Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik a nehézségei egy randizásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a nehézségei egy randizásnak, a nők szempontjából?

Figyelt kérdés
Milyen problémák, nehézségek vannak?

#nehézség #Női szempont #női perspektiva
nov. 4. 20:47
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
41%

26. Itt minden huszonéves krva magas lóról beszél, mivel nem érzi és nem tapasztalja még az időt. Most még fiatal, de ez egy nagyon nagy csapda. Brutálisan gyorsan megy az idő! 10 év múlva nem így fog vélekedni, ez 100%! Nem csak az öregedés testi tünetei lesz majd a gond, hanem az, hogy szép lassan zárulnak a lehetőségek, meg ott van már a következő, a következő, meg a következő generáció. Most még annyira egyszerű és kényelmes kijelenteni hogy az elvárásaim, meg macskával élek 80 éves koromig. Miért? Mert jelenleg nincs jelen a sokkoló és kijózanító öregedés. Ezt soha senki nem fogja addig felfogni, amíg bele nem kerül. Nekem is mondták régen, leszrtam. Most már tudom miről beszéltek.

Egyet jegyezzetek meg ha mást nem is: az élet csak egy villanás! Ezt az egyet.

nov. 5. 20:16
 32/48 anonim ***** válasza:
56%

30

Nem kellett volna az aláírás a végére, anélkül is rájöttem, hogy egy bohóc vagy, már a 10. válaszodban 😀

De köszi azért a szignót.

nov. 5. 20:16
 33/48 anonim ***** válasza:
23%

Annyira kikövette a kérdést, hogy a gyűlölködő lepontozást azóta is bőszen nyomogatja :D Na most a saját érdekedben mondom hogy inkább ne lessél, csak fel fog téged még jobban hergelni amit látsz! :)

Szóval a társadalmi hatásokra visszatérve, ez az egész hasonló a hasonlóval áll össze elv, ez nagyon jól működött kb az utolsó évtizedig. Aztán a szociális média hazugságai, a csúcsra járatott fogyasztói társadalmi agymosás az egóval, a tinder, és talán kicsit a feminizmus szélsőséges ágazatainak terjedése is alaposan belekavart ebbe a korábban már kialakult, viszonylag stabil rendbe. Egyre több a kényszerszingli, és pl soha ilyenről a múltban nem olvastam mint ami a jelenben van, hogy tömegesen a tini fiúk nem találnak maguknak barátnőt, sőt nagyon nagy részük 20 éves korában már odáig se jut el, hogy egy egyszerű randit, vagy egy szimpla kézfogást megtapasztaljon. Ez valahol nagyon kemény. Ez régen soha nem fordulhatott volna elő, főleg tömegesen és ekkora arányban. Aztán lehet incelezni egy ekkora tömeget, de ha ekkora tömegről van szó, akkor az már sokkal inkább rendszerszintű hiba szokott lenni. Régen ez adta a társadalom szövetét, a családok és kapcsolatok. Most egyre inkább atomizálttá válik minden, a közösségeket szétverik, az embereket egymás ellen fordítják. Már férfi és nő közé is éket próbálnak verni mindkét oldal szélsőséges hülye eszméi. És a legtöbb ember bele se gondol hova vezet ez az egész, csak a saját sérelmei és érzéseit igazolva benyalja ezt a sok maszlagot, és viszi tovább a megosztást, sértettséget, gyűlöletet. Érdekes lesz a jövő, kíváncsi leszek ezt a korszakot és a következő pár évtizedet hogyan fogják majd jellemezni a könyvekben.

És akkor egyes sértett, soviniszta és rövidlátó elemek még mindig ott tartanak, annyit fognak fel ebből az egészből, hogy úristen katira rá akarták erőszakolni petit, hát még mit nem :D Szóval a probléma részei ők maguk is, a maguk buta és megvezetett, szemellenzős módján.

nov. 5. 21:31
 34/48 anonim ***** válasza:
24%

29: Hát ha tisztában lennél máshol milyen tandíjak vannak, akkor rájönnél, hogy baráti az amit ők elkérnek. A probléma csak az, hogy nem vagy vele tisztában. 700 K-t kell befizetned félévente? Nem? Hiába pontozol le, akkor is ezen a szinten vagy amit írtam, semmi több😏. Abba bele sem megyek, hogy hol vagy te azokhoz az emberekhez képest, akiknek nem fizeti senki helyettük a képzést...

