Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell egyből elterjeszten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyből elterjeszteni egy férfiról, hogy erőszakos, csak mert nem hagyja szó nélkül a gerinctelen viselkedést? (hosszú)

Figyelt kérdés

Adott a szituáció, hogy ismerkedtem egy nővel, közös ismerősök által. Heteken át beszéltünk rengeteget messengeren, reggeltől estig. Nagyon sokszor ő írt rám, szóval nem arról van szó, hogy én nyomultam, ő meg egyszavas válaszokat adott. 2 randink is volt, csók is volt, és a 2. randin úgy váltunk el, hogy majd megbeszéljük a kövit. Pár nappal utána történt valami, csak fogalmam sincs, hogy mi, de egyszerűen megváltozott a viselkedése, hozzáállása. Sokkal kevesebbet írt, és más stílusban. Amikor megkérdeztem, hogy van-e valami oka ennek, gond van-e esetleg, akkor azt mondta, hogy ugyan, semmi, csak elfoglalt. Folytatódott ez a viselkedés, de közben mégis egyeztettük a 3. randit, amit egyszer eltolt, átrakott egy másik napra, a randi előtti este pedig lemondta, hogy bocsi, mégsem jó most, mert beteg, másik dátumot pedig nem mondott, csak, hogy majd mondja, ha meggyógyult.

Másnap péntek volt, és a barátaimmal elmentem egy szórakozóhelyre, ahol nagy meglepetésemre összefutottam a nővel, aki marhára nem tűnt betegnek. Odamentem köszönni, és szándékosan nem vontam kérdőre, csak mosolyogtam, és megkérdeztem hogy van. Ő baromi ellenséges volt, azt mondta, mennie kell, mert őt várják a barátnői. Reggel pedig láttam, hogy letörölt az ismerősei közül.

Ekkor már kérdőre vontam, hogy mi ez az egész, szeretném tudni az okokat, meg a valós veriót, hogy mi történt itt. Erre olyan választ kaptam, hogy nekem semmi közöm hozzá, ahhoz sincs közöm, hogy ő mit csinál péntek este, igazából nem is nagyon ismerjük egymást, nem tartozik nekem magyarázkodással.

Írtam, hogy oké, hogy nem tartozik, de én mégiscsak őszinte voltam vele végig, és én azt is elfogadom, ha nem akar tőlem semmit, csak akkor legyen szíves nem eltologatni a randit, vagy esetleg ha megkérdezem, hogy mi a gond - mert láthatóan kevesebbet kommunikál - akkor is meg lehetett volna mondani, hogy ne folytassuk. Ezek után már szó nélkül letiltott. Ekkor én másik csatornán írtam neki, hogy marha gerinces húzás volt, és nem értem, miért nem lehet válaszolni, most is csak azért kérdezem, mert szeretném tudni, mégis mi történt, esetleg én csináltam-e valami rosszat, meg szerettem volna tisztességesen lezárni. Ezek után feloldott messengeren és írt egy hosszú üzenetet, hogy kopjak le, értsek a szóból, ha lenne EQ-m, akkor már abból is értettem volna, hogy alig ír már nekem, meg abból is, hogy már rohadtul nem akar velem találkozni, de ha ezekből nem vagyok képes, akkor abból már végképp kellett volna, hogy rájöttem, hogy még kamuzni is képes, hogy ne kelljen velem találkoznia. Hogy ő őszinte és nyílt nem lehetett, mert tudta, hogy tapadós és erőszakos vagyok, aki bármikor kidumálja magát, mint valami ügyvéd, és nem lett volna semmilyen nyugodt lezárás, mert úgysem értek a szóból. Ő igazából soha nem akart tőlem semmit, nem tetszettem neki, csak annyira nyomultam, hogy manipuláltam ezzel, és alig tudott már az erőszakoskodásom elől elmenekülni.

Ezek után letiltott megint, nem is várta meg a választ.

Itt én már elengedtem a témát, mert látom, hogy idióta a nő, de még folytatódott a dolog azzal, hogy írt nekem a közös ismerősünk (férfi), aki bemutatott minket egymásnak, hogy legyek szíves nem írogatni a nőnek, miután tiltással jelzi, hogy egyáltalán nem vagyok pálya nála, mert őt is lejáratom, neki kellemetlen már az egész.

Közben más közös ismerősök között is terjed a pletyka, hogy én zaklató, nyomulós vagyok, fél tőlem a nő.

