Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell egyből elterjeszten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyből elterjeszteni egy férfiról, hogy erőszakos, csak mert nem hagyja szó nélkül a gerinctelen viselkedést? (hosszú)

Figyelt kérdés

Adott a szituáció, hogy ismerkedtem egy nővel, közös ismerősök által. Heteken át beszéltünk rengeteget messengeren, reggeltől estig. Nagyon sokszor ő írt rám, szóval nem arról van szó, hogy én nyomultam, ő meg egyszavas válaszokat adott. 2 randink is volt, csók is volt, és a 2. randin úgy váltunk el, hogy majd megbeszéljük a kövit. Pár nappal utána történt valami, csak fogalmam sincs, hogy mi, de egyszerűen megváltozott a viselkedése, hozzáállása. Sokkal kevesebbet írt, és más stílusban. Amikor megkérdeztem, hogy van-e valami oka ennek, gond van-e esetleg, akkor azt mondta, hogy ugyan, semmi, csak elfoglalt. Folytatódott ez a viselkedés, de közben mégis egyeztettük a 3. randit, amit egyszer eltolt, átrakott egy másik napra, a randi előtti este pedig lemondta, hogy bocsi, mégsem jó most, mert beteg, másik dátumot pedig nem mondott, csak, hogy majd mondja, ha meggyógyult.

Másnap péntek volt, és a barátaimmal elmentem egy szórakozóhelyre, ahol nagy meglepetésemre összefutottam a nővel, aki marhára nem tűnt betegnek. Odamentem köszönni, és szándékosan nem vontam kérdőre, csak mosolyogtam, és megkérdeztem hogy van. Ő baromi ellenséges volt, azt mondta, mennie kell, mert őt várják a barátnői. Reggel pedig láttam, hogy letörölt az ismerősei közül.

Ekkor már kérdőre vontam, hogy mi ez az egész, szeretném tudni az okokat, meg a valós veriót, hogy mi történt itt. Erre olyan választ kaptam, hogy nekem semmi közöm hozzá, ahhoz sincs közöm, hogy ő mit csinál péntek este, igazából nem is nagyon ismerjük egymást, nem tartozik nekem magyarázkodással.

Írtam, hogy oké, hogy nem tartozik, de én mégiscsak őszinte voltam vele végig, és én azt is elfogadom, ha nem akar tőlem semmit, csak akkor legyen szíves nem eltologatni a randit, vagy esetleg ha megkérdezem, hogy mi a gond - mert láthatóan kevesebbet kommunikál - akkor is meg lehetett volna mondani, hogy ne folytassuk. Ezek után már szó nélkül letiltott. Ekkor én másik csatornán írtam neki, hogy marha gerinces húzás volt, és nem értem, miért nem lehet válaszolni, most is csak azért kérdezem, mert szeretném tudni, mégis mi történt, esetleg én csináltam-e valami rosszat, meg szerettem volna tisztességesen lezárni. Ezek után feloldott messengeren és írt egy hosszú üzenetet, hogy kopjak le, értsek a szóból, ha lenne EQ-m, akkor már abból is értettem volna, hogy alig ír már nekem, meg abból is, hogy már rohadtul nem akar velem találkozni, de ha ezekből nem vagyok képes, akkor abból már végképp kellett volna, hogy rájöttem, hogy még kamuzni is képes, hogy ne kelljen velem találkoznia. Hogy ő őszinte és nyílt nem lehetett, mert tudta, hogy tapadós és erőszakos vagyok, aki bármikor kidumálja magát, mint valami ügyvéd, és nem lett volna semmilyen nyugodt lezárás, mert úgysem értek a szóból. Ő igazából soha nem akart tőlem semmit, nem tetszettem neki, csak annyira nyomultam, hogy manipuláltam ezzel, és alig tudott már az erőszakoskodásom elől elmenekülni.

Ezek után letiltott megint, nem is várta meg a választ.

Itt én már elengedtem a témát, mert látom, hogy idióta a nő, de még folytatódott a dolog azzal, hogy írt nekem a közös ismerősünk (férfi), aki bemutatott minket egymásnak, hogy legyek szíves nem írogatni a nőnek, miután tiltással jelzi, hogy egyáltalán nem vagyok pálya nála, mert őt is lejáratom, neki kellemetlen már az egész.

Közben más közös ismerősök között is terjed a pletyka, hogy én zaklató, nyomulós vagyok, fél tőlem a nő.

