Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok ezek az elvárások?
Új vagyok a randizás világában, kicsit "bőség zavara" is van néha, úgy érzem.
Szakember tanácsára próbáltam összeszedni, én miket keresek egy társban, partnerben, mik azok, amik számomra fontosak lennének.
-A tenyerén hordoz, egy úriember, de ha kell, a háttérbe tud vonulni és hagyja, hogy a magam útját járjam, egyedül vívjam meg a csatát, amit szeretnék.
-Nagyvonalú, melegszívű és gondoskodó, de nem papucs, akin mások röhögnek.
-Vannak tervei, céljai, mindig előre halad, nem elégszik meg a középszerűséggel. Érezzem, hogy tart vele valahová az életem, nem úgy áll a kapcsolatunkhoz, hogy “majd valahogy lesz”.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára, nem az a poén, ami amúgy közönséges.
-Érdeklődő, tájékozott a világ dolgairól, de ha más a véleményünk, arra is kíváncsi, nem azzal járja le, hogy “te hülye vagy”.
-Művelt, intelligens, tanult, de nem okoskodó.
-Ravasz és rafinált, nem esik kétségbe, de nincsenek kétes dolgai.
-Van egy egészséges önbizalma, nehezen jön zavarba, de nem nagyképű.
-Nem akar birtokolni, de nem is hagyja, hogy a többi férfi azt gondolja, szabad a pálya előttük.
Külső:
-Legyen magas, 185+ (a magas férfiak a gyengéim).
-Körmei, fogai legyenek rendben.
-Ne legyen aputest, skinny fat kategória, kb. az az aranyközépút.
-Ne legyen kopasz (valamiért gyerekkorom óta taszítanak a kopasz pasik).
Eddig mind a két exem visszajött volna, tehát nem gondolom, hogy olyan szörnyű lennék.
Tisztában vagyok azzal, hogy milyen nő vagyok.
Ha mindezt megtalálod egyetlen ferfiban, akinek nincs ezek mellett néhány borzasztó negatív tulajdonsága (alkohol, drog, erőszak, kurvák), akkor rohadt szerencsés vagy. Főleg ha neki is tetszel.
Csak az a baj hogy a szerelem nem lista szerint működik.
Azt, hogy van benne egy kis csibészség, rosszasság, ami még vicces, szórakoztató, de nem adócsalás például.
Lehetsz rafinált úgy is, hogy korrekt vagy másokkal.
4
Tehát találtál már ilyen pasit. Még gyereket is akart tőled. Szerencsés vagy, de ezek szerint nem ismerted fel. Majd utólag megtudod, mert ilyen nem nagyon lesz megint.
A helyedben visszamennék amíg nem késő.
5%??
Én még életemben nem találkoztam ilyen emberrel.
0.1% alatt van bőven
A 185cm+ már eleve kb 10%, és akkor van még itt 10+ darab szorzó
Miért lennék szerencsés, hiszen nem egyeztek a terveink?
Nem, én baromira nem akartam friss diplomával, 0 karrierrel, 23 évesen még babázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!