Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a jó randi-taktika?
Én szeretnék minél több dolgot belezsúfolni egy első randiba. Úgyértem nem csak egy bárban ülni egész este, vagy csak sétálgatni fel-alá.
Mondjuk beülünk egy bárba, aztán elmegyünk pizzázni, billiárd, vagy valami játék, séta, és még sok más. A sorrend mindegy. :)
Hagyjam, hogy spontán történjenek a dolgok, vagy inkább tudatosan megtervezzek mindent? Jó pont lehet egy lánynál, ha többmindent csinálunk, és több emlékhez tud kötni engem?
Nem tartom jó ötletnek. A második randira lehet, hogy jut még, amit nem lőttél el, de mi lesz a harmadik, negyedik meg a sokadik randin? És ennyi program jó sok időbe telik. 2-3 óránál ne legyen hosszabb a randi szerintem.
A tudatos tervezés viszont jó ötlet. Elmondod hogy szeretnél pizzázni ezen a helyen, aztán sétálgathatnátok erre meg erre. Nincs annál kellemetlenebb, mikor a randi elején megkérdezi az egyik: "mit csináljunk?" "nem tudom. szerinted?" "én sem tudom"
Úgy tűnik mindenki mást mond. :D
De szerintem a kettő kombinációja az ideális. Legyen egy-két betervezett hely, aztán előjöhetnek spontán dolgok is a helyzettől adódóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!