Kérdem én, miért én lennék a zaklató, mikor én csak egy nyílt, normális lezárást szerettem volna, nem pedig hitegetést és átverést?

Sajnos nem én vagyok az egyetlen, aki hasonlót tapasztalt ismerkedés során, hanem több haverommal is megtörtént, hogy ilyen sunyin koptatták le, és úgy kommunikálták le a végén a hölgyek, mintha ők egy pillanatig sem lettek volna vevők a másikra, miközben éjt nappallá téve beszélgettek, szívecskéztek, randiztak.

okt. 4. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
18%
Venni kell a lapot időben, nem zaklatni a csajt. Nem mindenki mondja meg nyíltan hogy kopj le.
okt. 5. 05:39
 32/64 anonim ***** válasza:
22%

Gondolj vissza a csókra! Látszik(látszott az elején), hogy tényleg nem érted, nem pedig nàrcisztikusan csak nem veszel tudomást a viselkedéséről.

Milyen volt az a csók? Ő hajolt oda?! Milyen jelét adta, hogy szeretné? Átölelt közben, vagy nem, vagy csak megérintette a karodat? Magához húzott?

Engem már többször csókoltak meg “sarokba szorítva”, ahol én is kényszerből tettem, mert nem mertem nemet mondani, mert a másik viselkedése valami furcsa megszállott erőszakosságot mutatott. Nem volt semmi extra, ne azt képzeld, hogy megragadott, hanem a beszédmodora tele volt elfojtott dühvel, nem hagyta, hogy befejezzek egy egy gondolatot, lekezelő volt, mikor nyilatkoztam valamiről és mindig neki kellett lezárnia, befejeznie egy témát. Ez volt a testbeszédében is, nem érezte(vagy figyelmen kívül hagyta), ha túl közel jött, megérintett, mikor elhúzódtam, meg ilyenek, és mikor már nem tudtam jobban elhúzódni, passzív és beletörődő voltam, azt hitte az jel, hogy szeretném.

Felnőttként már tudom, hogy van, aki élvezi ezt(nárcik, akik eljátsszák a mártírt utána) és vannak az enyhe autik, akik nem értik/érzik és tényleg össze vannak zavarodva utána.

Van ilyen rokonom is, aki sosem érzi, hogyha csend van, az nem helyeslő csend, hanem megfélemlített, nem azért, meg igaza van. Ő is csak problémásokkal barátkozik, nem szàmít, hogy megerősítítek egymást a hülyeségben.. ugye embert barátjáról.

Javaslom, ha tényleg legközelebb nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni és tudni akarod, ki is vonzódik hozzád valóban, hajolj közel a nőhöz, de ne csókold meg! Ha akarja a csókot, azt a maradék keveset oda fogja ő is hajolni a csókért, elég, ha a szándékot felismeri! És közel akar húzni magához, hosszú forró csók lesz, és nem egy szájrapuszika.

Az mindent elmond amúgy, még neked is, hogy a másik platformon is írtál neki. Ez annyira beteg, hogy emellett te sem mehetsz el! Valami gond van veled, amin lehet változtatni! Normális ember nem keresi fel a másikat, aki letiltotta, nem tartozik neked semmivel, még ha fáj is. Menekült, te meg üldözted. Nem gondolhatod, hogy ez normális, ha valóban változnál..

Nagyon nehéz azoknak, akik nem érzékelik azt, amit a többi ember, nektek 100x jobban oda kell figyelni, hogy rendesen átlássátok a dolgokat! A gyerekemnek is van ilyen kis barátja(már jó 10 év eltelt és megtanultam kiállni magamért), aki sosem éri be a nemmel, tiszteletben tartva a màsik döntését, és folyton kell neki a magyarázat, hogy miért nem, majd meggyőzné a másikat, hogy miért igen, majd közli, hogy nem logikus, amit a másik gondol, a csakot meg nem fogadja el. Előre félek a tinikortól, ez fiú-lány barátság..

Egyszer úgy csókolt meg egy srác, hogy vonaton ültünk, nemet mondtam, kérdezte hogy miért nem, azt mondtam nem tudom. Erre hajolt közelebb, én a vonat üvegéhez préselődtem, hogy el tudjak hajolni, majd teljesen oldalrafordítottam a fejem, hogy a vonatülés takarja a számat. Na a széle nem ment, elkapta a szám felét, és látszott, hogy halál büszke magára, felkiáltott, hogy “megcsókolt” “csókolóztunk”.. én nem csináltam semmit, de így adta elő, és utána engem kértek számon, hogy miért játszom vele, nagyon rossz volt, főleg mert kedveltem, csak nem eléggé.

