Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit,ha a lány a harmadik randin orálisan kielégített?
Nála az albérletében töltöttük a harmadik randinkat.
Beszélgettünk, zenét hallgatunk,boroztunk elcsattant egy csók is, majd utána elkezdett alul fogdosni és hát, na orálisan kielégített.
Jó volt tetszett meg minden,de nem vagyok ehhez hozzá szokva,hogy hogyan kell ezt most kezelni.
És volt még egy érdekesség,hogy ezek után finom tudtomra adta,hogy most már haza mehetek.
Ezzel a nagyon erőltetett ásítozással,hogy jajj de elfáradt és hogy aludnia kellene.
Megkértem,hogy kicsit lassítsunk a tempón.
Jó volt persze,dé én nem vagyok hozzá szokva ehhez,nekem ez a tempó ez túl gyors.
Szerintem megsértődött ezen a kérésemen, mert azóta nem válaszolt az üzeneteimre.
Se arra nem tudod használni a kis szádat hogy viszonozd neki is az orált, se arra hogy akkor szólj hogy neked ez gyors, mielőtt használatba vesz a lány.
Miután hagytad magad, már nevetségesen hat hogy sírsz, hogy neked ez gyors:D
36 os ott voltál? :D vagy mi hogy ennyire tudod. a lány le akarta szopni. pont. ?!?!?! nem értem miről beszéltek.. majd szólt hogy köszi mehetsz.
nemtom én ezt olvastam nem azt hogy Pisztolyt fogott rá a kérdező hogy "szopsz.. és megyek utána"
#37 szerintem nem ugyanarról beszélünk..
Konkrétan közé nincs a szövegednek ahhoz, amit én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!