Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok ezek az elvárások?
Új vagyok a randizás világában, kicsit "bőség zavara" is van néha, úgy érzem.
Szakember tanácsára próbáltam összeszedni, én miket keresek egy társban, partnerben, mik azok, amik számomra fontosak lennének.
-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.
-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek.
-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.
-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.
-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.
-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.
-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.
-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük.
Külső:
-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).
-Körmei, fogai legyenek rendben.
-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.
-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik).
"Ez a tökéletes jellem delux amit elvár."
Neked lehet. Normális ember erre törekszik. Ez annyira kevés és igazából aki ilyen, az gyárilag ilyen, aki meg nem, az azt hiszi, ez valami különleges dolog. Eljátszani biztos nehéz lehet olyannak, aki félember.
52
Akkor nincs gond. Többen írtuk, ha te is a top kategória vagy, akkor van realitása.
Kérdező, nézz már körül a környezetedben. A férfiak és a nők között is. Hány embernek van meg mindegyik belső tulajdonsaga ezek közül? Gyanítom a nagy részének valami biztos hiányzik.
Nem nagy elvarasok egyébként, de a mai magyar társadalom ahol az emberek 70 százaléka diszfunkcionalis családból jön nem igazán rendelkezik ezekkel az alapnak gondolt tulajdonsagokkal.
Az a kevés aki meg igen, az már jó eséllyel foglalt.
Persze nem azt mondom hogy érd be egy fszal aki csak lehuzza az önbizalmad, korlatoz, esetleg bánt meg ilyesmi.
Csak azt hogy ne kergesd magad abba az alomvilagba hogy feltétlenül találsz ilyet. Ha véletlenül igen az tok jó, de készülj fel rá hogy talán nem.
Manapság már nagyon kevés olyan pasas van, akit elvársz, ez a nők százada, sokkal több magasan kvalifikált, és persze szebb nő van, mint férfi. Sajnos sokszor a megfelelő pasik meg leállnak hozzájuk képest sokkal alacsonyabb színvonalú nőkkel, szóval emiatt még kevesebben maradnak.
Ebből következően aki párt akar nőként, annak picit(!) le kell raknia a lécet. Én például amondó vagyok, hogy inkább a külső terén támasztott igényeket érdemes leadni, mert hidd el, kémia meglehet attól független, ha csak 170 cm a pasi például. Belső tekintetében meg ezeket a "legyen ilyen, de ne túl ilyen" dolgokat a legtöbb pasi értelmezni is képtelen, szóval ha csak úgy tud kedves lenni, hogy közben pacsker, akkor fogadd el, legalább nem b*sz át a palánkon. A ne legyen féltékeny, de kicsit mégis részt is gondold át, maradjon simán, hogy ne legyen féltékeny. A rafináltság meg egyéb finomságokat húzd ki simán a listáról, és akkor talán találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!