Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik tiniként nem voltak sikeresek, később felnőttként hogyan alakult az életetek?
Fillérezős családban nőttem fel, mindig csak a legszükségesebbre volt pénzünk. Utáltam, mert nagyon sokat dolgoztak a szüleim, de sajnos rossz döntéseket hoztak és elfolyt a pénz.
Nehéz volt beilleszkednem, és sajnos kb. hatodikos korom óta folyamatosan szerelmes voltam.:)
A tanulás nem ment, meg lett volna a képességem, de lusta és motiválatlan voltam. Állandóan fantáziáltam, viszont amikor megpróbáltam közeledni a kiszemelt lány felé természetesen kudarcot vallottam. A rockzenébe menekültem, megtanultam kicsit gitározni, ha már máshoz nem értettem. 18 évesen csókolóztam először, ekkor gerjedt rám egy csaj, persze kapcsolat nem lett belőle.
Aztán lett egy barátnőm, majdnem két évig jártunk, de nem engedte hogy elvegyem a szüzességét. Egyszóval egyik lány sem volt 100-as.
Utána 4 évig semmi, majd megismertem az első feleségemet. Vele sem passzoltunk így utólag látva, de mivel én szerelmes voltam és azt hittem végre egy normális lány jött az életembe, elvettem feleségül. Szép lány volt, az elején nem is értettem, hol a hiba, aztán amikor elmúlt a szerelem, nyilvánvalóvá vált, hogy egy kapcsolat függő manipulátor. Lett két gyermekünk, aztán addig gyűlt a feszültség, míg elváltunk.
Amíg házas voltam, főleg a végén még lehetett volna két nő, de akkor még hittem a házasságomban, így nem hívtam randira egyiket sem.
Most már az életem második felét élem. Évekkel a válás után találtam egy nőt akit nagyon szeretek, de persze ennek a kapcsolatnak is vannak nehézségei. Ha ez nem lenne, nem keresnék már komoly kapcsolatot, mert a szex, az ölelés hiányzik, de nagyon jól elvagyok már egyedül is.
Tudomásul vettem, hogy nekem kimaradtak a tinikori barátnőzések, a buli utáni egyéjszakás kalandok. Rám nem ragadtak a nők. Ha a szexet vesszük, gyengém a hatalmas mell, egy ilyen lehetőségem volt a házasság alatt, de azt is kihagytam. A mostani párom szintén dús , ez jócskán kárpótol, de azt lehet, hogy kár volt elengedni. A szexen túl pedig valószínűleg ezekkel a kihagyott dolgokkal sok kellemetlenségtől kíméltem meg magamat. Szerintem vagy jönnek ezek a dolgok maguktól, vagy nem érdemes erőltetni, ahogy tinikoromban sem volt érdemes. Kivártam, amíg kellettem valakinek, de addig is kitartóan próbálkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!