Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Észrevettétek már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek már, hogy akiket jó fiúnak neveltek és sokáig azok is voltak, végül ráébrednek, hogy rossz fiúként sikeresebbek lehetnek a lányoknál, a rossz fiúnak született srácok sokszor felnőttként válnak jó fiúvá és aztán meg szívnak a lányoknál?

Figyelt kérdés

2012. dec. 3. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. dec. 3. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem ! Maximum olyan van, hogy egy jófiút kidob az első szerelme, ezután elkezd vedelni és kur.vázni, hátha attól minden jobb lesz, de aztán rájön, hogy ez nem igazán ő, és nem erre vágyik, csak kétségbe van esve, és mindent kipróbál.

A rossz fiúk meg általában genetikailag kódoltak, isznak, minden nőt meghajtanak, aztán még meg is nősülnek és maradnak ugyanolyak, mint azelőtt.

Inkább az fordul elő többször, hogy a jó fiúk kicsit elbizonytalanodnak abban, hogy megéri e nekik a becsületes viselkedés, de aztán visszatérnek a jó útra, miután kipróbálták a másik oldalt is.

A rossz fiúk általában kezdetektől fogva azok, és nehezen változnak meg, a nők meg azt hiszik, hogy na majd értük rendes, dolgos férj válik belőlük.

Kivételek mindig vannak. Nekem ez csak tapasztalat.

2012. dec. 3. 12:45
 3/7 bumbi02 ***** válasza:
100%

Már megint előjön ez a sztereotípia, hogy a rosszfiúkat szeretik a lányok. Nem. A magabiztos fiúkat szeretik a lányok. És a "rosszfiúk" közt több a magabiztos. Egy önbizalomhiányos, félénkebb srácnak persze hogy kevesebb sikere lehet a lányoknál, hiszen a nők nem pátyolgatni akarják, hanem -még akkor is ha egyenrangú felek a kapcsolatban - védelmet, és biztos pontot várnak a pasitól. Ha baj van, oda mehessenek hozzá, és ne velük együtt pánikoljon a pasi.

Engem "jó fiúnak" neveltek, nem volt sose célom mindent megdugni, ami mozog, nem cigizek, nem drogozok, inni is csak 19 évesen kezdtem el - és azt is mértékkel, kellemesen - . És nem vettem észre, hogy a "rosszfiúk" előnyöket élveznének velem szemben.

2012. dec. 3. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen én egyetértek veled , aki jó fiú volt alapból az rájön , hogy többet érhet el a csajoknál ha játssza a bunkó magabiztos s***fejet .Gondolom így lázadnak.Szerintem ha később jó fiú válnak nem feltétlen szívnak a lányoknál , ha a csaj és a pasi is komoly kapcsolatot akar , akkor miért szívná meg?
2012. dec. 3. 13:30
 5/7 bumbi02 ***** válasza:

Igen én egyetértek veled , aki jó fiú volt alapból az rájön , hogy többet érhet el a csajoknál ha játssza a bunkó magabiztos s***fejet

A s*ggfejet és a bunkót nem szeretik lányok se. A magabiztos, és határozott fellépésű fiúkat/férfiakat szeretik többnyire. Csak akik önbizalomhiányosok, keresnek egy rajtuk kívülálló okot, megindokolni, hogy miért nem sikeresek a lányoknál, és így azt mondják, hogy a lányok a bunkókat és s*ggfejeket szeretik.

2012. dec. 3. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó :én ezt lányként írtam ,mert a környezetemben ezt tapasztaltam ,amit leírtam nem csak a hasamra csaptam és leírtam.
2012. dec. 3. 22:48
 7/7 bumbi02 ***** válasza:
Nyugi, én fiúként írtam, ezt, és én se hasra csapásra.(:
2012. dec. 3. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!