Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok ezek az elvárások?
Új vagyok a randizás világában, kicsit "bőség zavara" is van néha, úgy érzem.
Szakember tanácsára próbáltam összeszedni, én miket keresek egy társban, partnerben, mik azok, amik számomra fontosak lennének.
-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.
-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek.
-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.
-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.
-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.
-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.
-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.
-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük.
Külső:
-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).
-Körmei, fogai legyenek rendben.
-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.
-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik).
Hát ha itt kell érdeklődni akkor te nem vagy 10/10. Már rég kifogtad volna az aranyhalat ha olyan körökben mozognál, vagy nem a tökéletest keresnéd hasztalanul.
Olyan nem létezik, de keresgélni szabad ha van időd és energiád rá. :)))
73
A tenyerénhordzó úriemberből is sejthető volt, hogy anyagi területen is a felső kategóriát keresed.
Tehát egy külső/belső tökéletes pasi kell aki pénzes is. Ez kb 1%, de lehet sokat mondok.
Ha esetleg ez mind összejött, már csak az kell ne legyen foglalt és pont téged akarjon. 1 a millióhoz ennek az esélye.
Sok sikert.
73. “ Ha leírtam volna az anyagi dolgokat, amik nekem fontosak, azért akarnátok itt szétszedni.” azt vágod hogy férfiakkal a nők pont ezt csinálják itt mindenben? Még sajnálnálak is, ha nem lennék hódkoros, csak mert azt szeretném a barátnőm rendszeresen mondja hogy szeret.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
"A tenyerénhordzó úriemberből is sejthető volt, hogy anyagi területen is a felső kategóriát keresed."
Ha te csak pénzzel tudsz tenyeren hordozni, megvan, miért nincs senkid.
Drága bogaram hiába gúnyolódsz eléggé gyenge, sőt gáz hiszen a Gyakori neked ezek szerint a kiindulópont.
Pontokra szedem, hogy miért vannak irreális elvárásaid:
"-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék. - Az nem egyenjogúság drága kisszívem, hogy kinyalja a segged anyagi/lelki téren és amikor kedved tartja majd visszavonul mert te gondolatolvasást akarsz tőle és persze, hogy pincsikutya/papucs legyen!
"-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek. - Az első pont ugyebár ellentmond a gondolatnak teljes mértékben szóval jó lenne hogyha eldöntenéd, hogy papucsot akarsz, vagy férfit. Egyébként olyan sincs, hogy soha senki nem fogja papucsnak tartani még akkor se ha tényleg nem az!
-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”. - Ez mind szép és jó csak az élet adja a pofonokat és nem biztos, hogy olyan könnyen, vagy egyáltalán fel tud állni. Persze ez rád is érvényes. Az, hogy valaki céltudatos csak egy tulajdonság ami bármikor változhat negatív irányba tehát hiába fogsz ki olyan pasit!
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges. - Mert te fogod eldönteni, hogy mi a humor jelentése? Kisasszony nem te vagy a világ közepe!
-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”. - De lehetsz hülye, lásd, hogy az életről semmit se tudsz, csak álomvilágban élsz és persze a paradoxon is látható nálad!
-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó. - Aha, ne próbálja megmondani a véleményét ha valami nem tetszik neki nemcsak veled, de bármivel kapcsolatban, legyen bólogatós kiskutya!
-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai. - A ravasz, rafinált, agyafúrt rokon értelmű szavak, jó a lenne előszedni a szótárt neked! Aki egyébként rafkós az bármikor átgázol a másikon, nem kizárólag bűntényt értjük alatta!
-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű. - Nincs olyan ember akinek egészséges önbizalma van! Maximum azt hiszi. Mindenki kivétel nélkül küszködik az önbizalmával egész életében!
-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük. - Ja, nyugodtan kirakhatod mindenned a netre, de ha valami rondaság rád néz akkor még verje is össze mert attól férfi, hogy megvéd!
Mint írtam te csak álomvilágban élsz 25 évesen! De majd rájössz amikor megint csalódsz, hogy a megálmodott herceged nem létezik különösen nem úgy, hogy te alattvalót akarsz a saját egód miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!