Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Bejön nektek, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Bejön nektek, ha egy férfi kedvesen leszólít az utcán ismerkedés szempontjából, és aranyos bókokat mond?

Figyelt kérdés

2023. máj. 25. 16:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9#

De aranyos vagy. :)

2023. máj. 26. 11:46
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Fura, hogy itt minden nő utálja a bókokat meg a direkt ismerkedést, mert pl nekem sokszor meg az volt a tapasztalatom, hogy,amikor fokozatosan akartam megismerni egy nőt akkor elkezdett sűrgetni. Pl a szexet is, hogy derüljön ki minnél hamarabb, hogy működik vagy nem.

Én jobban szeretek személyesen ismerkedni, de fokozatosan.

Sok nőnek ez még lassú.

2023. máj. 26. 14:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Vagy csak a birka szellem miatt, nyomtak nemet. :)
2023. máj. 26. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
12es, nem a bókot utáljuk, hanem azt, hogyha az utcán sétálva random oda jönnek bókolni.
2023. máj. 26. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

12-es vagyok.

Oké utcán kb 2x szólítottam le valakit. Egyikből sem lett semmi.

Egy telefonszám csere volt meg egy aki megadta az email címét mert a számát nem akarta megadni. Az elsőt nem hívtam fel mert 5 perc beszélgetés után kiderült, hogy nagyon primitív.

A másikkal 3 email váltás után meghalt a dolog.

Úgy,értettem a korábbi kommentemet, hogy amikor megismertem egy lányt pl munkahelyről, szórakozóhelyről vagy netről és mondjuk élőben is tetszettem a lánynak akkor észre vettem, hogy a nők elkezdenek kapkodni és sűrgetni mindent és ez a sűrgetés még sosem hozott semmi jót.

Mindig rosszul alakult utána.

2023. máj. 30. 11:31
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én örülnék ilyennek, mert amúgy is csak társkeresőn/netem van esélyem párt találni.
2023. máj. 30. 18:25
 17/17 anonim válasza:
100%

hozzám már többször jöttek oda srácok, és az a tapasztalatom, hogy ha egyből egyértelmű hogy ismerkedni akar, akkor elveszik az izgalom, kvázi nem dolgoztam érte hogy felfigyeljen rám

inkább olyasmivel bírnám ha odajönnének a srácok, hogy mondjuk lát rajtam valamit, ami tetszik neki és kérdezi honnan van, vagy valahogy a helyzetből adódóan kezdünk el beszélgetni (segít feltenni a bőröndöm és kérdezi hova tartok) és közben úgy viselkedik néha mint ha flörtölne néha mint ha nem hogy nekem is kelljen beletenni az ismerkedésbe

nem annyira szeretem a trófea szerepet

nem tudom mennyire érthető amit leírtam de igyekeztem 😅

2023. aug. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!