Tényleg nehéz fiatalon vagy még kevés öntudattal ismerkedni valakivel, aki erősebb nálad, rámenősebb, egyszerűen valami megbénítja a “kedves, aranyos” lányokat, akik nem szoktak hozzá, vagy nem engedték nekik, hogy erősen álljanak ki magukért. Ezért szeretik a bántalmazók ezt a típust, mert könnyűpréda, és be is beszéljük magunknak, kételkedünk, hogy akartuk-e, meg annyira azért nem volt rossz.. aztán bele is megyünk ilyenbe az elején, kapcsolat lesz belőle, mert ha ennyire kellek neki, akkor szeret, és azt meg kell becsülni..

Aztán pár év múlva bennünk is kifejlődik az öntudat(a tapasztalat miatt) és eltűnik a kedves-aranyos gyerekviselkedés, mert az ilyenek miatt megtanulunk elsőre nyersek lenni, és bizalmatlanok.

Namindegy.

Én mindenkinek, aki nem érti/érzi, kívánom, hogy élje át, mert totál ijesztő ilyen világban élni, ahol harcolni kell, vagy elnyomnak. Mikor lehetne rendesen is. Figyeld, monitorozd a másik reakcióit és fiúk ti is kéressétek magatokat(talán akkor kevesebbet támadtok). Akinek kellesz, akkor is keresni fog, ha nem te teszed meg mindig az első lépést! A többivel meg nem érdemes foglalkozni!

okt. 5. 06:46
 33/64 anonim ***** válasza:
0%
32. Kevered a szezont.. randizni is felelembol ment el vele a no.. ne bagetizad el ..
okt. 5. 07:05
 34/64 anonim ***** válasza:
66%

A saját élményeid valósak, de ide hallucinálni őket elég erőltetett.

Neked is el kellene fogadni, hogy lehet szimplán egy nő is seggfej.

Akár bepasizott mással, vagy hallgatott a régi énedhez hasonló szorongó barátnőire, olvasott egy glamour cikket, bármi lehet az ok, ami miatt fordult 180 fokot.

A kérdező ott hibázott, hogy amikor másnap reggel törölte a csaj, miután lebukott a hazugságával, nem hagyta röhögve a sumákját a fenébe, magyarázatot várt valaki olyantól, aki így rendez le egy ismerkedést.

De legyen ez tanulság neki.

okt. 5. 09:25
 35/64 anonim ***** válasza:
0%
33-as a találkozón derül ki mindig milyen a másik. Ész neked nem jutott?
okt. 5. 09:31
 36/64 A kérdező kommentje:

Kár, hogy én tudom, mi történt itt valójában, mivel nem vagyok balfsz, akinek életében nem volt dolga nővel és nem volt párkapcsolata, vagy akár szexuális kalandjai. Senki nem fogja azt nekem bemagyarázni, hogy ő félelemből, valójában nem akarással beszélt le velem 2 randit, aztán kerekedett fel magát kicsinosítva otthonról, és csókolózott velem nem egyszer, hanem vagy 6x (igen, megölelve, hozzám bújva), és azért beszélt velem napi 16 órákat, azért flörtölt, incselkedett szexuális dolgokkal is, mert én annnnyiraaaa erőszakos vagyok, és szegényke nem tehetett mást. Azért a hülyének nézésnek is van határa. :)

Az, hogy egyeseket itt zaklattak valóban, és erőszakkal csókoltak meg, nagyon sajnálatos, csak épp egyáltalán nem tartozik ide.

Én is voltam már zaklatás áldozata, de az sem tartozik ide.

Nem először utasítanak el, érdekes, más nők meg tudták tenni egyértelműen és gerincesen (nem kérdezgettem tőlük, hogy MIÉRT, csak megköszöntem a nyíltságot, és elcsúcsúztam). Én is utasítottam már el nőt, és én is képes voltam annyira, hogy ne hazudozzak és húzzam az időt, hanem megmondtam neki, amint meghoztam a döntést.

Akárhogy próbálnak némelyek egy komoly társadalmi problémát gyakorlatilag kisajtoló módon fejni (nőket ért zaklatás, erőszak), az a hazudozás, ami itt történt, nem védhető ezzel jelen esetben.

