Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik a nehézségei egy randizásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a nehézségei egy randizásnak, a nők szempontjából?

Figyelt kérdés
Milyen problémák, nehézségek vannak?

#nehézség #Női szempont #női perspektiva
nov. 4. 20:47
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
#38 nem 39
nov. 6. 10:45
 42/48 anonim ***** válasza:
39: Szomorú életed lehet, ha azt hiszed bedőlök ennek a provokációnak. Simán lehetsz ugyanaz az ember egy másik profiljáról. Ennyit rólad. Attól még igaz marad, amit eredetileg írtam, neked még gyakorolni kell ezt, már ott elrontottad a dolgot, amikor kipróbáltad forgatni a szavaimat, csak nem sikerült.
nov. 6. 10:49
 43/48 anonim ***** válasza:
37: Mégis le lettél pontozva te is. Ezért tényleg kár volt, a sértődött áldozatot játszani.🤣
nov. 6. 10:53
 44/48 anonim ***** válasza:
54%
Valakivel többen nem értenek egyet —> biztos kamu profil.
nov. 6. 10:55
 45/48 anonim ***** válasza:
#42 olyan emberrel mint te biztos nem ismerkednék, hisz itt is egyből lejön, hogy bántalmazó vagy. Én meg kerülöm az olyan embereket. Hisz nem vagyok a saját ellenségem... És nem, nincs szomorú életem, ne álmodozz róla. Simán csak tükröt tartok neked.
nov. 6. 11:28
 46/48 anonim ***** válasza:
45: De minek ismerkednék egy magadfajtával, ha van már valakim? Olvasni nem tudsz? Egyébként csak nekem van olyan érzésem, hogy azért emlegeti a bántalmazókat, mert amúgy hozzájuk vonzódik? Ez nagyon gáz... Ki beszélt itt bántalmazásról? Szép kis perspektíva mondhatom.
nov. 6. 11:36
 47/48 anonim ***** válasza:
59%

Mert manapság ez lett az általános narratíva sok nőnél, hogy minden férfi bántalmazó. És minden férfi eredendően rossz. Meg ennek az ellenpárja, hogy rossz és gonosz nő nem létezik, csak félreértik szegényeket, meg főleg hogy a férfiak miatt váltak olyanná. Tehát még a bántalmazó nőt is képesek egyesek felmenteni és áldozatnak hozni ki, csak azért mert nő... És áldozathibáztatni a férfit, pusztán a neme miatt. De végül is ez nem olyasmi mint ami a náciknál volt divat sok évtizeden át. Annak is milyen jó vége lett ugye.

Most őszintén, pl a 26-os féle dühöngő és mindent is kiforgató női ámokfutó válaszoló milyen ember lehet? Ha egy normális férfival kapcsolatba kerülne, ott szerintetek mégis mi történne?? És ti ilyeneket védtek be és pontoztok fel, pusztán a neme miatt. Ezért mennek félre a kérdések, lesz mindenből személyeskedő, kiforgatott gyűlölködés. De tudom, ez is csak és kizárólag a férfiak hibája...

nov. 6. 11:44
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan lett a nők világa mint nyugat európa. Oltári nagy hazugságokkal meg vannak vezetve, közben meg szépen csendben összeomlik mindaz, ami értékes volt. Olyan marhaságokkal tömik tele a fejüket ami a józan gondolkodásukat felülírja, a megérzéseiket tompítja, mellette előre gyártott, készre főzött mérgeket esznek. Mert ugyanis ma a valódi férfi az rossz. Az szexista, az nárcisztikus, az bunkó, az tahó. Ma már nem kell a valódi teremtő, védelmező férfi erő. Helyette a metroszexuális, táblázatokat tologató, regfelente 2 órát a tükör előtt sminkelő félb*zi a menő, aki halk, aki nem ért semmihez. Viszont oltári romantikus, de ha beszáll egy légy az ablakon, elsírja magát. Ellenbem milliméterre formázott a trendi szakállkája, heti 5kg fehérjét megeszik, vannak divatos tetoválásai, csupasz a teste.
nov. 7. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!