Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor, első randikon mennyi bók van rendben? Igényelitek?
Az elején mondhatsz valamit a külsejére, a végén meg a személyiségére (!).
Ne vidd túlzásba, ennyi elég.
33N
igényeljük, ha szivből teszed és nem azért, ahogy irtad, úgyis kibukik, hogy akarsz-e valamit őszintén, vagy csak kihasználás, egyéb érdekek vezérelnek.
Jobb, ha önmagad adod, kinyilsz, nem játszmázol, őszinte vagy stb
Nem tudom én olyan lelkesedést láttam az első randin, hogy úgye lesz második randi is, megnevezte a helyet, hogy elmegyek-e vele, majd egy hét után addig semmi, megirta, hogy nem egymást keressük..
szóval van mindenféle férfi, én úgy vagyok vele, hogy elosztom kettővel amit az elején mondanak, és nem ájulok el tőlük, főleg az igérgetősősőktől, na annak tutti az ellenkezője jött eddig be...
Én szeretek bókokat kapni, és számomra fontos az ilyen jellegű visszajelzés. Örülni szoktam neki! Persze csak akkor, ha ez őszintén jön belőled. Meg ne ilyen elcsépelt, közhely legyen (mint pl a cukor ment a szemedbe).
Egyébként olyan is volt, akivel azért szakítottam meg az ismerkedést, mert 2-3 randi után se tett nekem semmilyen bókot (pedig csinos voltam, pontos, minden), ebből azt a következtetést vontam le, hogy nem jövök be neki, vagy nem kedves.
Más férfinál szerencsére volt olyan, aki a bőrömet, szememet dicsérte. Vagy szimplán az is jól tudott esni, ha azt mondta, hogy szép a ruhám.
Egyébként én is szeretek kedves megjegyzést tenni férfinak, ha felfigyelek valamire benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!