Az sem egészen illik az áldozati narratívába, hogy az a bizonyos tiltás valahogy mindig úgy történik, hogy ő 0 tisztelettel, úgy beszél a másikkal, mintha a seggéből rángatta volna elő, megmondja a magáét, aztán nyomja is a tiltást, és ezt 2x is megcsinálja.

Akivel több, mint 300 órát beszélgettem, és leírtuk egymásnak a komplett életünket, azzal alapból nem viselkedek így, és szerintem semmilyen normális ember nem teszi.

Pláne nem olyan okból, hogy neki kellemetlen, hogy lebukott a hazudozással.

Ha valakivel megalázó hangnemet megengedve beszélek, akkor nem vágom magam áldozatpózba azért, mert kapok rá választ. SZAVAKKAL. Szóval semmi erőszakosságról vagy fenyegetésről nincsen szó.

Azoknak viszont meg fogom mutatni az alkotását, ahogy valóban zajlott a sztori, akiknek elkezdte terjeszteni rólam a szép dolgokat, erről már döntöttem. Majd meglátjuk, mit szólnak.

okt. 5. 12:48
 37/64 anonim ***** válasza:
17%
A magánbeszélgetéseiteket akarod kiteregetni másoknak? Igen? Nagyon durva hogy még neked áll feljebb. Ha nem hat ez sem akkor mi lesz? Mikor jön el a pont hogy megütöd őt? Remélem feljelentenek az ismerősökkel közösen a rendőrségen amiért zaklatod és magán jellegű beszélgetéseket teregetsz ki a becsületének sértése gyanánt. Vagy simán csak a másik férfi fog téged lerendezni. :D Akkor majd megint jössz ide sírni?
okt. 5. 16:22
 38/64 anonim ***** válasza:
13%
Egy percig nem hiszek a kérdezőnek. Kár, hogy a lány verzióját nem hallhatjuk. Ahogy én látom a sztorit: jól indult minden, aztán a csaj szép lassan rájött, hogy egy erőszakosan nyomulóval van dolga, aki sose veszi észre magát. Már a csókba is úgy ment bele, hogy a faszit kicsit sem érdekelte, hogy a másik nem akarja. Aztán a csajnak is elege lett, hogy sodródik az árral és elkezdett kifarolni a történetből. Erre hiába tiltja mindenhonnan a csávó csak azért is megkeresi másik platformon. Tipikus redflag kategória. Akivel még igazából semmi nem történt, de már feljogosítva érzi magát mindenre. És hány ilyen rohangál az utcán.
okt. 5. 17:00
 39/64 anonim ***** válasza:
18%
Na erről beszéltem pár oldallal feljebb. Amikor rákérdeztem, hogy mégis mit fog csinálni, ha a csaj nem adja meg neki azt a bizonyos "tiszteletet" (ez is mekkora incel duma már), hogy bosszút fog e állni? Erre most írja, hogy megmutatja mindenkinek a magánbeszélgetéseiket. Ahelyett, hogy leállna, elfogadná, hogy ez a vonat elment. Mint minden normális ember. Ehelyett ő inkább akcióba lép, mert nehogy már annyiban hagyja. A kérdezőnek bizony vérig lett sértve az egója és nem áll le míg meg nem torolja. Mert az ilyenek pont ezt szokták csinálni. Pont ezért menekült előle a csaj, mert rájött kivel van dolga. Az se lepne meg, ha lennének a múltjában más hasonló ügyek is. A nyakamat tenném rá, hogy egy vérbeli incel, aki már előre örült, hogy összejött végre egy csaj.
okt. 5. 17:14
 40/64 A kérdező kommentje:

Ja, neki körbe szabad hisztizni a közös ismerőseinket, megpróbálni lejáratni és hazudozni mindenfélét?

Ez az, amit nem fogadok el, nem pedig az, hogy "ez a hajó elment". :)

Szerintem pont ugyanúgy jogom van elmondani a saját verziómat. Szar dolog ugye, ha a beszélgetéseink azt igazolják, hogy ő a hazudozó? Akkor innentől erőszakos, bosszúszomjas incel vagyok, hogyne.

Bezzeg, ha én hazudoznék, és ő mutogatná a beszélgetéseket, az teljesen oké lenne nyilván.

okt. 5. 17:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!