Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már, hogy a lányoknak a rossz fiúk kellenek és azokra figyelnek fel elsősorban, míg a rendes, tipikus úriembereket nagy ívben lenézik?
18/20-as
Én pont olyan ember vagyok amilyet leírtál (kivéve a tetoválásokat az nincsen). De én egyáltalán nem tartom magam rosszfiúnak és szerintem más sem. Soha senkitől nem loptam, ok nélkül senkit nem bántottam, a nőkkel előzékeny és kedves vagyok.
Amit leírtál szerintem is csak laza fickó és nem rosszfiú.
21: Egyetértek. :)
És ezért is megtévesztő lehet, amikor egy nő azt írja, ő bukik a rosszfiúkra.
"nem veszi komolyan az életet és szereti a veszélyes helyzeteket??"
Szerintem igen. :) Mondom, hogy én is ilyen vagyok, nőben. :)
Ez mitől "rossz"? :D
Tessék, így lehet könnyebben megértitek mi a fenéről beszélek. Örülök, h cikket is találtam róla tehát nem csak én gondolom így ;)
A nők azért szeretik a "rossz fiúkat" , mert van mit megnevelni bennük!! Ez a lényeg! Ugyanis a nőnek az siker élmény, ha az Ő hatására megváltozik. Ez pedig ha mélyre ásunk a pszichológiában, akkor az ANYAI ÖSZTÖNRE utal.
Szóval egy jó fiúban nincs mit megnevelni, ezáltal unalmas, nem vezetőtípus, nincs tekintélye, státusza a többi hím között. A rossz fiú tele olyan tulajdonságokkal, amig izgalmasak, de egyúttal társadalmilag, erkölcsileg ellentmondó. Tehát van mit megnevelni rajta, és ha sikerrel jár a nő, akkor boldog, hogy Ő egy mintapolgárt csinált belőle. Innen születnek a legendák, hogy a rendes srácoknak is lehet csajuk, közben meglehet, hogy rossz fiú csak megváltozott a nője kedvéért, és ilyen csajok irogatják itt ezeket baromságokat.
24/F
24/F Ebben lehet valami. Mármint, hogy ezért izgatja a nőket.
A cikkhez annyit, hogy változatlanul tartom: pont ilyen vagyok, csak nőben. Az tény, hogy én nem tartom "rossznak" magam, de határtalan a népszerűségem.
"Emellett a szakemberek szerint azért is választanak a nők időnként rossz fiúkat, mert ez náluk külsőségekben is megmutatkozik, vagyis nagyon férfias, erős, kemény jelenségek, ami a csajoknak azt üzeni titkon: erős utódot tud nemzeni. Nyilván nem gondolja át ezt senki tudatosan, de az ösztönei arra hajtják, hogy ilyen pasit szedjen fel."
Ezt előszeretettel magyarázzák bele, de egyrészt ellentmondásos.
Másrészt a pasik is leginkább a "femme fatale" típusú nőkre buknak, a gének 50%-át az anya adja, szóval nagyon is igaz másik oldalról is, hogy a nő tudjon erős, határozott utódot szülni. És itt a nemi szerepekkel sem jöhet senki: a gének ugyanis keverednek. Határozatlan anyának talán határozatlan fia lesz, hiába határozott az apuka. Olyanról is hallottam, hogy egy férfi rendszeresen elsírja magát: az édesapja kőkemény, de ezt az édesanyjától örökölte.
Csak annyi, hogy a férfiak szánnak néhány röpke órát-percet a "gyámoltalanabb" nőszemélyekre is, mert nekik a nemzés nem túl sok idő-energia.
a lányoknak nem a rosszfiúk kellenek :):)
Legalábbis nem minden lánynak.
De írj egy privit és mesélek neked valamit ezzel kapcsolatban :)
jófiú vagyok. világéletemben az voltam. ne úgy képzeljetek el mint egy ovis kinézetű nyomi hülyegyereket, talán még vagány menőnek is tűnök kicsit. ennek ellenére csak a sorozatos pofáraejtést kapom a lányoktól. pedig nem a szolis flegma plázacicákkal ismerkedem, hanem a szolid, aranyos lányokkal, és még ők sem értékelnek. lehetek én akármilyen kedves, megbízható, még nekik sem kellek. szóval igen, észrevettem.
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!