Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik a nehézségei egy randizásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a nehézségei egy randizásnak, a nők szempontjából?

Figyelt kérdés
Milyen problémák, nehézségek vannak?

#nehézség #Női szempont #női perspektiva
nov. 4. 20:47
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
47%

10

Ki mondta hogy nincs barátnőm?

De úgy látszik betaláltam, megismerted önmagad az írásomban.

Ennek örülök, ebből is látszik, hogy az igazat írtam.

nov. 5. 12:14
 22/48 anonim ***** válasza:
13%
18: Azért mert egy nagy kamu amit ír vagy valami mucsaröcsögei egyetem awayfromkeyboard szakjának levelezős változatáról beszél. Én a legeslegnépszerűbb szakot végeztem ami van presztízs egyetemen, csak az volt benne a csavar, hogy dolgoztam is mellette nappalin. Biztos sok életem volt mellette, úgy hogy a szüleim 1,5 tandíjat fizettek ki, a maradékot meg saját zsebből kellett megoldanom. Ha mást nem is nincsen diákhitelem, nem csúsztam egyetlen egy félévet sem, volt gyakornoki tapasztalatom így gyorsan elhelyezkedtem, mégsem dobja el magát egyik nő sem ettől, hogy milyen fasza gyerek vagyok, vajon miért? Mert ez nem hangzik jól, nem is az számít mit végzel vagy mit dolgozol, hanem hogy jól hangozzon. A legtöbb 40 alatti nőnek a luxusérzet, a biztonságérzet, a csilivil és külső a fontos.
nov. 5. 17:07
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Alapjában véve nincs baj az elvárásokkal egyik részről sem, a probléma inkább ott van, hogy nagyon el van csúszva.

Ha egy orvos aki keres nettó 1.5 milliót, vagy egy ügyvéd, vagy bármilyen olyan nő aki ilyen 1 millió körül keres azt mondja, hogy "hát igenis egy férfi keressen ennyit vagy annyit", szerintem teljesen reális és ezzel semmi probléma nincsen.

Csak azért hozom ezt az 1 milliót, mert azért az bőven átlag feletti fizetés.

Szóval én ebben nem látok semmi problémát.

A probléma ott van, hogy a szolis Szandi, aki heti 3x dolgozik 4 órában a szoláriumban nettó 200 ezerért, ő pontosan ugyanazt várja el, mint amit egy orvos, egy jogász, egy közép/felsővezető nő. És ő nagyon világosan kijelenti, hogy egy férfi keressen minimum nettó 500-at, legyen autója (bár ő buszozik), és minimum albérletben lakjon (hogy majd lehessen hozzá cuccolni), bár ő még életében nem tartott fenn 1 albérletet egyedül, csak az egyik kandúrtól költözött a másikhoz, ha meg éppen nem volt senki akkor haza a mamához.

Na EZ a probléma.

Férfiak ugyanez... mindenki nagyon szép barátnőt akar magának, de ő maga úgy néz ki mint egy telibesz.rt búvárruha, az élete az hogy elmegy dolgozni, hazamegy, megissza a sörét, életcélja egy nagy 0, és minden nő egy k.rva aki nem akar a farkába esni, de természetesen ő ócsárolja legjobban a nőket, hogy kinek mekkora a valaga, hogy ez megint hízott, az így néz ki annak úgy nincs melle, és mondja ezt elhízva és kopaszodva.

Szóval szerintem teljesen mindegy hogy férfi vagy nő és valójában az elvárásokkal sincsen probléma, de ahhoz azért szükségeltetik (vagy legalábbis szükségeltetne) egy kis önreflexió, hogy mindenki el tudja helyezni magát a táplálékláncban és ahhoz igazítsa az elvárásait. Ez pedig nem független, mert mind2 oldal túlpozicionálja magát az esetek többségében. A férfiak és a nők is.

nov. 5. 17:41
 24/48 anonim ***** válasza:
38%

23

Szerintem EZ sem probléma! Szolis Szandi is azt vár el amot akar. Szive joga! Ha emiatt egyedül marad, az az ő dolga.

nov. 5. 18:34
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

24

Most ebbe bele lehetne menni mélyen, de sok értelme nincs, mert ezzel a felfogással valójában az életben minden mindegy, tehát...

