Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ismerősöm össze akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősöm össze akar hozni egy férfival. Hogy érdemes viselkedni ezen a programon?

Figyelt kérdés
Egy ismerőséről, barátjáról van szó, felvetette, hogy menjünk el hárman valahova. Szerintem össze akar hozni a férfival. Én nem tudom, ki az. Volt valaki ilyen szituban? Nem kínos, hogy ott ül egy harmadik ember, aki azt nézi, összejöttök-e?
2018. aug. 28. 20:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8-as: Lököd itt az negatív dumádat.

Szerintem neked pont hogy nem kell strapálnod magad, hogy lekoptasd az aranyásó nőciket (de más nőciket sem), lekopnak azok maguktól, ha beszélnek veled két mondatot.

2018. aug. 29. 11:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Majd megírom ha volt valóban program. Mondjuk jelenleg el se tudom képzelni a szitut, hogy egy másik ember előtt telószámot cserélünk (miközben ő vigyorog magában), esetleg ellenszenvesek leszünk egymásnak, miközben ő várja a nagy villámcsapást.
2018. aug. 31. 20:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem lett végül semmi.
2018. szept. 22. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!