Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok ezek az elvárások?
Új vagyok a randizás világában, kicsit "bőség zavara" is van néha, úgy érzem.
Szakember tanácsára próbáltam összeszedni, én miket keresek egy társban, partnerben, mik azok, amik számomra fontosak lennének.
-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.
-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek.
-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.
-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.
-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.
-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.
-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.
-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük.
Külső:
-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).
-Körmei, fogai legyenek rendben.
-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.
-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik).
De nézzük akkor tételesen.
"-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék."
Segítsen de ne segítsen, és tudja mikor kitalosra.
Alapvetően nem gond, ha akarsz személyes teret.
És az se ha támogatást vár.
Az viszont gond, hogy azt hiszed, hogy lesz aki fejben tartja, sót magától kitalálja, és mindig pontosan hogy ép mit akarsz. Tipikusan az ilyenekre szokták mondani, hogy gondolatolvasást vár el egy nő. Nyilván egy bizonyos szintig érzi az ember, főleg ha empatikus, hogy ép mi kell a másiknak. De nem érzed hogy kicsit erős, hogy ö majd mindezt tudja, mert beszéltetek róla 2 alkalommal 5 éve?
Vagy mondom máskép, én szívesen megfőzöm ebédre amit szeretnél, de honnan tudjam, ha nem mondom?
"-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek."
Az tök oké, ha olyat akarsz, aki kedves meg szeret meg minden, ez nem papucsság, de hogy jönnek ide a mások? Mi köze van hozzátok, hogy a szomszéd röhög a férjeden mert mosogat? Jó ez szörszálhasogatás, ez a pont alapvetően rendben van.
"-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”."
Most ez mire vonatkozik?
Az hogy komoly kapcsolatban akar lenni, az teljesen rendben levő elvárás.
Az nem hogy legyen karrierista, aki kettő helyett keres, közben főzöm, mos, takarít, gyereket nevel, és még 6-8ora minőségi időt is szán rád.
És igen a magyar realitás az nem 1 milla, saját lakás, jó autó, és 8 óraalkalmazotti lét. Tudom hogy a nők is dolgoznak, de két fizetésből se, Magyarország az ég szerelmére.
"-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges."
Mondj egy darab olyan viccet, ami senkinek se fáj?
Szerintem nincs ilyen. De hátha.
Az hogy mi közönséges eléggé szubjektív.
Ha arra gondolnál, hogy ne legyen rasszista, meg homofób meg ilyenek, az jogos.
Van erről felmérés, hogy a férfi akkor vicces ha viccet mond, a nő meg akkor, ha nevet a vicceken. Hogy őszinte legyek, nekem is az a tapasztalatom, hogy ez ilyen formán elvárás a legtöbb nőtől.
"-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”."
Mindent tudó, de vélemény nélküli ember nincs.
Ha hasonló érdeklődés mellett hülyéz le, az viszont elfogadhatatlan.
"-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó."
Ez mégis hogy képzeled? Tudja hogy 3,14141 a pi, de ha 3,2vel számolod a mászoka kerületét, akkor hagy rossz eredményre jutni?
"-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai."
Alapvetően nem szeretem Puzsért, de erről a áfát vissza igénylő vállalkozó nők általi istenítés elmélet ugrik be. A becsület, meg a rafináltság üti egymást szerintem, de ez lehet vita tárgya.
"-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű."
Legyen egy erős férfi, aki mellet lehetsz gyeneg nő, de nehogy már neked is foglalkozni keljen a lelki világával, és nehogy már neked bármilyen lécet meg keljen ugorni. Az összes közül amit írsz ez a leg inkább toxikus nő mentalitás.
Tipik évi egyszer lehet rossz napja a páromnak, mert ha több van, akkor nem jut ideje engem pátyolgatni.
"-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük."
Ez amúgy olyan szinten alap, hogy nem értem hogy nem teljesiti ezt valaki?
Nem tudom ez hogy nem tud teljesülni, mi erre a scenáró! Melletted áll, és hogy nem vagy mitől nem tűnik fel, hogy nem vagy foglalt? Van rajta egy póló, hogy nem a párom? Vagy hogy?
"Külső:
-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).
-Körmei, fogai legyenek rendben.
-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.
-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik)."
Mindenki olyat akar, ami neki tetszik, ez teljesen rendben van. Csak mikor majd hízol 20kgot, akkor ne sírj ha szakit veled. Egy ilyen kaliberű, kb tökéletes pali, aki maga érdekiit nézi, és amúgy elég ritka, nem nagyon fog habozni, ha nem felelsz meg, akkor keres olyat, aki igen. Ilyen az, ha a topp kategóriára lösz.
