Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bejön nektek, ha egy férfi kedvesen leszólít az utcán ismerkedés szempontjából, és aranyos bókokat mond?
9#
De aranyos vagy. :)
Fura, hogy itt minden nő utálja a bókokat meg a direkt ismerkedést, mert pl nekem sokszor meg az volt a tapasztalatom, hogy,amikor fokozatosan akartam megismerni egy nőt akkor elkezdett sűrgetni. Pl a szexet is, hogy derüljön ki minnél hamarabb, hogy működik vagy nem.
Én jobban szeretek személyesen ismerkedni, de fokozatosan.
Sok nőnek ez még lassú.
12-es vagyok.
Oké utcán kb 2x szólítottam le valakit. Egyikből sem lett semmi.
Egy telefonszám csere volt meg egy aki megadta az email címét mert a számát nem akarta megadni. Az elsőt nem hívtam fel mert 5 perc beszélgetés után kiderült, hogy nagyon primitív.
A másikkal 3 email váltás után meghalt a dolog.
Úgy,értettem a korábbi kommentemet, hogy amikor megismertem egy lányt pl munkahelyről, szórakozóhelyről vagy netről és mondjuk élőben is tetszettem a lánynak akkor észre vettem, hogy a nők elkezdenek kapkodni és sűrgetni mindent és ez a sűrgetés még sosem hozott semmi jót.
Mindig rosszul alakult utána.
hozzám már többször jöttek oda srácok, és az a tapasztalatom, hogy ha egyből egyértelmű hogy ismerkedni akar, akkor elveszik az izgalom, kvázi nem dolgoztam érte hogy felfigyeljen rám
inkább olyasmivel bírnám ha odajönnének a srácok, hogy mondjuk lát rajtam valamit, ami tetszik neki és kérdezi honnan van, vagy valahogy a helyzetből adódóan kezdünk el beszélgetni (segít feltenni a bőröndöm és kérdezi hova tartok) és közben úgy viselkedik néha mint ha flörtölne néha mint ha nem hogy nekem is kelljen beletenni az ismerkedésbe
nem annyira szeretem a trófea szerepet
nem tudom mennyire érthető amit leírtam de igyekeztem 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!