Kérdem én, miért én lennék a zaklató, mikor én csak egy nyílt, normális lezárást szerettem volna, nem pedig hitegetést és átverést?

Sajnos nem én vagyok az egyetlen, aki hasonlót tapasztalt ismerkedés során, hanem több haverommal is megtörtént, hogy ilyen sunyin koptatták le, és úgy kommunikálták le a végén a hölgyek, mintha ők egy pillanatig sem lettek volna vevők a másikra, miközben éjt nappallá téve beszélgettek, szívecskéztek, randiztak.

okt. 4. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
54%

Néhány évvel ezelőtt találkoztam egyszer egy sráccal. Kicsit beszélgettünk, aztán elmentünk Tihanyba kocsikázni. Nem gondoltam semmi rosszat, meg normális volt addig. Kár volt.

A kocsiban elkezdte mesélni, hogy neki komoly kapcsolata egyszer volt, az is 3 hónapig tartott, de ne aggódjak, ért a nőkhöz, mármint szex terén. Kérdezte, hogy szedek-e fogamzásgátlót. A nem válaszomra azt mondta, hogy hát akkor felköthetem a gatyámat, mert ahhoz, hogy ő gumit húzzon nekem egy istenes sz**ást kell produkálnom. Köpni nyelni nem tudtam. Legszívesebben kiszálltam volna, de én hülye nem vittem telefont meg este volt már, így nem tudtam volna egy taxit se hívni. Nem mertem neki akkor ott megmondani, hogy nem egymást keressük és végül úgy szabadultam, hogy azt hazudtam, hogy azon a héten még találkozunk. Ott fogadtam meg, hogy én aztán első talin nem ülök be senki kocsijába.

Utána még írogattunk pár napig, ahol én persze kevesebbet írtam vissza, aztán szerencsémre írta, hogy talált egy másik áldozatot.

Kb 1 évvel ezelőtt újra megkeresett. Pár mondatot beszéltünk csak, meg felhozta, hogy talizhatnánk. Annyit írtam neki, nem szeretnék, nem látom értelmét. Mivel csak láttamozott, azt hittem ez ennyi volt. 2-3 nappal később reggel az ő üzenetére keltem, miszerint én mekkora egy hazug ribizli vagyok, amiért tinderezni van időm, de vele találkozni nincs. Itt már nem írtam vissza. Ő még írt pár üzit utána aztán ennyi.

Gondoltam leírom a saját sztorim, lehet a nő is hasonló szituba keveredett. Tudom, hogy nem szép dolog hazudni, de akkor épp ez tűnt jónak.

okt. 5. 17:22
 42/64 anonim ***** válasza:
8%

Tényleg felesleges beszélgetéseket mutogatni, elég annyit mondani minden alkalommal, hogy tévedés volt, továbbléptél, amikor felmerül veled összefüggésben a neve.

Többet nem ér az egész.

okt. 5. 17:24
 43/64 anonim ***** válasza:
57%
Narcisztikus a no de a butak ot vedik.. vicc
okt. 5. 18:45
 44/64 anonim ***** válasza:
39%
Itt a férfi egyedül a súlyosan nárcisztikus. Rendesen gyomorgörcsöm van ettől a történettől és nagyon rossz hogy tehetetlenek vagyunk és nem tudunk segíteni annak a szerencsétlen nőnek. Szerintem ne merj te csak kiteregetni semmilyen beszélgetést! Bár ha van igazság akkor a többi férfi fogja érte kiköpetni veled még a fogaid is.
okt. 5. 23:44
 45/64 anonim ***** válasza:
31%
Ja, van egy rossz szájíze ennek a sztorinak. És az a baj, hogy túl sok ilyen pali szaladgál a világban. Az ember lányának már azt is nagyon meg kell válogatnia, hogy kivel megy el randizni. Nem hogy kivel áll össze. És ez szomorú.
okt. 6. 01:46
 46/64 anonim ***** válasza:
30%

Én írtam a vonatosat. A srác egy halál rendes fiú volt, egy barátnőm társaságához tartozott, vicces volt, szerettem vele beszélgetni. Nem úgy volt erőszakos, ahogy elképzeled, hanem reményvesztetten. Ő is azt hitte, hogy bejön nekem, halál örült magának, hogy pl ültem mellette is(voltunk vagy 5en), ami szerinte jel volt, illetve beszélgettünk, meg soháztunk együtt ivás közben(ez általában szexes téma volt, meg undorító dolgok, aminek ő is része volt, és pont úgy nevettünk, ugrattuk egymást fiúkkal is, mint lányokkal. Én is őt, ő is engem). Igen, néztem rá, rendes gyerek volt és iszonyú vicces, és ültem vele szemben meg mellette is, de ez nem olyan. Hiába nézett ki egész jól és volt szimpatikus, és beszélgettünk szexről, nem akartam megcsókolni.

