Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyok ezek az elvárások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok ezek az elvárások?

Figyelt kérdés

Új vagyok a randizás világában, kicsit "bőség zavara" is van néha, úgy érzem.

Szakember tanácsára próbáltam összeszedni, én miket keresek egy társban, partnerben, mik azok, amik számomra fontosak lennének.

-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.

-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek.

-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.

-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.

-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.

-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.

-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.

-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.

-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük.

Külső:

-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).

-Körmei, fogai legyenek rendben.

-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.

-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik).

nov. 4. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
82%

"Fogadok, hogy 160 cm körül vagy, de így sem jó a 170 centis pasi, muszáj 185 felettinek lennie."

Azt valaki magyarázza már el, miért az én magasságomtól kell függnie annak, milyen magas pasik tetszenek.

nov. 4. 14:10
 42/89 anonim ***** válasza:
60%

39,

Értem. Akkor siessen mert azt a kevés férfit aki ennek megfelel hamar elviszik. 30 körül meg lehet majd sirdogálni hogy nem maradt normális férfi.

nov. 4. 14:12
 43/89 anonim ***** válasza:
72%
Szinte tökéletes? Azért nem nevezett meg olyan sok dolgot, hogy ennyiből azt lehessen mondai, hogy tökéletes.
nov. 4. 14:13
 44/89 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem teljesen rendben van, ha valaki tökéletes társat akar, csak akkor ő maga is legyen az. Nőként ez azt jelenti, hogy formás sportos test, pisze orr, szép arc, szép fogsor, ápoltság stb, ha milliókat kell erre költeni, akkor megteszi. Diplomázik, dolgozik, rendezett életet tart fenn. Magyarul hozd nőként is azt a szintet, amit elvársz.
nov. 4. 14:13
 45/89 A kérdező kommentje:

"Tulajdonképpen te minek jársz fel erre az oldalra? Hogy éreztesd mindenkivel, hogy te jobb vagy?"

Nem gondoltam, hogy itt az a tökéletesség, ha valakinek nem csak egy érettségije van és humoros is, esetleg tiszteli a nőket. De bocsánat, azt hittem, az oldal arra van, hogy bárki kérdezhessen.

nov. 4. 14:14
 46/89 anonim ***** válasza:
0%
43. Ez a tökéletes jellem delux amit elvár.
nov. 4. 14:15
 47/89 A kérdező kommentje:

Én hozom ezt a szintet.

Van diplomám, a szakmámban dolgozom, senkitől nem várom, hogy eltartson, anyagilag támogasson.

Adok a külsőmre és az egészségemre, rendszeresen sportolok, nincs rajtam felesleg.

Szexuális téren is elég sok mindenre nyitott vagyok, magas a libidóm, nem az a 2 hetente egyszer, sötétben, takaró alatt összebújó típus vagyok.

A páromra figyelek és támogatom, a kapcsolatunk kettőnkről szól, nem csak rólam.

nov. 4. 14:17
 48/89 anonim ***** válasza:
41%

45. Nem csak ezeket várod el.....

"De bocsánat, azt hittem, az oldal arra van, hogy bárki kérdezhessen."

Kérdeztél, válaszoltam, nem kell a mártirkodás.

nov. 4. 14:17
 49/89 anonim ***** válasza:
15%

"Értem. Akkor siessen mert azt a kevés férfit aki ennek megfelel hamar elviszik. 30 körül meg lehet majd sirdogálni hogy nem maradt normális férfi."

Rossz körökben mozogsz. Akadnak ilyen férfiak szép számmal, csak nem veled lógnak.

nov. 4. 14:21
 50/89 anonim ***** válasza:
50%

De ehhez a szinthez nem elég az, hogy “nincs rajtad felesleg meg nem vagy bányarém”. Átlag feletti szépnek kell lenni, szép testalkattal.

nov. 4. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!