Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az jelent valamit,ha a lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit,ha a lány a harmadik randin orálisan kielégített?

Figyelt kérdés

Nála az albérletében töltöttük a harmadik randinkat.

Beszélgettünk, zenét hallgatunk,boroztunk elcsattant egy csók is, majd utána elkezdett alul fogdosni és hát, na orálisan kielégített.

Jó volt tetszett meg minden,de nem vagyok ehhez hozzá szokva,hogy hogyan kell ezt most kezelni.

És volt még egy érdekesség,hogy ezek után finom tudtomra adta,hogy most már haza mehetek.

Ezzel a nagyon erőltetett ásítozással,hogy jajj de elfáradt és hogy aludnia kellene.

okt. 4. 17:02
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
39%
Mert nem viszonoztad az orális szexet. Ilyenkor jó megkell d.gni a nőt.
okt. 7. 12:09
 32/41 anonim ***** válasza:
Azóta történt valami? Üzenet, telefon, újabb randi?
okt. 7. 13:03
 33/41 A kérdező kommentje:

Megkértem,hogy kicsit lassítsunk a tempón.

Jó volt persze,dé én nem vagyok hozzá szokva ehhez,nekem ez a tempó ez túl gyors.

Szerintem megsértődött ezen a kérésemen, mert azóta nem válaszolt az üzeneteimre.

okt. 7. 13:27
 34/41 anonim ***** válasza:
57%
#33! Ha nem válaszol akkor engedd el! Szexuálisan nem illetek össze, de ha válaszra sem méltat, akkor viselkedésbeli különbségek is vannak!
okt. 7. 14:07
 35/41 anonim ***** válasza:
ha egyik fél azt kéri lassítsunk akkor = nem jöttök össze. ez a szabály
okt. 7. 15:44
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

Se arra nem tudod használni a kis szádat hogy viszonozd neki is az orált, se arra hogy akkor szólj hogy neked ez gyors, mielőtt használatba vesz a lány.

Miután hagytad magad, már nevetségesen hat hogy sírsz, hogy neked ez gyors:D

okt. 7. 16:17
 37/41 anonim ***** válasza:
48%

36 os ott voltál? :D vagy mi hogy ennyire tudod. a lány le akarta szopni. pont. ?!?!?! nem értem miről beszéltek.. majd szólt hogy köszi mehetsz.

nemtom én ezt olvastam nem azt hogy Pisztolyt fogott rá a kérdező hogy "szopsz.. és megyek utána"

okt. 7. 16:25
 38/41 anonim ***** válasza:

#37 szerintem nem ugyanarról beszélünk..

Konkrétan közé nincs a szövegednek ahhoz, amit én írtam.

okt. 7. 19:00
 39/41 anonim ***** válasza:
vagy talán fogyatékos vagy és nem érted.
okt. 7. 19:03
 40/41 anonim ***** válasza:
Ezt elQrtad királyfi!
okt. 7. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!