Szerintem nálatok az elején bejöhettél a csajnak, majd végiggondolta, visszaemlékezett és már nem. Nem biztos, hogy minden csók hazugság volt, de nála volt egy fordulópont, amikor hátrált, amikor sok lett a viselkedésed és nem vetted a jeleket. Akiről én írok sem valami erőszaktevő, hanem valami kisebb szociális nehézséggel bíró srác, egyszerűen nagyon akart valamit olyannak látni. Lehet, hogy az elején kedvelt, de aztán egyre kevésbé sikerült olyan képet mutatnod, ami bejött neki és kezdett ijesztővé válni. Ilyen srácot is ismerek, akivel randiztunk párszor, az elején odáig voltam, majd para lett és már 5. éve, hogy néha rámír, néha mintha haverok lennénk, néha mérgesen, néha számonkérően, majd megint vált. Nehéz elmondani, ő sosem volt úúúgy erőszakos, csak amiket mondott voltak azok. És amikor reagálok, jelnek vissza("miért írtál vissza, ha le akarsz rázni", mikor azt írtam, hogy hagyja abba az irkálást), ez még az elején volt, aztán letiltottam, majd kb egy évre rá minden tiltottról levettem a tiltást, gondoltam új életet kezdek és normális leszek mindenkivel, hamarosan jött az üzenet, hogy miért vettem le a tiltást, ez egy jel-e..

Egyszerűen nem sokat számít, hogy te mit gondolsz, mert tőled parázik. Nem tudom érted-e, de ez így működik. Biztos nem vagy teljesen kattant, lehetett benne valódi dolog is a legelején, de az biztos, hogy eltűnt, és a vége felé már nem volt valódi se a csók, se a bújás. Úgy is öleltek már meg, hogy húzott magához és azt hitte az ölelés..

Olyan sok ilyen férfi van, nem fogod észrevenni belülről. Ez az első ilyen csaj, aki ezzel lép le tőled? Hogy sok voltál? Nincs rokonod, aki elhúzódik, ha hozzáérnél? Ismerősök, akik csendben maradnak, ha beszélsz? Nem túl egyirányúak a beszélgetéseid? Szoktál végighallgatni ellentétes véleményt anélkül, hogy minősítenéd/vitáznál vele, hogy a tiéd legyen az utolsó szó?

Nagyon pici esélye van azért, hogy a csaj kattant, de biztos nem véletlen mondta ezeket, és reagált így és hát.. mivel neked a te érzéseid vannak, meg a 300 óra, amikor MÉG jól elvoltatok, mert nem ismert(bocs, a netes ismerkedés nem valós), nincs bizonyítékod, az ő dolgait meg alátámasztja, hogy te másik platformon is írtál neki tiltás után, ami elmebeteg dolog.. minden épeszű rá fog voksolni.

Remélem a barátaiddal hetente találkozol órákra, mert különben ha csak itt neten irkáltok, az nem barátság. Ahogy a 300óra beszélgetés sem kapcsolat, nem jelent semmit. Csak a valós kapcsolatok a kapcsolatok, bármilyen értelemben, akár baráti, akár párkapcsolat. Neten nincs jelen az ember temperamentuma, testbeszéde, pláne, hogy csak cset, még a hangsúly sincs ott. Ezekből jön le, hogy ijesztő-e a másik, milyen valójában, egyébként csak azt látod, aminek mutatni akarja magát(és hogy ehhez legalább átlagosan értelmes).

