Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok ezek az elvárások?
Új vagyok a randizás világában, kicsit "bőség zavara" is van néha, úgy érzem.
Szakember tanácsára próbáltam összeszedni, én miket keresek egy társban, partnerben, mik azok, amik számomra fontosak lennének.
-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.
-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek.
-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.
-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.
-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.
-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.
-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.
-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük.
Külső:
-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).
-Körmei, fogai legyenek rendben.
-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.
-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik).
A fehér lovat elfelejtetted.
És voltaképpen ellentengernagy is lehetne.
12. Hogy utána egy hisztis hercegnő leszel, aki semmit nem ad bel egy kapcsolatba, mert neki jár a feltétel nélküli szeretetet, esetedben a tökéletes férfitól?
Amúgy meg kb a magyar társadalmi felfogással ellentétes egy csomó pont, egy szándékosan megtört gerincű, megalkuvó társadalom szülöttéiből válogatsz.
12
Nem megugorhatatlanok amiket írtál, csak ez a férfiak felső 5 %-ra igazak. Ha te is a nők felső 5%-ba tartozol, akkor esélyes hogy találhatsz.
A probléma inkább, hogy minden nő ilyen pasit szeretne és a legtöbb ezért foglalt már. Akik nem foglaltak, azok pedig laza kapcsolatokra mennek.
Felső 5%? 🤣🤣🤣
Mert van tartása, jelleme, tud férfiként viselkedni?
Kérdező, rossz helyen érdeklődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!