Vedd már észre magadat.

nov. 5. 21:40
 35/48 anonim ***** válasza:
50%
34. Nem csak ő pontoz le más is,többek között én is. Mérhetetlenül lenéző és tapló stílusod van a semmire. Úgy, hogy neked még bele is fizettek a tandíjadba... És gondolom te is full normálisnak gondolod magad, ahogy a többiek is. Neked kellene észre venned magad a többiekkel karöltve, hogy mérgező emberek vagytok és erre a stílusra senki sem kíváncsi. Ezért nem akarnak párkapcsolatot a nők.
nov. 6. 03:19
 36/48 anonim ***** válasza:
29%
35: Ez csak téged minősít akkor, minek hívtad fel magadra a figyelmet, hogy lejárasd magad? Nekem van most nőm, egyetlen egy önbizalom hiányos nővel ismerkedtem eddig akinek ilyen sértődött ovis reakciója volt, mint neked, már amennyiben nem kamu profil volt. A többi csak flegma volt és az érdekelte csak mivel foglalkozom. Ezt is írtam le nagyvonalakban. Lehet meg is találtam annak a kamu profil tulajdonosát.😂 Ezen csak a sértődött ovisok sírnak be annyira, mint te. Ezt csak sajnálni tudom, ekkora áldozat azért ne legyél már, a mentőket nem kell esetleg kihívni?
nov. 6. 10:19
 37/48 anonim ***** válasza:
26%

36

Én meg eggy harmadik ember vagyok, aki lepontozott (velem nem is vitatkoztál, csak az elején szóltam hozzá), de szerintem is bicskanyitogató a stílusod.

nov. 6. 10:23
 38/48 anonim ***** válasza:
28%
35 Én pl nem gondolom magam normálisnak, de az oldalon lévő nagyképű, elmebeteg, és rosszindulatú, mindenkibe undorító módon beleálló nők nagyobbik része pont hogy normálisnak gondolja magát. De gondolom ez kicsit se probléma! Sőt valami hősnek állítják be magukat sokan, akik a férfiak sovinizmusa ellen küzdenek. Miközben ők maguk a legnagyobb soviniszta általánosító gyűlölködők és agresszorok, akiktől a legtöbb kérdés alatt elfajul a beszélgetés. Mert erőszakosan beleállnak az emberbe, hazudoznak és kiforgatnak. És ezek állítják be magukat normális nőnek, holott nagyon de nagyon nem azok. Sérült, megkeseredett, férfiakra gyűlölködő szerencsétlenek. De védjétek be őket is csak azért mert nők, meg pontozgassátok fel a gyűlölködésüket. Gratulálok!
nov. 6. 10:26
 39/48 anonim ***** válasza:
71%
#36 Azért hívtam fel a figyelmet, mert azt akartam, hogy tudd, hogy nem egyedül van és ne őt csesztesd. Össze-vissza feltételezgetsz és minősítgeted a másikat minden logikát félretéve. A másik, több százezer nő van ,miért pont én lennék az? Meg honnan veszed, hogy nincs párkapcsolatom évek óta? Vagy nem akarsz értelmezni vagy nem tudsz. De még összefüggéseket sem látsz meg. Jó is az a nívós szak, amire jártál mi?
nov. 6. 10:38
 40/48 anonim ***** válasza:
54%
#39 Másold már ki azt a részt, ahol a 29 beleállt a másikba. Mert én sehol nem látom. Rendesen és tisztán leírta a véleményét. Pont a pasi állt bele undorító stílusban. Te meg őt véded. Senki nem írta, hogy minden nő ilyen vagy olyan. Én egy adott embert védtem, aki most nő. De ha kell és igaza van és férfi, akkor is bevédem. Igaz nem kellene, de idegesít, hogy normális mégis bántják. Te meg behozod ide a világ fájdalmad
nov. 6. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!