Én így a bújást és csókokat is leírva úgy gondolom, hogy kialakítottál magadról egy netes képet, amibe kicsit belezúgott, találkoztatok, egész normálisan néztél ki, ezért megpróbált úgy viselkedni, mintha ismerne, majd jöttek a dolgaid, amiket eddig el tudtál rejteni.. testbeszéd, hangsúly, impulzívan feltörő reagálások, amik normálisak, így "mindent" látott belőled, ami már erőszakos és durva volt számára, nem tudta normálisan kezelni a változást és betojt, hogy egy normálisnak látszó fickó hogy lehet mégis ilyen para élőben, így az utolsó dolgaira már rájátszott, hogy leléphessen.. és para embereknek nem írjuk meg, hogy parák, ha van közös ismerős, tudta, hogy a színlelt mosolygás és csók után nem mondhatja, hogy nem vagy szimpi .. próbált csak simán lerázni passzivitással, de nem vetted a lapot, mivel para vagy, majd lemondta, de azt sem vetted, mivel para vagy, és hát.. inkább letiltott. Majd gondolom elmesélte másoknak, erőt gyűjtött és kiállt magáért, illetve hát.. nem kicsit volt elmebeteg dolog ráírni másik platformon, ez már nem csak para, hanem nyílt támadás(az is, hogy máshol írtál rá, és az is, hogy számonkérted-támadtad), még jó, hogy kiállt magáért(végre) és ellentámadást indított.

Teljesen józan-normál gondolkodású lánynak tűnik. Az én egyik exem is átment parába egyébként, nagyon kedveltem régen, pár év, szr baráti kör, ahol szidták a nőket, és elkezdett 10+évvel fiatalabb lányokra hajtani, pedig régen elítélte az ilyesmit, és totál lekezelően beszélt ezek után a fiatal lányokról. Nem tudom mikor kattant meg, de nem veszi észre a változást, én meg nem szeretek vele beszélgetni. Keress olyan barátokat, akik jó irányba visznek, és mind valódi kapcsolat legyen. Tuti lesz pár áldozatod, akik a barátnőid, de ez NEM NORMÁLIS.

Másik platformon cseszted le, hogy mit képzel, mikor meg volt félemlítve és próbált csendben kihátrálni és otthagyni, ahogy azt kell, mire te rátámadtál máshol. Ha a címét tudod, odamész problémázni?(velem ilyen is volt)Éjszaka hívogatod rejtett számról, amíg fel nem veszi? Nem tudom miért nem érted, nem tartozik semmivel, nincs jogod számonkérni, az normális, hogy akivel nem akarsz kapcsolatot fenntartani, de nem akarod megsérteni(akármilyen okból), attól szép lassan eltávolodsz. Az emberek ezt értik és szeretik is. Én is szeretem ezt használni és észreveszem, ha nem keresnek. Nem baj, mindketten nyertünk vele!

Ne a neten éld az életed, találkozz egyből.

okt. 6. 06:35
 47/64 anonim ***** válasza:
63%

Úgy látom egyesek itt nagyon fordítva ülnek a lovon, és próbálják erőnek erejével védeni a védhetetlent. Vagy talán mostanra már ők maguk is ennyire torz valóságferdítésekbe menekültek, hogy nyélből képesek a kérdésben szereplő nővel empatizálni, és felmenteni őt minden valós bűne alól. A férfit pedig - akit a tisztességtelen nő által többszörösen is kár ért -, meg teljes mértékben áldozathibáztatni. És gyakorlatilag fröcsögni rá mindenféle légbőlkapott negatív jelzőt, mindenféle valós bizonyíték nélkül, pusztán vágy alapú fantázia alapján. Ennyire azért talán nem kellene elfogultnak lenni, még ezen az oldalon sem.

A helyzet az, hogy pontosan a nő követett el becsületsértést, indokolatlanul próbálta meg az általa sunyi és agresszív módon lekoptatott férfit még szükségtelenül be is feketíteni a saját baráti köre előtt. Mindezt a férfi háta mögött, hazug vádakkal. És akkor még az lenne becsületsértés, hogy a férfi tisztázná az őt ért hazug vádakat? Nevetséges :D Magyarázzátok már meg akkor, mi mással lehetne a nő hazug vádjait semlegesíteni? A legjobb eszköz rá az igazság, az pedig ott van a beszélgetésekben, hogy nagyon is kölcsönös volt ez az egész. Talán nem kellett volna ennyire szemét módon viselkednie a nőnek, mocskolnia a kérdezőt a saját barátai előtt, és akkor most erre se lenne szükség. Meg azért kicsit álszent ez is hogy magánbeszélgetésre hivatkozni, miközben fogadok az ezen kiakadó női kommentelők simán egymás között megosszák és kibeszélik hogy 1-1 férfi miket írt nekik, screenshotok tömegei ugye. Bár gondolom ott is alaposan kiforgatva, az előzményeket, meg fontos saját tetteket kihagyva és letagadva, hiszen van az a típus ahol így megy ez :)

