Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyok ezek az elvárások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok ezek az elvárások?

Figyelt kérdés

Új vagyok a randizás világában, kicsit "bőség zavara" is van néha, úgy érzem.

Szakember tanácsára próbáltam összeszedni, én miket keresek egy társban, partnerben, mik azok, amik számomra fontosak lennének.

-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.

-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek.

-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.

-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.

-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.

-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.

-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.

-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.

-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük.

Külső:

-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).

-Körmei, fogai legyenek rendben.

-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.

-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik).

nov. 4. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 A kérdező kommentje:

Eddig mind a két exem visszajött volna, tehát nem gondolom, hogy olyan szörnyű lennék.

Tisztában vagyok azzal, hogy milyen nő vagyok.

nov. 4. 13:25
 22/89 anonim ***** válasza:
75%

Ha mindezt megtalálod egyetlen ferfiban, akinek nincs ezek mellett néhány borzasztó negatív tulajdonsága (alkohol, drog, erőszak, kurvák), akkor rohadt szerencsés vagy. Főleg ha neki is tetszel.

Csak az a baj hogy a szerelem nem lista szerint működik.

nov. 4. 13:29
 23/89 anonim ***** válasza:
71%
Ha mindez rád is igaz / mindezt te is nyújtani tudod, akkor nem baj.
nov. 4. 13:31
 24/89 anonim ***** válasza:
43%
Mit lehet erteni ravasz és rafináltság alatt ha nem a kétes ügyeket? Nálam ezek a korrektség ellentétei
nov. 4. 13:40
 25/89 A kérdező kommentje:

Azt, hogy van benne egy kis csibészség, rosszasság, ami még vicces, szórakoztató, de nem adócsalás például.

Lehetsz rafinált úgy is, hogy korrekt vagy másokkal.

nov. 4. 13:42
 26/89 anonim ***** válasza:
29%

4

Tehát találtál már ilyen pasit. Még gyereket is akart tőled. Szerencsés vagy, de ezek szerint nem ismerted fel. Majd utólag megtudod, mert ilyen nem nagyon lesz megint.

A helyedben visszamennék amíg nem késő.

nov. 4. 13:44
 27/89 anonim ***** válasza:
60%

5%??

Én még életemben nem találkoztam ilyen emberrel.

0.1% alatt van bőven

A 185cm+ már eleve kb 10%, és akkor van még itt 10+ darab szorzó

nov. 4. 13:44
 28/89 anonim ***** válasza:
70%
Hát nekem ilyen a mostani pasim meg az exem is, annyi a titka, hogy jól kell kinézni. A szexi nőket szeretik a tenyerükön hordozni a pasik. Ennyi.
nov. 4. 13:45
 29/89 A kérdező kommentje:

Miért lennék szerencsés, hiszen nem egyeztek a terveink?

Nem, én baromira nem akartam friss diplomával, 0 karrierrel, 23 évesen még babázni.

nov. 4. 13:45
 30/89 anonim ***** válasza:
66%
#28 Mekkorát tévedsz. Nem, nem elég annyi.
nov. 4. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!