Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van az, ha a nő megy el találkozni a férfihez?
Kíváncsi lennék kinek mi a véleménye erről.
Már egy jó ideje ismerkedek egy sráccal, nem találkoztunk még mivel nagyon messze vagyunk egymástól. Teljesen más országban vagyunk, tehát nagy a távolság. Viszont most én egy családtagomhoz ki fogok menni abba az országba dolgozni, ahol ő él.
Ő azt várja tőlem már a kezdetektől fogva, hogy én menjek el hozzá. Arra hivatkozik, hogy neki a korábbi rossz tapasztalataiból adódóan ő már nem menne el egy nőért sem. És inkább tőlem várja ezt el. Úgy, hogy én először leszek ott egy idegen országban és nem ismerem a helyet sem, azt sem tudnám mi hol van, nehéz lenne a tájékozódás így teljesen ismeretlen környéken külföldön. Ráadásul nőként, mikor akármi baj is történhetne velem már a mai világban mindenre gondolni kell, elrabolhatnak bármi. Még egy férfinak is veszélyes lenne, nem hogy nőnek. És nekem is voltak már hasonló rossz tapasztalataim. Naiv tinilányként nem egyszer mentem el nem egy fiúhoz, mindig rosszul sült el.
Ti mit gondoltok?
Én ennyire nem vagyok soha megkeseredett hogy vadidegenekhez utazgassak f.szhianyomban. 10 km- t sem. ez durva. Ebbe beletartozik az is, ha elotte cseteltunk beszeltunk is, akkor is idegen.
Es ha benne ennyi sincs hogy ő jön en akkor végképp minek mennék ilyen után?
Rokonok ide vagy oda.
Itt már olyan is volt hogy még a szállodát is a csaj fizette egy légyottra egy a pasival.
Szóval kinek mi van rendben..
"Ő azt várja tőlem már a kezdetektől fogva, hogy én menjek el hozzá. Arra hivatkozik, hogy neki a korábbi rossz tapasztalataiból adódóan ő már nem menne el egy nőért sem."
És kit érdekel, hogy rossz tapasztalata van? Te nem az vagy, akibe csalódott. Akkor most már minden negatìv tapasztalatát rád fogja vetítgetni?
Menne a frászkarika. Egy találkozást nem tud összejönni, akkor hogy lenne ebből kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!