Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm össze akar hozni egy férfival. Hogy érdemes viselkedni ezen a programon?
Gruppit akarnak, ingyen, bérmentve.
100% hogy a helyedben udvariasan, nem csak elútasítanám az illetőt aki neked ezzel jött, de nyomatékosítanám, hogy nem szeretnék még egyetlen ilyen "segitséget" és ha nekem kelle valami, valaki, vagy megakaros ismerkedni valakivel, ahhoz nincs szükségem gardedam segitségre.
Én ezt mondanám. Légy nagyon udvarias, de nagyon keményen, és hidegen mond meg, mert legközelebb mást fognak majd kitalálni, amit lehet be fogsz nyelni, és beránthatnak valami hülyeségbe.
Akkor én pont ellenkezőt mondom. Szerintem legyél nyitott hiszen nem tudhatod sohasem. A lehetőségeket meg kell ragadni abból még baj nem volt nem muszáj egyből ágyba. Általában aki kikéri magának az ilyet az egy fásult személy akit amúgy sem ismerne meg szívesen az ember.
Persze lehet csak én vagyok túl optimista és open minded ilyen téren, de általában aki úgy áll hozzá rossz lesz rosszul is éli meg na mindegy.
Utolsó, ez hülyeség.
Párommal tudatosan összehoztunk két embert. Mindketten tudtak róla előre, de nem ismerték egymást. Most egy pár. Szerelmesek, és boldogok.
Semmi különöset nem kell tenned. Megismered, beszélgettek, mint bárki mással. Akár ezt az összehozós dolgot is kibeszélhetitek, mert tuti kettesben fog hagyni titeket 🙂
Aztán ha van kémia, akkor folytatjátok, ha meg nem, hát akkor ennyi volt... nem kell ragzani tovább 😃
4-es, már bocs, de baromság, amit írsz.
Mi kolleganőt és kollegát hoztunk össze anno. Azóta már házasok, két gyerekük is van, boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!