Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az jelent valamit,ha a lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit,ha a lány a harmadik randin orálisan kielégített?

Figyelt kérdés

Nála az albérletében töltöttük a harmadik randinkat.

Beszélgettünk, zenét hallgatunk,boroztunk elcsattant egy csók is, majd utána elkezdett alul fogdosni és hát, na orálisan kielégített.

Jó volt tetszett meg minden,de nem vagyok ehhez hozzá szokva,hogy hogyan kell ezt most kezelni.

És volt még egy érdekesség,hogy ezek után finom tudtomra adta,hogy most már haza mehetek.

Ezzel a nagyon erőltetett ásítozással,hogy jajj de elfáradt és hogy aludnia kellene.

okt. 4. 17:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
66%
Én első randin elégítettem ki orálisan egy lányt, el is élvezett, de utána letiltott. Teljesen el vagyok keseredve, hogy csak kihasznált és nincs aki megbecsülne szexuálisan. :(
okt. 5. 18:51
 22/41 anonim ***** válasza:
50%

De most őszintén..

Miért vagy olyan haszontalan, hogy nem voltál képes neki viszonozni?

okt. 5. 19:26
 23/41 anonim ***** válasza:
38%
22,az eszedbe se jut hogy még életébe nem nyalt,azt se tudja hogy kell,igaz,te kretėn?
okt. 5. 19:46
 24/41 anonim ***** válasza:

#23 először is hadd jegyezz meg, hogy gyönyörűen fejezed ki magad.

Másodszor pedig nem értem, hogy ez hogyan indok:D

Ha így is van, ott az alkalom hogy megtörténjen először.

okt. 5. 20:42
 25/41 anonim ***** válasza:
És ha nem akarta?a nőnek se volt kötelező,nyilván oda vissza akarta,semmi nincs ingyen....
okt. 5. 20:52
 26/41 anonim ***** válasza:
#25 emiatt neveztem haszontalan férfinak, virágszálam.
okt. 5. 21:31
 27/41 anonim ***** válasza:
fáradt volt egy hosszú aktushoz.. és gyorsba lecumizott, "na mehetsz te bika" xd azta.
okt. 5. 21:34
 28/41 anonim ***** válasza:
48%
26,mivan,aztakarod csinálni velem mint a kérdezővel?mi kéne érte cserébe?
okt. 5. 21:35
 29/41 anonim ***** válasza:
71%

azért az kom! bekapta.. le is nyelte?

nem rosszból de eléggé ribis.. továbbá hogy hazaküld.. hát kivolt éhezve a farokra és kiélvezkedte magát.. egy éjszakás cumi, ha ez létezik.

okt. 6. 05:28
 30/41 anonim ***** válasza:
21. áh ne vedd rögtön magadra öreg, lehet elszégyellte magát hogy kinyalták rögtön és ő hagyta.. és pont te voltál ott ennyi.
okt. 6. 05:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!