Az is nagyon szimpatikus ahogy egyesek már a kérdező megverésén fantáziálnak, teljesen rosszindulatú és megfélemlítőnek szánt módon. Mindezt pusztán azért, mert kiállna az igazáért, és nem hagyná hogy a nő hazugságokkal lejárassa őt. Hát szép világ lett, mit ne mondjak. Meg ez is érdekes hogy a férfiak mindig megkapják itt az általánosító vádakat az erőszakosságról, miközben itt is a nő a nagyon durván erőszakos, a maga sunyi, passzív agresszív, indokolatlanul támadó módján. Kérdező esetében semmi agresszív cselekedet nem volt, az egyetlen megkérdőjelezhető dolog a tiltás utáni ráírás egy másik helyen. De amit egyesek fantáziálnak hogy kikutatta, nyilván az se valós. Írta milyen rengeteg ideig beszéltek, valószínű nem csak egy platformjuk volt ezalatt hanem legalább egy másik is. Persze kényelmesebb valami kattant zaklató stalkernek beállítani, de sokkal életszerűbb már ennél kevesebb beszélgetésnél is, hogy legalább két platform legyen. És akkor visszatérve az erőszak kérdésére, hogy ezért cserébe, meg azért hogy megvédje az igazát, ezért rommá kéne veretni más férfiakkal, ez elég érdekes női megnyilvánulás. Kicsit aránytalannak érzem. Meg normális férfi ezért főleg nem verekedne egy másik férfival, szóval nyilván további rengeteg hazugságra lenne hozzá szükség, hogy ellene uszítsák. De gondolom az is teljesen rendben van, ahogy eddig is rendben volt... Holott ha még a nőt érte volna valóban sérelem, akkor se lenne rendbe, főleg nem így! Meg visszatérve a szexista erőszakos férfiak témakörre, itt se kérdező az erőszakos, hanem a kérdésben szereplő nő, meg néhány női kommentelő, akik így akarnák megoldani ezt a helyzetet.

Az pedig hogy a múltban kit milyen sérelem ért másik, valóban erőszakos férfiaktól, az sajnálatos. De teljesen alaptalan ideventillálni és párhuzamba állítani az itteni történettel, mert ez a nő minden, csak nem ártatlan áldozat. Aki őt védi, gyakorlatilag a tényleges áldozatok renoméját rombolja, és teszi vele hiteltelenné.

okt. 6. 14:51
 48/64 anonim ***** válasza:
18%
47: hiába írod itt a litániát, meg hiába adja elő a saját szemszögét a kérdező a legtöbb nő kilométerekről kiszúrja a fajtáját. "Hogy ő őszinte és nyílt nem lehetett, mert tudta, hogy tapadós és erőszakos vagyok, aki bármikor kidumálja magát, mint valami ügyvéd, és nem lett volna semmilyen nyugodt lezárás, mert úgysem értek a szóból. Ő igazából soha nem akart tőlem semmit, nem tetszettem neki, csak annyira nyomultam, hogy manipuláltam ezzel, és alig tudott már az erőszakoskodásom elől elmenekülni." Ez a bekezdés mindent leír. Szinte a saját bőrömön érzem mit érezhetett a csaj. A kérdező egy utolsó kis élősködő, aki úgy próbál magának barátnőt szerezni, hogy ráerőszakolja magát valakire. Aztán amikor nem lesz gyümölcse a manipulatív viselkedésének még neki áll feljebb. Ezt mindig valami bosszú követi, én pontosan tudtam, hogy nem fogja annyiban hagyni. Csinálja csak, a csaj most megtanulja a leckét, hogy az ilyeneket már első körben ki kell baszni, mint macskát szarni. Mert az ilyenek mindig a gyengeséggel élnek vissza. Azzal, hogy sokan nem mernek egyből a sarkukra állni. De a lényeg és a legfontosabb, hogy a kérdező egyedül fog megrohadni és ez így van jól.
okt. 6. 15:35
 49/64 anonim ***** válasza:
18%

"általa sunyi és agresszív módon lekoptatott férfit még szükségtelenül be is feketíteni a saját baráti köre előtt. " -- ez nem agresszív mód, de sunyi igen. Én inkább okosnak mondanám, józan ember nem keveredik konfliktusa azokkal, akiktől tart, hanem ráhagyja a dolgot és elsomfordál, különben rosszul jár.

