Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a nehézségei egy randizásnak, a nők szempontjából?
Túl nagy elvárásokkal mennek randira, innen nehéz jól kijönni a végén. Nagyjából az álomférfit várják, csúcs legyen minden szempontból, ellenben az a vicces, hogy az elvárásokkal köszönő viszonyban sincs az általuk képviselt minőség. Gyakorlatban szürke, észrevehetetlen, legjobb esetben is átlagos nők(értve mindenre) maguknál klasszisokkal jobb pasikat tartanak alapból magukhoz valónak. Aki nem ilyen, azt megbélyegzik mindenféle negatív jelzővel, csak hogy megnyugtassák magukat. Aztán továbbra is várják a korszakos főnyereményt!
nov. 5. 07:08
11. Bizonyára az összes férfi házas, van gyereke, és kamugyáros. Bizonyára! Gondolom te meg külsőre, belsőre főnyeremény vagy, naná! Kár hogy valójában értékes, izgalmas, megnyerő nőt alig látni, viszont önértékelési zavarosból Dunát lehet rekeszteni. Pont az a baja a nőknek, hogy már el is hiszik hogy a férfitársadalom egy hulladék, eleve magaslóról indít a nő, a pasi meg mínusz tízről. Meg hát én vagyok a nő, elvárás hegyek, aztán meg különben is, holnap már 10 pasival randizhatok.
nov. 5. 07:15
Válogatni a férfiak között.
nov. 5. 07:56
11
Én nem illetek senkit negativ jelzovel, csak simán nem kezdek olyan férfival, aki nem felel meg az elvárasaimnak (igen, egzisztenciális elvárasoknak is) - Ha nincs ilyen férfi, nem baj, addig akkor maradok egyedül, elfoglalom magamat, megtanulok még egy nyelvet, megszerzek még egy diplomat, de semmi esetre sem pocsékolom az időmet olyan férfira, aki nem felel meg. Ha orokre egyedul maradok, az sem baj. Jobb egyedül, mint olyannal, aki nem felel meg az "elvárás hegyeimnek"
nov. 5. 09:05
15/48 A kérdező kommentje:
14. Én csak arra lennék kiváncsi, hogy diplomaszerzés, meg munka mellet hogy van időd barátokra meg több hobbira is?
Sehogy, így lesz macskás vénasszony🤣 Bár ha valami nagyon light szakra jár, lehet ideje mellette.
nov. 5. 10:12
15
A diplomaszerzés is hobbi, ha olyat tanulsz, ami érdekel. Az veszi el a lehkevesebb időmet.
Barátokra ott a hétvége. Az edzes pl. egyszerre hobbi, és ugyanakkor szükséglet, munka után 1 óra. Házimunka lemegy munkaidőben (otthonról dolgozom) ilyen egyszerü. Ha jönne olyan férfi az életembe, tudnék rá időt szakitani
nov. 5. 10:12
Engem érdekelt minden ami matematika, fizika, műszaki, mégsem volt életem a mérnöki képzés mellett. Csak egy könnyű szak mellett marad "életed" és szabadidőd. 50 fős évfolyamból egyedül végeztem, vajon miért? 🙄
nov. 5. 10:18
16
Ez számomra pozitiv szó 😊😹 még egyszer:
Inkább néhány cica, mint olyan férfi, akivel nem érzem jól magamat, mert nem felel meg az elvarasaimnak.
Nem tudom, hogy light szak e, (pénzügy), de valoban nem szakadok bele, mivel összevág a munkámmal is, és az érdeklődési körömmel is.
nov. 5. 10:30
Itt is látszik, hogy tök normálisan válaszol egy nő, ti meg férfiként beleálltok és lehúzátok... És szerintetek ti normálisak vagytok...
nov. 5. 12:07
Kapcsolódó kérdések: