Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már, hogy a lányoknak a rossz fiúk kellenek és azokra figyelnek fel elsősorban, míg a rendes, tipikus úriembereket nagy ívben lenézik?
Persze, míg önbizonygató korszakukat élik. Egy rosszfiút nagyobb eredmény betörni, míg egy rendes eleve a tenyeredből eszik.
A legtöbb nő kinövi, amikor 2-3-4 rosszfiún kiélte magát, aztán lenyugszik.
De ez hasonló ahhoz, mint hogy a fiúk többsége az elérhetetlen/flegma/beképzelt/lekezelő/kapcsolatban őt állandóan megalázó csajokra (ezen tulajdonságok valamely kombójára) bukik.
És magasról tesznek a csendes, helyes, udvarias, odaadó lányokra (legfeljebb egy-két alkalomra kihasználják őket, aztán dobják vagy csalják, mivel unalmasak).
Nekem régebben egyébként a két véglet jött be. Vagy legyen egy kis angyal, bájos, tüneményes, aranyos, szégyellős, kisfiús a srác. Akit be kell vezetni a dolgokba, stb.
Vagy egy vérbeli rosszfiú, akinek a szeme sem áll jól, aki verseng velem, kihívás, tudjuk vinni egymást, kicsit csipkelődünk-vitázgatunk, stb.
Bár mindkettőnél hasonló volt a lényeg: a rosszfiúk szépen és kellemesen betörtek a végén, velük volt a legnagyobb élmény, amikor kikötöztem őket és úgy "játszadoztam" velük. :P Az aranyos srácokat pedig már eleve egy élmény volt bevezetni a dolgokba, gyönyörködni bennük. :)
Ja: és lenézni soha nem néztem le a két végleg közötti, rendes fiúkat sem.
Mióta nem vagyok olyan pörgős, őket értékelem a legtöbbre. Például tartós elköteleződést csak egy ilyen tudott belőlem kiváltani és a mai napig nem cserélném le senkire. Ő az egyetlen, akire nem untam rá.
Nyilván, mert vele épp az az egyensúly van meg, ami a két végletbe tartozókkal nem volt. Ott más volt a lényeg. :)
Szerintem csak a kamasz korban szeretik a "rossz fiúkat", valószínüleg a filmek hatására. Sok filmben ezek a rosszfiúk belül romantikus figuráknak tűnnek akik belül valójában jó emberek. Sok lány eléri a 20 éves kort is mire rájön, hogy ilyen ember nem létezik csak a filmekben. Ezek után a legtöbb nő nagyívben elkerüli a zűrös, önző, veleéig romlott "rosszfiúkat".
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!