Ezt a vonalat követve az is mindegy, hogy a Jóska ittasan ül a volán mögé, mert majd őt bünteti meg a rendőr meg ő tekeredik fel a fára, csak sajnos ezeknek azért van társadalmi következményei is, például hogy megöl mást. Mint ahogy annak is van, hogy a szolis Szandi egyébként teljesen összepasszolna az Aladárral, tetszik is neki és egy boldog házasságban élhetne 2 gyerekkel, csak hát Aladár a gyárban dolgozik 3 műszakban mint targoncás és a szolis Szandi úgy gondolja, hogy nem áll le vele, ő majd vár a cégvezető Jancsira, aki aztán vagy megérkezik vagy nem, és általában ezeknek a sztoriknak az a vége, hogy nem érkeznek meg, majd pedig jönnek a 30+-os nők gyakorira meg Tiktokra meg Threads-re mély filozófiákkal arra vonatkozólag, hogy nincs normális férfi.

Egyén szintjén nyilván minden mindegy, csak így okafogyottá válik bármiről is beszélni, akár párkapcsolatról, akár klímavédelemről (úgyis meghalunk és 1 műanyag palackkal több az óceánba nem oszt, nem szoroz), karrierről, egészségről vagy bármi egyébről.

nov. 5. 19:40
 26/48 anonim ***** válasza:
47%

25

K*rvára nem ugyanaz a kettő, szolis szandi, és ittasvezetes!

" a szolis Szandi egyébként teljesen összepasszolna az Aladárral, tetszik is neki és egy boldog házasságban élhetne 2 gyerekkel, csak hát Aladár a gyárban dolgozik 3 műszakban mint targoncás és a szolis Szandi úgy gondolja, hogy nem áll le vele, ő majd vár a cégvezető Jancsira, aki aztán vagy megérkezik vagy nem,"

● Milyen jogon döntöd el, hogy ki, kivel passzol össze??? Egyedül szolis szandinak van joga eldönteni, hogy összeáll e melós Aladárral, vagy inkább marad egyedül! Csak!!! és kizarolag az egyénnek!

Szolis Szandi sem azert született a vilagra, (meg egyetlen nő sem), hogy kiszolgálja Aladárok f*szát! Nem vagyunk jótékinysági intézmény! Miért er kevesebbet Szolis Szandi élete, döntési joga, mint Aladár f*sza? Ha szolis Szandi nem akar nyomorba szülni, akkor joga van egyedül maradni, és/vagy várni cégvezető Jancsit! Az eszem megáll komolyan mondom! Mintha a nő egyetlen eletceljának annak kellene lennie, hogy kiszolgalja Aladár igényeit. Kizárolag Szolis Szandinak van joga eldöntenie, kivel akar együtt lenni

nov. 5. 20:04
 27/48 anonim ***** válasza:
33%

26

Neked súlyos pszichés problémád van, egy pszichoterápia rád férne.

Azon túl, hogy összefüggő mondatokat képtelen vagy értelmezni, rettentő módon ostoba vagy.

Hála istennek a nők jelentős része nem ilyen.

nov. 5. 20:08
 28/48 anonim ***** válasza:
49%

Bár már a 10-es válaszodban látszott, hogy magadra ismertél, annyira triggerelt a válaszom 😀

Ott is érezni lehetett, hogy pszichésen eléggé mélyen vagy, de a 26-os válaszodban minden kétséget eloszlattál.

nov. 5. 20:10
 29/48 anonim ***** válasza:
54%

22

Pf...BGE mucsarocsogeinek számit?

😏.

Hülye leszek tandijat fizetni, munkaltatom megteszi, igaz cserebe 6 évre nekik adtam a lelkemet, így max az éves brt fizuemelesem 100K.lesz mindig, de így is megéri. Az első diplomammal szerencsém volt, mert lakhattam otthon, (tandíjam nem volt, mivel allamilag támigatott kepzesre jártam)

nov. 5. 20:10
 30/48 anonim ***** válasza:
31%

27

Igen, leírtam az igazságot! De ugye, ha a nő nem csicskul be, akkor rögtön psziches problemai vannak. Ahha! Ok!🤡

A válasszal ne faradj, leallitottam a kérdes követeset.

nov. 5. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!