Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rendben van ez így, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van ez így, hogy csak velem akar programot?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal, hivatalosan nem vagyunk együtt. Én benne vagyok, hogy kettesben is találkozzunk többször, de közben benne vagyok egy nyitott Facebook csoportban, valamint nekem is van egy sajátom. Ezekben mindig szerveznek eseményeket, amikre szinte bárki jöhet. Ezekre is meg szoktam hívni, de nem akar eljönni, csak akkor, ha mások nincsenek ott. Ez nem túlzás egy kicsit?

2022. ápr. 14. 09:32
A kérdező szavazást indított:
Igaza van
Nincs igaza, ilyen programon is meg lehet ismerni a másikat
Szerintem fél mások reakciójától vagy bármi egyébtől
Leírom kommentben hogy mit gondolok
24 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

" Ezekre is meg szoktam hívni, de nem akar eljönni"

Menj el nélküle.

2022. ápr. 14. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Rád kíváncsi, nem másokra. Mondd el neki, ha zavar ez téged, ha neked igényed van mások társaságára is.

Szerintem téged akar most megismerni.

2022. ápr. 14. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Fél az idegen közösségtől.
2022. ápr. 14. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Ő randizni akar nem csak ugy lenni
2022. ápr. 14. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Veled laza kapcsoltaban ok, de felvállalni vagy, hogy mások tudják, hogy találkozgattok azt nem akarja.
2022. ápr. 14. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a normális, amit a fiú akar, ha járni szeretne veled, és nem a nagy társasággal akar együtt lenni. Ha neked nem kell a fiú, akkor mondd meg neki, hogy te nem gondolsz rá úgy, mint leendő partnerre, jöjjön csak el nyugodtan a nagy társaságba. De ha neked kell a fiú, akkor csak kettesben legyél vele, legalábbis egy-két évig, amíg meg nem szilárdul a kapcsolatotok.
2022. ápr. 15. 08:42
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
A kérdést a Felnőtt PÁRKAPCSOLATOK rovatban tetted fel. Egy párkapcsolatban miért ne lenne normális, ha csak rád kíváncsi és nem a bufaszkos Jóskára?
2022. ápr. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!