Csak a betegek szoktak leállni kattantakkal, a normálisok tudják, hogy a másik nincs rendben, ráhagyják és oddébbállnak. Ezt tette a csajszi is. Lehet, hogy nem volt bátor, de nincsenek egy súlycsoportban és nem tartotta beszámíthatónak és korrektnek a másik felet, ez volt a logikos és NORMÁLIS befejezése a randinak, hogy kevesebbet reagál és nem akar vele találkozni, eltűnik. Gondolom ha nem ismerik egymást, megírja, hogy kössz nem, de ez nagyon különleges helyzet, itt a barátnője pasijának a haverjáról volt szó, nem akart balhét kockáztatni. Én is így csináltam volna, és csináltam így is, meg kiállva is magamért, és nem volt nyerő, mikor a kattant fazon ordibált velem a moszkvatéren, amiért nem szeretnék vele randizni, de jófej voltam és megmondtam neki. Ijesztő volt, ráadásul manipulatív, rosszul éreztem magam tőle és kompenzálni akartam a sérelmét, ami nem is volt, de elhitette velem a szégyennel. Fú de szr volt.

Na szóval azért szimpatizálunk vele, mert mi is átéltük, és ahogy elmeséli a kérdező, mi is azt csinálnánk. Ti szerintem azért nem élitek át így, mert sosem voltatok erőfölényben alulmaradva másikkal szemben, hogy így kelljen elutasítani valakit, aki pofátlanul nyomul és erőszakosabb jeleket ad. Iszonyatosan ijesztő, pláne, ha nem vállalhatsz balhét, mert ismerős..

Nyilván akkor már vállalta a balhét, mikor nekitámadt beteg módon a kérdező másik platformon, már muszáj volt védenie magát és pont ettől a beteg viselkedéstől "sunnyogott" el.

Márészt te komolyan azt hiszed, hogy egy nő smárol veled, majd gondol egyet és le akar járatni egy csokor hazugsággal? Férfiaknál sincs ilyen, nőknél meg pláne, mert mi vagyunk a gyengébbik nem, és pontosan tudjuk, hogy páran jól megvernének minket akármikor. Hülyék lennénk ilyet csinálni, főleg nem a barátnőnk pasijának haverjávál, fene se akar balhét, a barátnős dolgok szentek.

Itt nincs bizonyíték a nő agresszív viselkedésére, csak visszatámadt, mikor megtámadta a pasi a másik platformos agresszív számonkérő üzenettel. Egyedül arra van bizonyíték, hogy ez a kettő megtörtént.

A csaj nem volt durva, lelépett, mikor szorult a hurok, de minden józan ember ezt teszi. Nem tudom mi a fenét gondoltok, de tényleg, mintha azt próbálnátok bemagyarázni, hogy mi a pehelysúlyú kiszolgáltatott fél direkt kockáztatunk, veszélybe sodorjuk magunkat, hogy a nehézsúlyú felet felhúzzuk, feldühítjük, hogy elmondhassuk, hogy az milyen agresszív, hogy megvert.. hát normálisak vagytok? Aki hátrányból indul nem fog direkt bajt okozni magának, hogy ő húzza a rövidebbet csak azért, hogy egy számára idegent le tudjon járatni:DD

Mennyire kell paranoiásnak lenni egy ilyen összeesküvéselmélethez??! A csaj meggondolta magát, mikor rájött, hogy a pasi kattant(bocs), elsunnyogott volna, ahogy bárki, mert kattantakkal megszakítjuk a kapcsolatot, nem beszélgetünk. A buszon se kezdünk el vitatkozni, sem az utcán olyannal, akiről látszik, hogy nem oké, mindenki kussban hallgatja, ahogy a nem normális emberek nem normálisna viselkednek, és elhúznak a közelükből. Aztán mikor a pasi felkereste és számonkérte másik platformon, tehát belekötött, olyankor már védte magát a csaj, muszáj volt, mint a való életben, ha belédkötnek és nem tudsz oddébbállni, véded magad(szidva a másikat). Ez egyszerűen logikus, és már át is éltünk ilyesmit. Elhiszem, hogy nem mindenki veszi le, hogy valami nem oké veled, kérdező, és már volt közöd több nőhöz is, de biztos volt és lesz is még, aki nem szimpatizál veled és lelépne, mert érez valamit, amit mások nem. Sokan mennek bele bántalmazó kapcsolatokba, szóval nem újdonság, hogy van, aki kevésbé óvatos vagy értelmes, vagy bármi, tudjuk, hogy vannak ilyenek, de ha ezzel ellentétes jelzést kapsz egy olyan valakitől, aki elsőre nagyon szimpi volt, akkor érdemes lenne rá reagálni érdemben, és változni. NAGYON BETEG FELKERESNI MÁSIK PLATFORMON és SZÁMONKÉRNI. Nem tudom máshogy írni, ez támasztja alá, amit gondolunk. Egyébként aki azon szokott pattogni, hogy emberileg jönnek neki, nem tisztelik, az azért érzi ezt, mert tényleg nem, és hát.. azért nem mert van vele valami gond.

