Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszik a srác alakja ,és ahogy öltözködik.Ez később is probléma lenne kapcsolat szempontjából?
Tök jól elbeszelgettünk,meg nagyon helyes kis feje van,de mikor találkoztunk egyáltalán nem találtam vonzónak.
Magas,vékony,de van pocakja,de ennek ellenére minden más vékony rajta.
Nagyon előnytelenül öltözik,mintha pizsomában lenne,és egyáltalán nem vonzó számomra.
Plusz amikor írunk mindig írja hogy mikor megy a wcre 😅
Nagyon rám van állva nagyon tetszek neki
Parfümöt sem használ.egyaltalan nem érzem vonzónak
Ez később is ennyire meghatározó ez?
Én 22 éves vagyok,O 29
Már most problema, mert össze akarsz vele jönni miközben nem tetszik. Nem gőg később se, sőt gyűlölni fogod ha hozzád ér, megcsokol és ot is emiatt.
Miért nem hagyod őt békében?
Szerintem igen.
Van, aki nem tökéletes, de elfogadjuk és nem vesszük tragikusan a hibáit.
De ő konkrétan nem tetszik neked, sőt azt érzem az írásodból, hogy vannak benne számodra taszító dolgok.
(Ezek számomra is taszítóak)
Ha már most ezen gondolkodsz, tapasztalatból mondom, hogy ezek nemhogy újra előjönnek, hanem mindig is ott lesznek és taszítani fognak.
en is ismerkedtem hasonloval pedig szerintem jo "alapanyag" lett volna mert alkata nem rossz, magas es atlagos.
de ahogy öltözik...kegyetlen béna nyomi farmerek noname kinai cipok meg semmi pasis vagányság (mert azert pl noname ruhakbol. is ki lehetne vmi stilust hozni)hanem irtozat az egész amblokk.
de elkezdett adni magára farmerokat venni pl.
en nem tudom hogy lehet a 21.szazadban is amikor nem is árulnak szinte sehol gagyibfarmerokat hanemndivatos pasisak vannak, ő mégis kepes megtalálni azt a ruházatot amit szerintem még egy öreg tata se venne fel még azoknak is több az izlese.
amikor mutogatta hogy uj farmer felsők hát elakadt a szavam. hogy ez menthetetlen.
ez mellé tarsult egy olyan nyomi béna pipogya személyiség is ami azerintem guiness rekord.
de azt tette be a kaput végképp hogy depresszios amibol kirangattam ugyan de visszaesik. es azt vettem magamon eszre hogy lehuz a szintjére már en is depresszioskodni kezdek mellette. na itt már önvédelem miatt inkább offoltam.
"irtozat az egész amblokk"
Termeszetesen, ez a kozpontozas nelkuli, osszehanyt betuhalmaz (en bloc) maga a gyonyoruseg....
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!