Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első csókról lenne szó (mármint a kapcsolat szempontjából). Imádom az első csókot, amikor először érzem az ízét. Szerintetek ennek meghittnek kell lenni vagy mehet nyilvánosabban is?
A nem nyilvanos cukibb, de nekem mindig az a lenyeg, hogy ismeros ne legyen… munkatarsam akart regota megcsokolni, aztan egyszer csak ketten maradtunk, es elcsattant. Igazan romantikus volt, de nem vagyunk egyutt. :)
De nekem a nyilvanos csokhoz sok ido kell.
"úgy alakítom hogy egy járdaszigetem maradjunk a pirosba egy forgalmas szakaszon."
pirosba? nem értem bocsi :D
amúgy szerintem aranyos, engem nem zavar ha nyilvános az első vagy akárhanyadik csók. persze talán nem árthat ha kipuhatolózod, hogy az aktuális jelölt mennyire gátlásos ilyen téren :)
Köszönöm a válaszokat, elsőre akkor nem, de egyébként nagy buli amolyan egyszer ki kell próbálni dolog.
A pirosba, hát vannak a többsávos utaknál a lámpás gyalogátkelőkön ilyen szigetek, hogy a mami ha nem ér át a 4 sávon akkor középen meg tud állni. Csak senki sem szokott mert középről már mindenki átrohan. De jó nagyon én szeretem ott nincs semmi csak te vagy a tömeg aki néz és az akivel ott ragadsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!