okt. 6. 18:09
 50/64 A kérdező kommentje:

A fröcsögő, fantáziáló novellákon már csak röhögni tudok, magamra venni nem tudom, mivel tisztában vagyok azzal, hogyan zajlottak valójában a dolgok.

Egyébként beszéltem pár közös ismerőssel, és elkezdtem tisztázni, mi történt. A csávó, aki bemutatott egymásnak minket, egy nem túl közeli haverom (egy sokkal közelebbi barátomon keresztül ismerjük egymást), és az ő párjának a kolleganője és egyben barátnője ez a csaj. Ők elmondták nekem ma pontosabban, hogy miket hordott össze rólam a csaj. Olyanokat pl, hogy soha nem tetszettem neki, csak azért beszélt velem, mert a társaság nyomást gyakorolt rá azzal, hogy bemutattak egymásnak, de ő már az elejétől fogva menekülni szeretett volna, és sokkal jobb nőnek tartja magát annál, hogy velem legyen. Azt állította, állandóan írogattam neki, és ő csak udvariasságból válaszolgatott, és próbálta jelezni nekem, hogy nem pálya a dolog. A valóság pedig az, hogy egész nap beszélt velem, hosszan válaszolt mindenre, kisregényeket írt, kb. fele-fele arányban kezdeményeztük a beszélgetéseket, és hanghívás is volt többször is, ilyen 40-60 percesek, amelyekben örömmel részt vett. Ezeket nem említette meg. A másik platform úgy volt, hogy whatsapp-on is beszéltünk, amikor a munkahelyén volt, mert le van náluk tiltva a messenger a cégnél, de a whatsapp webapp nem, szóval olyankor azon beszéltünk. Ő maga adta meg azt is, és ő írogatott velem még ott is munka közben.

Ezt elmeséltem a közös ismerősöknek, és mutattam néhány ízelítőt abból, hogy mennyire volt partner a beszélgetésekben. Az intimebbeket meg se mutattam, de még a konszolidáltabbak is pont elegek voltak, hogy látszódjon, hogy viszonzott volt a dolog.

Azt viszont megmutattam teljes egészében, ahogy a vége zajlott, megmutattam a fröcsögését, és azt is, amit én whatsappon írtam neki, miután tiltott.

Érdekes, a haverom és a barátnője is elképedtek, és nem rajtam, hanem rajta. Nekik azt adta elő, hogy na kösz szépen, hogy bemutattatok ennek a nyomorultnak, ő rohadtul fél tőlem és segítsenek már, mert zaklatom, dühöngő üzeneteket írok, és nem értem meg, hogy kizárt dolog, hogy ő randizzon velem. Azt is mondta, hogy a 2 találkozás nem is randi volt, csak én hittem annak. Erre vonatkozó üzeneteket is mutattam, ahol a randikról beszélünk és nyilvánvalóan lejön a szövegből, hogy azok voltak, mivel annak is voltak nevezve.

A haverom azt mondta, nagyon kellemetlen volt ez, amit elmondott, mert rajta, mint férfin volt a nyomás, hogy tegyen engem helyre, mert nagy palávert nyomott le neki is, és a barátnőjének is, akivel még ugye kolléganők is, szóval kellemetlen lett volna összeveszni. De így már, hogy megmutattam a beszélgetést, inkább felém érzi magát nagyon kellemetlenül, és kicsit a barátnőjével is összekaptak, mert neki volt egy olyan információja, amit eddig nem közölt, mert a csaj a lelkére kötötte, hogy tilos, de most már elmondta.

Ez az info pedig az, hogy a csaj közben összejött az exével, akivel olyan 4-5 hónapja szakítottak. Nekem azt mondta, hogy borzasztó kapcsolat volt, de már túl van rajta. Most pedig mégis vele jött össze.