De, elég😀Én jól nézek ki és sorra olyan pasijaim vannak. A nem szép barátnőimnek érdekes módon nem…vajon mi lehet az összefüggés.
"Segítsen de ne segítsen, és tudja mikor kitalosra."
Párkapcsolatban én kommunikálni szoktam, nem várom, hogy a másik kitalálja, mire gondolok, mit szeretnék.
"Most ez mire vonatkozik?
Az hogy komoly kapcsolatban akar lenni, az teljesen rendben levő elvárás.
Az nem hogy legyen karrierista, aki kettő helyett keres, közben főzöm, mos, takarít, gyereket nevel, és még 6-8ora minőségi időt is szán rád.
És igen a magyar realitás az nem 1 milla, saját lakás, jó autó, és 8 óraalkalmazotti lét. Tudom hogy a nők is dolgoznak, de két fizetésből se, Magyarország az ég szerelmére."
Nem kell kettő helyett keresnie, hiszen én is dolgozom, építem a karrieremet, egzisztenciámat. Akarjon fejlődni, éljen a lehetőségekkel, ne úgy érezzem, hogy egy zsákutca az élete, mert jól elvan a br. 550-es fizetésével, hiszen még néha 1-1 focimeccsre kimenni is belefér belőle. Nem igazán a magyar realitást keresem, az az igazság, hiszen én sem abban élek.
"Mondj egy darab olyan viccet, ami senkinek se fáj?
Szerintem nincs ilyen. De hátha."
Nem így értettem, ezt te is pontosan tudod. De pl. ha lát egy látássérült embert, ne kezdjen el rajta poénkodni.
"Ez mégis hogy képzeled? Tudja hogy 3,14141 a pi, de ha 3,2vel számolod a mászoka kerületét, akkor hagy rossz eredményre jutni?"
Muszáj mindenbe belemagyarázni valamit?:D
Legyen egy nagyobb lexikális tudása, de ne arról szóljon minden beszélgetésünk, hogy ő egy adott témáról magyaráz untig, mikor az senkit nem érdekel, senki nem kérdezte.
"Legyen egy erős férfi, aki mellet lehetsz gyeneg nő, de nehogy már neked is foglalkozni keljen a lelki világával, és nehogy már neked bármilyen lécet meg keljen ugorni. Az összes közül amit írsz ez a leg inkább toxikus nő mentalitás."
Újabb kiforgatás, de nem vártam mást. Nem, megint nem találtad el.
"Nem tudom ez hogy nem tud teljesülni, mi erre a scenáró! Melletted áll, és hogy nem vagy mitől nem tűnik fel, hogy nem vagy foglalt? Van rajta egy póló, hogy nem a párom? Vagy hogy?"
Egyetem alatt két csoporttársam együtt volt évekig egymással, minden órájuk közös volt, de senki nem tudta, hogy ők amúgy egy pár, mert úgy viselkedtek egymással, mint a haverok.
Rengeteget elmond, milyen "férfiak" vannak itt, amikor ez megugorhatatlan lista.
Aki a felsoroltakat nem hozza, az mégis mi? Az mit tud? Mert ez alap.
De amúgy megmagyarázza, miért van itt ennyi incel.
37
Szinte tökéletes külső és belső nem alap. Eleve már a 185 centi sem.
Minél hamarabb józanodik ki egy ilyen nő, annál nagyobb eséllyel lesz normális pasija.
35. "Nem igazán a magyar realitást keresem, az az igazság, hiszen én sem abban élek." Ja értem, az más, ha a top 5% életét éled, akkor nyilván olyat fogsz keresni, pláne ha jól is nézel ki. A probléma ott kezdődik, mikor ezeket az átlag 10000fös település, tescos eladója várja el, mondván hogy c a kosármértet, neki ez jár.
"Nem kell kettő helyett keresnie, hiszen én is dolgozom, építem a karrieremet, egzisztenciámat. Akarjon fejlődni, éljen a lehetőségekkel, ne úgy érezzem, hogy egy zsákutca az élete, mert jól elvan a br. 550-es fizetésével, hiszen még néha 1-1 focimeccsre kimenni is belefér belőle. Nem igazán a magyar realitást keresem, az az igazság, hiszen én sem abban élek." Tulajdonképpen te minek jársz fel erre az oldalra? Hogy éreztesd mindenkivel, hogy te jobb vagy?
erős a gyanúm hogy csak trollkodsz.
"Legyen egy nagyobb lexikális tudása, de ne arról szóljon minden beszélgetésünk, hogy ő egy adott témáról magyaráz untig, mikor az senkit nem érdekel, senki nem kérdezte."
Ja hogy csak engedéllyel szolaljon meg, értem. Csak hiányzik a fenének egy ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!