Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok ezek az elvárások?
Új vagyok a randizás világában, kicsit "bőség zavara" is van néha, úgy érzem.
Szakember tanácsára próbáltam összeszedni, én miket keresek egy társban, partnerben, mik azok, amik számomra fontosak lennének.
-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.
-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek.
-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.
-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.
-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.
-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.
-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.
-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük.
Külső:
-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).
-Körmei, fogai legyenek rendben.
-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.
-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik).
!!!!!!!!!!!!!!!!! - Remélem boldog vagy!!!!!!!!!!!
Annyi biztos, hogy az egód nullán ha férfira van szükséged, hogy helyrehozza a pincsukutyus viselkedéssel. Fogsz te még csalódni, majd jussak eszedbe! További jó sikertelen keresgélést! :)
Én is hajlok rá, hogy nem nő a kérdező, csak le akarja járatni a nőket az irreális igényekkel.
Több mint 80 hozzászólás.. szép munka.
Férfiként írom, teljes mértékben félreértelmezted a leírt pontokat. De szinte mind egy szálig. Azt hittem, végre egy komoly, racionális érveléssel alátámasztott ellenvélemény fog következni, de sajnos csalódnom kellett.
Őszintén szólva nem nagyon foglalkoztam a listával, sőt, először el sem olvastam. Akkor olvastam el először, amikor tételesen felsoroltad őket, akkor tűnt fel, hogy kifacsartad a jelentésüket.
Én is azokhoz csatlakoznék, akik szerint nincs akkora probléma ezekkel az elvárásokkal, sőt, az igazság az, hogy valójában ezen elvárások (döntő) többségének magától értetődőnek kéne lennie. Mondom ezt úgy, hogy én sem tudom teljesíteni mindegyiket (de a többségét azt hiszem igen!), de nem csinálok belőle ügyet, egyéni szoc. probléma, kinek milyen elvárásai vannak. Ez csak az adott illetőre tartozik.
És bár lehet, hogy sokféle elvárást nem vagyok képes teljesíteni a listából, a kritikákat mégis szívesen fogadom barátnőmtől (kapok is bőven): ő is elvárná például, hogy jobban mutassam ki az érzéseimet, legyek vele törődőbb, figyeljek jobban oda arra, amiket mond nekem, többet segítsek be a házimunkába, takarításba, vagy hogy aludjunk többet együtt (sajnos éjszakai bagoly vagyok, jóval később fekszem le). Illetve 178 centi vagyok, nem 185, az első randinkon például meglepődött, mert jóval magasabbnak gondolt a társkeresős képeim alapján, de végül nem csinált belőle ügyet.
Mely elvárásokkal értek egyet férfiként? Rövidítve a lista (amik nálam is megvannak):
- vannak tervei, életcélja, nem elégszik meg a középszerűséggel, tart valamerre a kapcsolat (erősen egyetértek)
- humoros és szórakoztató
- érdeklődő, tájékozott
- művelt, intelligens, tanult
- rafinált, agyafúrt
- egészséges önbizalom
- nem birtokló (nálam kevésbé senki sem birtokló)
- ne legyen kopasz (nekem sok hajam van, aki kopasz, az max. keres olyan nőt, akinek bejön a kopasz is)
- körmök, fogak rendben
- ne legyen aputest (vékony/sportos alkat vagyok, szerintem teljesen normális és igazságos elvárás, ha egy 50-60 kiló közötti nő szintén vékony vagy sportos testalkatot vár el a pasitól)
Elvárások, amikkel szintén egyetértek, de nincs meg nálam:
- 185 centi
- tenyerén hordoz, úriember (itt
bizony lenne mit fejlődni)
- nagyvonalú, melegszívű, gondoskodó (ez inkább barátnőmre igaz sajnos)
84-es voltam.
30/F
Látom, nem esett le. A kérdező a 80-as válaszával csupán jelezte, hogy hidegen hagyja az incel őrjöngésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!