A haverom barátnője teljesen kiakadt rá, és már kérdőre is vonta. Elvileg nem is ez volt az első eset, hogy botrányos helyzetbe keveredett, az exével a szakítása is nagyot szólt, és egy közös kollégájukkal is volt egy furcsa helyzet, amikor mindketten teljesen mást állítottak ugyanarról a dologról.

Így, hogy az exe van a dologban, csak még gerinctelenebb az egész viselkedése. A haverommal és a barátnőjével együtt 4 embernek adta elő a hazugságait rólam és próbált meg lejáratni. Szerintem ez jóval gázabb, mint az, hogy én írtam neki a tiltás után, mivel az is úgy nézett ki, hogy lekezelő, bunkó stílusban írt nekem, és miután kifröcsögte magát, letiltott rögtön, mert csak az ő joga ilyeneket írni. Utána feloldott, és megint megírta a fröcsögését, aztán megint letiltott.

Még most, este is megcsinálta még egyszer, mert megtudta, hogy borítottam a közös ismerősöknél, és erre is feloldott, csak hogy írhasson egy ocsmánykodó üzenetet, és utána tilthasson megint. Ő a tiltást arra használja, hogy ő azt fröcsögjön, amit akar, a választ viszont ne kelljen olvasnia. Most már csak azért nem tiltom le én is, mert így legalább egyre jobban látszik ezekben az üzenetekben, hogy milyen is ő.

Gondolom, visszajött a képbe az exe, és akkor hirtelen meggondolta magát velem kapcsolatban, és akkor szerette volna meg nem történtté tenni az egészet, mert az úgy sokkal jobban mutat, mintha ilyen előzmények után beközli, hogy vissza az egész, ő inkább az exéhez megy. Az is lehet, hogy az exének is jobb azt mondani, hogy senkije nem volt, nem is randizott, csak rászállt egy zaklató. :) Én is tudok spekulálni.

Nekem nem az a problémám, hogy én nem kellek neki, és nem is az, hogy összejött az exével. Szíve joga. Azzal van bajom, ahogy ezt kivitelezte, és azzal, hogy ő bukott le hazudozással, és mégis neki állt feljebb. Nem hiszem, hogy az fenyegető lenne, hogy megkérdeztem a bizonyos péntek után tőle, hogy mi történt, mi volt ez az egész.. Erre azt a választ kaptam ugye, hogy semmi közöm hozzá, nem számoltathatom el, mit képzelek + tiltás. Szerintem az sem agresszív és fenyegető, amit utána whatsappon írtam. Már leírtam az eredeti kérdésben, hogy azt írtam, hogy nem volt valami gerinces húzás, meg azt is, hogy nem elszámoltatni akartam, csak érdekelt, hogy mi történt, miért viselkedett így velem, és én csináltam-e bármi rosszat, meg szerintem érdemelt volna egy pár mondatos, de normál lezárást a dolog. Meg azt is, hogy már rég nyugodtan megmondtatta volna nekem, hogy nem akar semmit.

Ezt még mindig tartom, mivel eléggé sokat és bensőségesen beszéltünk ugye, és ő szidta nekem a mai világot meg az embereket, és előadta magát nagyon korrekt, őszinte, érzelmes embernek. Nyilvánvalóan joga van prosztó, bunkó, alja ember módra viselkedni, nem tartozik nekem semmivel, nem kötelessége rendesnek és őszintének lenni, sehol nincs törvénybe foglalva. Úgy beszél velem, ahogy akar, nem kaphat érte retorziót (nem, az nem retorzió, hogy a tiltás után írtam neki :) ). De ez nem jelenti azt, hogy ez így normális is és nem minősíti őt valamilyen szinten mint embert. Ha nem kezdett volna el hisztit csapni és hazudozni a közös ismerőseinknek, akkor ennyiben maradt volna a dolog, de ezek után azt nem várhatja tőlem senki, hogy ő azt beszél rólam össze, amit akar, eléri, hogy egy másik férfi jöjjön nekem enyhén fenyíteni és kakaskodni ("rohadtul leszel szíves nem írogatni neki, jó?!") az ő kedvéért, de én pedig ne mondjak semmit, mert az persze szemétség.

Na mindegy, számomra magáért beszél az, hogy így, hogy megmutattam a beszélgetést, mindenki mellettem áll már. Mert én nem hazudtam, mint ő, hanem hagytam, hogy ők döntsenek az alapján, ami ténylegesen történt.

Innentől nekem az ügy lezárva.

okt. 6. 23:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!