Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már, hogy a lányoknak a rossz fiúk kellenek és azokra figyelnek fel elsősorban, míg a rendes, tipikus úriembereket nagy ívben lenézik?
Én kedvelem az egzotikus fiúkat, de azért egy formás thaiföldi, japán, vagy maximum koreai példánynál maradnék, köszi. :)
Egyébként jellemző, aranyos fiúlogika. ... se értettél abból, amit itt leírkáltunk, ugye? :)
Különben a saját húgodról írtad ezt. Nem ítélem el a cigányokat, de én speciel egy fehér csajt se ismerek, aki rájuk bukna. Sőt, fiúk szokták mondogatni, hogy szépek meg vérmesek a cigánylányok.
Szóval: a fene se tehet róla, hogy a te családod ilyen.
Nem azt mondtam, hogy járna is vele, de látom, hogy tetszik neki ez a viselkedés, amit ezek a gusztustalan, erkölcstelen
alakok leművelnek és képzeld el láttam már fehér lányt nem is egyet, aki cigóval járt, eléggé divat erre felé, a másik gyakori jelenség a négerrel mászkáló réteg. Undorító, hogy a mai lányok ilyennek mászkálnak, szerintem. Aztán meg az AIDS is szépen terjed, de persze mindenki a kisebbséget védi ebben az országban, csak épp a magyart nem segíti meg senki sem, milyen érdekes.
A végével egyetértek, de ez más kérdés. Az AIDS a fiúk által is terjed, nem csak a lányok felelőssége. Hát nem tudom. Én az egyik legnagyobb városban lakom, de itt a feketék egyik legnagyobb gondja, hogy nem tudnak csinos fehér lányt felszedni.
Ha a húgodnak csak tetszik a viselkedése, az nem jelenti, hogy járni fog vele. Nekünk nőknek sokféle dolog tetszik futólag, ti meg azt hiszitek, hogy akkor már el van döntve, hogy ilyenek vagy amolyanok vagyunk. Pedig nem.
Egy félvér srác nekem is tetszett egyszer, de csak annyi volt. Aztán nem őt választottam.
Pedig nekem nagyon elit a családom, meg ilyen-olyan nemes őseim vannak. Viszont lényegtelen: ahogy írtam, nem nézem le a cigányokat, az számít, emberileg milyen.
De akkor már inkább a távolkeleti srácok közül válogatnék, annak ellenére, hogy a szüleim nem repesnének az örömtől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!