Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejön nektek, ha egy férfi kedvesen leszólít az
utcán ismerkedés szempontjából, és aranyos bókokat
mond?
A kérdező szavazást indított:
36 szavazat
Őszintén szólva, ha jól néz ki, ha nem nekem nem jön be, hogy hozzám jön és aranyos bókokkal ostromolna. Akkor inkább legyen leleményes, legyen eredeti, vagy vicces. Amúgy ha olyan helyen próbálkozna ahol kevés az ember azonnal elmenekülnék, azt gondolnám, hogy nincs ki mint a négy kereke.
2023. máj. 25. 16:44
Személytől függetlenül, nekem nem jönne be. Az ismerkedést én mindig valamilyen közös pont alapján kezdtem /fogadtam legyen az baráti társaság, vagy iskola, vagy bármi, de valami közös kiindulási pont legyen. Ezért is nem ismerkedtem társkeresőn sem soha. Kell egy közös pot. Egy random vadidegennel ez nincs meg. Ráadásul nekem elég nevetséges is, hogy odajön azzal hogy "szia nagyon szimpatikus vagy". Ezt ő honnan tudja? Abból ahogy sétálok? Számomra ez inkább megmosolyogtató.
2023. máj. 25. 17:11
Neeeemmmm. És ezt inkább nagybetűkkel, nem elnyújtva. Ne jöjjön oda hozzám egy random idegen az utcán. Számomra ez ijesztő. Nem érdekel, hogy tetszem neki, nem érdekel, hogy kedveskedni akar. Hagyjon békén maradjon ott, ahol van. Bőven azon görcsölnék, hogy valami hátsószándéka van. 🙄 Rendesen szorongásban tartana.
2023. máj. 25. 17:14
Alapvetően a random leszólítással nekem nincs semmilyen ellenérzésem, de a bókolgatás engem is taszít. Ennyi idő alatt semmiképp nem ismerhet meg annyira, hogy valid bókokat szórjon, a műmájer kamuka meg nekem sok. Már csak azért is, mert az lenne az érzésem, hogy tök mindegy kinek mondja, csak úgy odament az első szembejövő nőhöz és aki nem koptatja le, az kaphat bókot. Ha valamilyen értelmes okot tud mondani, hogy miért is lenne jó meginni egy kávét együtt (nem kell kifizetnie az enyémet), vagy valami, az sokkal szimpatikusabb.
2023. máj. 25. 17:21
Ez az utcán leszólítgatás annyira proli és elkeseredett...
2023. máj. 25. 17:42
6/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az ilyesmit, mert üresnek érezném és arra gondolnék, hogy aznap hanyadik nő lehetek, akihez ugyanazzal a szöveggel ment oda.
Ennek ellenére értékelném a bátorságát és ha elsőre elfogadná, hogy nem érdeklődök (vagyis nem lesz agresszív, nem kezd el kérdőre vonni, kérlelni, sértegetni), akkor nem is zavarna.
2023. máj. 25. 18:40
A leszólítással még nem is lenne bajom, de a bókokra allergiás vagyok. Jobban szeretem, ha nyílt a dolog.
"Szia, megláttalak és szimpatikus vagy. Ha rá érsz és nem rabolom az idődet tudunk beszélgetni?" ennyi. Ne bókoljon semmit. Se a szemem, se a stílusom. Utálom.
2023. máj. 26. 06:33
Igen, képzeld el a tekintetből, szemekből ki lehet venni hogy ki szimpatikus 😘
2023. máj. 26. 10:51
Ilyen helyen sosem ismerkedem, ki tudja hogy milyen pasi, lehet hogy erőszakos én ilyenektol felek.
2023. máj. 26. 10:55
Kapcsolódó kérdések: