/18 anonim válasza:
Szerintem ciki. Egyedül félsz vagy mi baj van?
5/18 anonim válasza:
Háát szerintem ez még majdnem rosszabb is, mint aki azért mamahotelezik, mert nincs hova mennie. Nekem nagyon furcsa, ha valakinek nincs igénye az önállóságra. De ez én vagyok.
Rengeteg nő van, aki szó nélkül beköltözik anyós nyakára, akár még oda is szül. Szóval ezen nem múlik semmi. Nyugodtan menj át a családi rovatba, tele van anyós-meny kérdéssel, amik nagy részében a konfliktus az együttlakásból ered.
6/18 A kérdező kommentje:
Ha most odaszórok neked 1 millió forintot, ajándékba a bérleti díj éves összegét, gondolom az kéne
ma 13:52
8/18 A kérdező kommentje:
Vagy 1 millió 600 ezret az mégjobban jönne. De ezt inkább másodállásban kőműves segédmunkásként jobb lenne megkeresni, hogy vonzó legyek...
ma 13:54
10/18 A kérdező kommentje:
Rezsifizetésen felül én vásárolok be saját fizetésből mindenkinek. Én javíttatok mindent. Sokszor én főzök, takarítok stb
ma 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!